اورسولا فون در لاین: نباید برای رژیم آخوندی که مرگ و سرکوب را بر مردم ایران تحمیل کرده اشکی ریخت

اورسولا فوندر لاین رئیس کمیسیون اروپا
۱۴۰۴/۱۲/۱۹
رئیس کمیسیون اروپا: مردم ایران شایسته آزادی و تعیین سرنوشت خود هستند؛ رژیم آخوندی از طریق نیروهای نیابتی خود منطقه را به ویرانی کشانده است
اورسولا فوندر لاین رئیس کمیسیون اروپا گفت: نباید برای رژیم ایران که مرگ را تحمیل کرده و سرکوب را بر مردم خود روا داشته است، اشکی ریخته شود. بسیاری از ایرانیان، در داخل کشور و در سراسر اروپا و جهان، مرگ ولی فقیه خامنهای را جشن گرفتهاند؛ همانطور که بسیاری از مردم دیگر در سراسر منطقه چنین کردهاند.
وی در جلسه سفیران اتحادیه اروپا افزود: مردم ایران امیدوارند که این لحظه بتواند راهی به سوی یک ایران آزاد بگشاید. مردم ایران شایسته آزادی، عزت و حق تعیین آینده خود هستند – حتی اگر بدانیم که این مسیر در طول جنگ و پس از آن، آکنده از خطر و بیثباتی خواهد بود.
این رژیم از طریق نیروهای نیابتی خود که مجهز به موشک و پهپاد هستند، باعث ویرانی و بیثباتی در سراسر منطقه شده است.
