مصاحبه با محمد محدثین مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت در رابطه با حکم دادگاه استکهلم
مصاحبه با محمد محدثین مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت در رابطه با حکم دادگاه استکهلم ـ ۸ اردیبهشت۱۴۰۱
گفتگویی با آقای محمد محدثین مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت ایران
محمد محدثین: با سلام به بینندگان عزیز سیمای آزادی و عموم هموطنانمان و با آرزوی اینکه هر چه زودتر سردمداران این رژیم، مسئولان قتلعام زندانیان سیاسی، مسئولان چهار دهه جنایت علیه بشریت و نسلکشی و در رأس آنها خامنهای و رئیسی در برابر عدالت قرار گیرند و به سزای اعمالشان برسند.
سؤال: امروز همانطور که در خبرها دیدیم دادستان برای حمید نوری از دژخیمان قتلعام ۶۷ درخواست حکم حبس ابد کرده. این درخواست بر اساس چه مبنای حقوقی و ادله مشخصی صادر شده؟
محمد محدثین: همانطوری که دوستانی که روند دادگاه بهخصوص امروز را دنبال کرده باشند، دادستان بر اساس شرکت در جنایت علیه بشریت، جنایت بزرگ علیه بشریت درخواست حبس ابد کرده و با این استدلال است که او مستقیماً در قتلعام زندانیان سیاسی اعم از زندانیان مجاهد و چه زندانیان مارکسیست که متعاقباً در ماه بعد اعدام شدند، مستقیماً در این اعدامها شرکت داشته است.
مطالب مرتبط
تقاضای مجازات حبس ابد برای دژخیم حمید نوری توسط دادستان
تجمع و شادمانی ایرانیان آزاده و خانوادههای سربداران قتلعام ۶۷ در برابر دادگاه دژخیم حمید نوری