عراقچی: ما آمادگی برای جنگ داریم و ترسی از آن نداریم

عراقچی وزیر خارجه رژیم در مصاحبه با خبرآنلاین رژیم گفت: این‌که می‌گوییم مذاکره با آمریکا نه، ناشی از یک تاریخ و تجربه و سابقه است، ناشی از لجاجت نیست. من به‌عنوان کارشناس و مذاکره‌کننده و دیپلمات می‌گویم با این شرایط، دیگر نمی‌شود وارد مذاکره با آمریکا شد. مگر این‌که یک سری چیزها تغییر کند.

وی افزود: مدافع برجام بوده و هستم (اما). برجام به شکل و متن فعلی، به نظرم قابل احیا نیست. صلاح ما هم نیست. چون وضعیت هسته‌یی ما به‌مراتب پیشرفت کرده است و دیگر نمی‌توانیم به شرایط برجام برگردیم. تحریم‌های طرف مقابل هم همین‌طور است. اما برجام هم‌چنان می‌تواند یک مبنا و مدلی برای مذاکرات باشد.

عراقچی گفت: ما آمادگی برای جنگ داریم و ترسی از آن نداریم. ولی طالب جنگ نیستیم. در ماه‌های اخیر با دیپلوماسی جلوی جنگ را گرفتیم.

وی هم‌چنین گفت: مذاکره نکردن با آمریکا راهبرد ما نیست. سیاست خارجی ایران متمرکز بر دیپلماسی و پرهیز از جنگ است. ما منعی برای کار تجاری با آمریکا نداریم. منع از آن طرف است.

کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی رژیم نیز گفت: تعهدات برجام قابل بازگشت است به شرط این‌که حقوق ایران نادیده گرفته نشود.

لطفا به اشتراک بگذارید: