گارد ساحلی هند سه نفتکش وابسته به ناوگان سایه رژیم ایران را توقیف کرد

گارد ساحلی هند سه نفتکش وابسته به ناوگان سایه رژیم ایران را توقیف کرد
۱۴۰۴/۱۱/۲۱

گارد ساحلی هند در عملیاتی هماهنگ، سه نفتکش تحریم‌شده مرتبط با قاچاق نفت رژیم ایران را در دریای عرب متوقف کرد

گارد ساحلی هند سه نفتکش وابسته به ناوگان سایه رژیم ایران را که تحت تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا بودند، در آب‌های بین‌المللی توقیف کرد. این نفتکش‌ها با استفاده از انتقال کشتی‌به‌کشتی و جعل سیگنال موقعیت‌یاب (AIS spoofing) برای پنهان کردن منشأ نفت تحریم‌شده رژیم ایران فعالیت می‌کردند.

 یکی از این نفتکش‌ها مستقیماً زیر پرچم رژیم ایران فعالیت داشت

به گزارش سایت ماراتایم اگزکیوتیو  در دوشنبه ۲۰ بهمن، گارد ساحلی هند پس از ردیابی با نظارت فنی و تحلیل داده‌ها، سه نفتکش را حدود ۱۰۰ مایل دریایی غرب بمبئی در دریای عرب رهگیری و توقیف کرد. این عملیات بخشی از مبارزه با شبکه بین‌المللی قاچاق نفت رژیم ایران بوده است.

این سه نفتکش که همگی تحت تحریم‌های آمریکا قرار داشتند، از روش‌های پیچیده‌ای مانند تغییر هویت مکرر، پرچم‌های جعلی و انتقال کشتی‌به‌کشتی در آب‌های بین‌المللی برای دور زدن تحریم‌ها علیه صادرات نفت رژیم ایران استفاده می‌کردند. یکی از آن‌ها مستقیماً زیر پرچم رژیم ایران فعالیت می‌کرد و دو نفتکش دیگر نیز با پرچم‌های جعلی نیکاراگوئه و مالی در حال تردد بودند.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط