آسوشیتدپرس: بمباران شدید مناطق تحت کنترل حوثی‌ها

آسوشیتدپرس خبر داد:

جنگنده‌های آمریکایی شامگاه سه‌شنبه مناطق تحت کنترل حوثی‌ها در حدیده و صعده را با بمبهای شدیدالانفجار هدف قرار دادند. این حملات که علیه پادگان نظامی حوثی‌ها در شرق حدیده و یک کمپ آموزشی آنها در منطقه وصاب صورت گرفت، ۴کشته و تعدادی زخمی بر جای گذاشت.

همزمان سخنگوی کاخ سفید گفت «حملات علیه حوثی‌ها فوق‌العاده موفق بوده‌  و تعداد این حملات موفق از ۲۰۰‌مورد فراتر رفته است. رژیم ایران در نتیجه این حملات به‌شدت تضعیف شده است.»

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفت : به دستور وزیر دفاع گروه ضربتی ناو هواپیمابر هری ترومن در منطقه خاورمیانه باقی می‌ماند و علاوه بر آن گروه ضربتی ناو هواپیمابر کارل وینسون برای پیوستن به آن به منطقه اعزام می‌شود.

وی افزود: در صورت تهدید نیروها و منافع آمریکا توسط رژیم ایران یا نیروهای نیابتی آن، آمریکا اقدام قاطعانه‌ای برای دفاع از خود انجام خواهد داد.

 

لطفا به اشتراک بگذارید: