مصاحبه سیمای آزادی با شخصیت‌های شرکت‌کننده در تظاهرات ایران آزاد در برلین

پیام صریح سیاستمداران اروپایی از برلین: نه شاه، نه شیخ؛ زمان آزادی ایران فرارسیده است


شخصیت‌های برجسته سیاسی از فرانسه، ایتالیا، آلمان، لهستان، رومانی و ایرلند در حاشیه تظاهرات بزرگ ایران آزاد در برلین، پیام حمایت قاطع خود از مقاومت مردم ایران و طرح ۱۰ ماده‌ای مریم رجوی را اعلام کردند.

در جریان تظاهرات بزرگ ایران آزاد در برلین، جمعی از سیاستمداران برجسته اروپایی با حضور در صفوف نخست این تجمع، حمایت خود را از مبارزه مردم ایران برای آزادی و دموکراسی اعلام کردند. این شخصیت‌ها در گفتگو با سیمای آزادی، پیام‌های روشنی علیه دیکتاتوری و در حمایت از مقاومت مردم ایران بیان کردند. این تظاهرات بازتاب گسترده‌ای از همبستگی بین‌المللی با قیام مردم ایران بود.

مصاحبه سیمای آزادی

با شخصیت‌های شرکت‌کننده

در تظاهرات ایران آزاد در برلین

مصاحبه های تظاهرات۲ 

مجری: «همان‌طور که می‌بینید، شخصیت‌های برجسته در ردیف اول تظاهرات حضور دارند. من همراه با ژان‌پیر برار، نماینده پیشین مجلس فرانسه و دوست مردم ایران هستم و از او سؤالی خواهم پرسید. تظاهرات در برلین چه‌طور بود و پیامش چه بود؟»

ژان‌پیر برار – نماینده پیشین مجلس ملی فرانسه
برار: «تظاهرات بسیار پرجمعیتی بود، بسیار پویا و با شعارهایی بسیار روشن: نه شاه، نه شیخ!»

مصاحبه های تظاهرات۳ 

پیام سناتور ایتالیا از برلین

مجری: «آقای رامپی، تظاهرات چطور بود؟»

سناتور روبرتو رامپی – ایتالیا
رامپی: «به‌واقع عالی بود و افراد زیادی حضور داشتند و معتقدم زمان دموکراسی برای ایران فرا رسیده است.»

مصاحبه های تظاهرات۴ 

پیام نماینده پیشین پارلمان فدرال آلمان

مجری: «پیام این تجمع از نظر شما چه بود؟»

ساندرا ویزر – نماینده پیشین پارلمان فدرال آلمان
ویزر: «فکر می‌کنم پیامش تشویق مردم به ادامه مبارزه برای آزادی‌شان بود.»

مصاحبه های تظاهرات۵ 

حمایت مقامات لهستان از مقاومت مردم ایران

مجری: «آقای شوینچیسکی، تظاهرات چطور بود؟ چه پیامی از آن گرفتید؟»

مارچین شوینچیسکی – وزیر پیشین روابط اقتصادی لهستان و شهردار پیشین ورشو
شوینچیسکی: «پیام این است که افراد زیادی از ایران آزاد و مقاومت در ایران حمایت می‌کنند.»

حمایت نماینده پیشین پارلمان رومانی از طرح ۱۰ ماده‌ای مریم رجوی

مجری: «اینجا در کنار نماینده پیشین پارلمان رومانی، خانم گرچه‌آ هستم. تظاهرات چطور بود؟»

ماریا گرچه‌آ – نماینده پیشین پارلمان رومانی
گرچه‌آ: «باورنکردنی بود. افراد خیلی زیادی حضور داشتند چون من این جنبش را از ۱۳، ۱۴ سال پیش می‌شناسم و بسیار مایه افتخار من است که اینجا در کنار آنها هستم. امیدوارم ایران آزاد شود چون اتفاقاتی که همین حالا در ایران می‌افتد باورنکردنی است. بنابراین، همه ما باید در کنار این مردم بایستیم تا آنها آزاد شوند. برای جوان‌ترین‌ها، برای همه. من از تمام ۱۰ ماده مریم رجوی حمایت می‌کنم چون می‌دانم او یک مبارز است و زنی بسیار شجاع. پس زنده باد ایران آزاد.»

مصاحبه های تظاهرات۶ 

پیام قاطع سناتور ایرلند به رهبران جهان

مجری: «آقای کراول، تظاهرات چطور بود؟»

سناتور جرارد کراول – عضو سنای ایرلند
کراول: «تظاهرات امروز کاملاً باورنکردنی بود. مردم از سراسر اروپا سفر کرده‌اند تا امروز اینجا باشند. پیام بسیار قدرتمندی به رهبران جهان ارسال می‌شود. آنها باید در کنار مردم آزادی‌خواه ایران بایستند. آنها باید از حمایت از آخوندها از طریق سیاست استمالت دست بردارند. این زمان بسیار حساسی برای ایران است. آزادی در آستانه وقوع است و دعا می‌کنم که به‌زودی شاهد آن باشیم. قتل‌ها را در ایران متوقف کنید. کشتار مردم توسط آخوندها را متوقف کنید.»

مجری: «و پیام شما برای مردم ایران که در داخل کشور مصاحبه شما را تماشا می‌کنند چیست؟»

کراول: «دعاهای من نثار مردم داخل ایران است. ای کاش می‌توانستم کارهای بیشتری برایشان انجام دهم، اما آنها اکنون باید قوی‌تر از همیشه متحد شوند. آخوندها به کشتار آنها ادامه خواهند داد، اما آنها باید قوی بمانند. آنها به ایرانی آزاد و دموکراتیک همراه با برابری برای همگان دست خواهند یافت و دعا می‌کنم که این اتفاق به‌زودی رخ دهد.»

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط