زوزه‌های وحشت رژیم آخوندی از قیام و مجاهدین

زوزه‌های وحشت رژیم آخوندی از قیام و مجاهدین
۱۴۰۱/۷/۱۵

برخی ابراز وحشتهای سران و مهره‌های رژیم از استمرار قیام و مجاهدین

سرکرده سپاه پاسداران در لرستان: برخی فرزندان مجاهدین در این آشوبها بازداشت شدند. چهار روز پیش در تهران که دانشگاهها ۹صبح به خیابان آمدند و در ۱۰۵نقطه از تهران ازدحام داشتیم

آخوند دری نجف‌آبادی وزیر سابق اطلاعات نماینده خامنه‌ای در استان مرکزی: اغتشاشات و اتفاقات اخیر کشور توطئه‌یی از سوی کشورهای غربی و (مجاهدین) است. افرادی که در اغتشاشات اخیر جوانان را به اغتشاش و آشوب فراخواندند اقدامات آنها در راستای اهداف مجاهدین و استکبار جهانی بوده است.

  • افرادی که در اغتشاشات اخیر نقش لیدر و سرشبکه را بازی کردند باید نسبت به هزینه‌ای که برای نظام ایجاد کردند پاسخگو باشند... آحاد مردم باید تحت تأثیر تبلیغات منفی رسانه‌های خارجی قرار نگیرند.

حسینی معاون پارلمانی رئیسی جلاد: رسانه‌ها و دستگاههای آموزشی باید پیش از اینها مجاهدین و دشمنان علیه نظام‌ را تبیین می‌کردند تا جوانان ما آگاه باشند

بیانیه باند خامنه‌ای در حوزه قم: حوزه بر عهد خویش با خامنه‌ای استوار مانده است. دشمنان نظام به‌ویژه مجاهدین در این ایام تلاش در ارائه چهره‌ای مخدوش از نظام در جهان را آغاز کرده‌اند.

آخوند باقری عضو مجلس ارتجاع: این کار اقدامی برنامه‌ریزی شده از سوی دشمنان و بدخواهان نظام از جمله مجاهدین بوده است

پاسدار جلالی سرکرده سازمان پدافند غیرعامل رژیم: به وضوح مشخص شده است که مسأله حجاب صرفاً بهانه برای اغتشاش و براندازی نظام از سوی مجاهدین و معاندین بوده است

آخوند پناهیان از مهره‌های خامنه‌ای: از برخی اشتباهات می‌توان گذشت اما از بسترسازی مجاهدین نباید عبور کرد. مجاهدین به‌دنبال دوقطبی سازی در جامعه هستند.

 

مطالب مرتبط

وحشت نمایندگان خامنه‌ای از قیام مردم ایران ـ قضاوت با شما

ضرورت رهبری زنان و فوریت یک روشنگری سیاسی

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط