در ایست بازرسی: راننده به ستوه آمده ، مامور پلیس را به آتش کشید و خودکشی کرد

۱۴۰۴/۵/۲

در درگیری خونین حین بازرسی جاده‌یی

 راننده به ستوه آمده مأمور نیروی انتظامی را به آتش کشید

و پس از بازداشت با خوردن قرص به زندگی‌اش پایان داد

حریق مهار و خاموش شد

حال مأمور در بیمارستان رضایت بخش است

اما راننده به ستوه آمده جان خود را از دست داد

...............................

 در ایست بازرسی: راننده پس از به آتش کشیدن مامور پلیس، خودکشی کرد

جزئیات جدیدی از  آتش زدن یک مامور نیروی انتظامی توسط راننده‌ای به ستوه آمده در جریان یک بازرسی جاده‌ای منتشر شد. این حادثه که منجر به خودکشی راننده و جراحت مامور پلیس گردید، واکنش‌های گسترده‌ای را در پی داشته است.

گزارش حادثه: از بازرسی تا خودسوزی

بر اساس گزارش‌های اولیه و تایید شده توسط منابع موثق، روز گذشته در یکی از محورهای مواصلاتی، ماموران نیروی انتظامی در حال انجام بازرسی‌های روتین جاده‌ای بودند که در حین بازرسی یک خودرو، راننده آن که گفته می‌شود از شرایط موجود "به ستوه آمده" بود، به طور ناگهانی اقدام به پاشیدن ماده قابل اشتعال بر روی یکی از ماموران و به آتش کشیدن وی کرد. شدت این اقدام به حدی بود که مامور بلافاصله دچار سوختگی شد.

دستگیری راننده و خودکشی در بازداشت

پس از این اقدام  راننده بازداشت شد. اما لحظاتی پس از دستگیری و انتقال به مقر انتظامی، راننده با استفاده از قرص‌هایی که از قبل همراه داشت، اقدام به خودکشی کرد و متاسفانه جان خود را از دست داد. این اتفاق در حالی رخ داد که تحقیقات اولیه برای روشن شدن دلایل اقدام راننده در جریان بود.

وضعیت مامور و واکنش‌ها

مامور نیروی انتظامی که در این حادثه دچار سوختگی شده بود، بلافاصله به بیمارستان منتقل گردید. آخرین گزارش‌ها از بیمارستان حاکی از آن است که حال عمومی مامور رضایت‌بخش بوده و خطر جانی وی را تهدید نمی‌کند. 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط