پائولو کازاکا: مقاومت سازمان‌یافته، آلترناتیو دموکراتیک آینده کشور

پائولو کازاکا:  مقاومت سازمان‌یافته، آلترناتیو دموکراتیک آینده کشور

پائولو کازاکا

نماینده پیشین پارلمان اروپا: برنامه ده‌ماده‌ای شورای ملی مقاومت ایران چارچوب دموکراتیک برای پایان دیکتاتوری مذهبی؛ مریم رجوی نماد اراده مردم ایران برای آزادی

پائولو کازاکا، سیاستمدار و نماینده پیشین پارلمان اروپا، در تحلیلی که روز جمعه ۱۵ اسفند منتشر شد، تأکید کرد که در کنار درگیریهای نظامی اخیر، نبرد تعیین‌کننده در داخل ایران میان مردم و حکومت استبدادی جریان دارد؛ نبردی با هدف پایان دادن به دیکتاتوری مذهبی حاکم بر کشور.

کازاکا نوشت که طی سال‌های گذشته، موج‌های پیاپی اعتراضات و قیامهای مردمی نشان داده است که جامعه ایران خواهان تغییر بنیادین است و این خواست اکنون به یک نیروی سیاسی و اجتماعی قدرتمند تبدیل شده است.

 مقاومت سازمان‌یافته ایران هدایت‌کننده مبارزه برای دموکراسی؛ برنامه ده‌ماده‌ای شورای ملی مقاومت چارچوب آینده آزاد ایران

او نقش مقاومت سازمان‌یافته ایران را در هدایت این مبارزه برجسته کرد و نوشت که وجود یک آلترناتیو دموکراتیک می‌تواند مانع از آن شود که آینده ایران به دیکتاتوری دیگری سپرده شود.

کازاکا به برنامه ده‌ماده‌ای شورای ملی مقاومت ایران اشاره کرد که بر اصولی مانند انتخابات آزاد، جدایی دین از دولت، برابری کامل زنان و مردان، لغو مجازات اعدام و خودمختاری برای اقوام تأکید دارد و آن را چارچوبی دموکراتیک برای آینده ایران دانست.

نماینده پیشین پارلمان اروپا تصریح کرد که جامعه بین‌المللی باید به جای اتکا به سناریوهای تحمیلی یا بازگشت به گذشته، با نیروهای مقاومت و نمایندگان واقعی مردم ایران وارد گفتگو شود.

او در پایان نوشت که خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران، نماد اراده مردم برای آزادی و دموکراسی است و گفتگوی جامعه جهانی با او و جنبش مقاومت می‌تواند گامی مهم در حمایت از مبارزه مردم ایران برای دستیابی به آزادی باشد.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط

پائولو کازاکا: مقاومت سازمان‌یافته، آلترناتیو دموکراتیک آینده کشور