بازتاب تظاهرات و درگیری دانشجویان دانشگاه شریف و دانشگاههای تهران در خبرگزاری فرانسه

بازتاب تظاهرات و درگیری دانشجویان دانشگاه شریف و دانشگاههای تهران در خبرگزاری فرانسه

دانشجویان ایرانی در دانشگاه صنعتی شریف و چندین دانشگاه پایتخت تجمع کردند؛ درگیری با نیروهای سرکوبگر رژیم و فریادهای کوبنده علیه ولی‌فقیه ارتجاع و سران مذهبی

خبرگزاری فرانسه گزارش داد دانشجویان ایرانی روز شنبه در دانشگاه صنعتی شریف و چندین دانشگاه دیگر پایتخت تجمع کردند و با نیروهای حکومتی درگیر شدند. ویدیوهای تأییدشده نشان‌دهنده فریادهای «بی‌شرف» و شعارهای ضدحکومتی علیه دیکتاتور است.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد: دانشجویان ایرانی روز شنبه در جدیدترین ابراز خشم علیه سران مذهبی، شعارهای ضدحکومتی سر دادند و با نیروهای حکومتی درگیر شدند. ویدیوهایی که توسط خبرگزاری فرانسه از نظر موقعیت مکانی در دانشگاه مهندسی تراز اول تهران (صنعتی شریف) تأیید شده، درگیریهایی را نشان می‌دهد که در آن جمعیت فریاد «بی‌شرف» سر می‌دهند. دانشجویان روز شنبه بار دیگر در چندین دانشگاه پایتخت تجمع کردند.

خبرگزاری فرانسه به‌نقل از خبرگزاری سپاه پاسداران رژیم آخوندی افزود: آنچه قرار بود روز شنبه یک «تحصن سکوت و مسالمت‌آمیز» توسط دانشجویان برای بزرگداشت کشته‌شدگان باشد، توسط افرادی که شعار «مرگ بر دیکتاتور» سر می‌دادند، به هم خورد.

این تجمعات اعتراضی که با شعارهای تند علیه ولی‌فقیه ارتجاع و سرکوبگران رژیم ایران همراه بود، بار دیگر خشم گسترده دانشجویان از سیاست‌های سرکوبگرانه رژیم آخوندی را به نمایش گذاشت.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط