ولی‌فقیه ماتم‌زدهٔ ارتجاع بر سر جنازهٔ دو دژخیم به هلاکت رسیده قضاییه جلادان

تلویزیون رژیم - نماز خامنه‌ای-رازینی-مقیسه

گوینده: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای امشب با حضور در حسینیه امام خمینی بر پیکر دو قاضی شهید حجج اسلام آقایان شیخ علی رازینی و شیخ محمد مقیسه اقامه نماز کردند.

خامنه‌ای: «خدا ان‌شاءالله آقای رازینی رو رحمت کنه، زندگی خوبی رو ایشون گذروندن الحمدالله در راه خدا تلاش زحمت مجاهدت عاقبت خیری هم خدای متعال براشون مقدر کرد تحقق پیدا کرد۷ خوشا به‌حالش، ان‌شاءالله که خداوند شما رو محفوظ بداره، خانواده آقای مقیسه کجاست؟ سلام علیکم خدا انشاالله شما رو حفظ کنه، خدا انشاالله که ایشون رو درجاتش را عالی کنه، ایشون حتماً در پرونده عمل شون یک کار بزرگی یک کار خیری داشتند  و خدای متعال ایشون رو مشرف به شرف شهادت کرد خوشا به‌حالش» .

مراسم دو دژخیم به هلاکت رسیده در قضاییه جلادان

قبل از انتقال و دفن جنازه‌ها در قم

تلویزیون رژیم ـ اول بهمن ۱۴۰۳

منتظری رئیس دیوان عالی کشور در مراسم تشییع جنازه رازینی و مقیسه:

«ما دو سرمایه ارزشمند را در قوه قضاییه و در دیوان عالی کشور از دست دادیم اما این هزینه ایست که نظام برای بقای خودش به کوری چشم دشمن می‌پردازد . چرا دشمن و استکبار جهانی از ابتدای انقلاب تاکنون در طول این ۴۵ سال منحصراً به سراغ گروه خاص و یک جریانی در انقلاب می‌رود و دست به ترور و به‌شهادت رساندن آنها می‌زند؟ من به‌لحاظ ضیق وقت فقط یک اشاره‌یی به بعضی از این شخصیت‌های ارزشمند می‌کنم از ائمه جمعه مثل شهید مدنی، شهید اشرفی اصفهانی، شهید صدوقی، شهید قاضی طباطبایی . از قضات بزرگوار و توانمند ما مانند شهید قدوسی، شهید بهشتی، شهید لاجوردی، شهید مقدس، شهید رازینی و شهید مقیسه، با این‌که در کشور ما جریانهای مختلفی داریم اما ملاحظه بفرمایید این طیف از شهدا از چه دسته‌ای در جریانهای کشور گرفته می‌شود؟ من ضمن تقدیر و تشکر مجدد از حضور همه شما عزیزان و برادران و خواهران گرانقدر به‌لحاظ این‌که وقت ضیق است و عزیزان سر پا هستید عرایض خودم را ختم می‌کنم اما یک نکته رو به‌عنوان پیام خانواده معزز و محترم این دو بزرگوار مخصوصاً شهید رازینی به من فرمودند که در این جایگاه عرض کنم اولاً تقدیر و تشکر از مقام معظم رهبری که منت نهادند و بر پیکر این شهید بزرگوار اقامه نماز فرمودند. از ریاست محترم قوه قضاییه و همکاران این عزیزان و همه مسئولان و سرورانی که با حضور خودشان در این مراسم محبت فرمودند تقدیر و تشکر نکته‌یی که تأکید داشتند و من هم تأکید می‌کنم این است که مرحوم شهید رازینی حدود ۴۵ سال در سنگر قضاوت در پستها و سمت‌های مختلف و گوناگون در خدمت مردم و نظام جمهوری اسلامی بودند. شهید مقیسه هم به همین ترتیب این عزیزان با همه‌ٔ اخلاص و توان کاری که داشتند و بکار می‌بردند به‌هرحال انسان معصوم نیست ممکن است در کارش اون هم در کار چنین با سنگینی و با این حجم احتمالاً ممکن است یک لغزش‌هایی داشتند خانواده محترم و معزز این عزیزان از من خواستند از همه شما عزیزان از همه‌ٔ کسانی که پیام مرا می شنوند این عزیزان را حلال کنند و اگر خدای ناکرده حقی به گردن کسی هست در همین دنیا از حق خودشون صرف‌نظر کنند.

مجری: این انقلاب و این نهضت باید زنده بماند و زنده ماندنش به این خون‌ریزیهاست، بریزید خونها را، بکشید ما را، ملت ما بیدارتر می‌شود، ما از مرگ نمی‌هراسیم امام روح  الموسوی الخمینی (شعار مرگ بر آمریکا، مرگ بر منافق، مرگ بر اسراییل)

گلپایگانی رئیس دفتر خامنه‌ای در مراسم تشییع جنازه رازینی و مقیسه: «حضرت آقا مقام معظم رهبری که در این حادثه انوار شهادت این دو بزرگوار جدا متأثر و متالم شدند و دیشب هم بر جنازه دو عزیز شخصاً نماز میت را خواندند و خانواده محترمشان را مورد تفقد قرار دادند و شرکت این جانب هم در این جلسه به نیابت از ایشان است.

یک نکته‌ای را هم عرض بکنم خانواده محترم ایشان نام کردند که شب شهادت پریشب این بزرگوار شهید رازینی شب را تا صبح نخوابید و یا قرآن می‌خواند و یا دعا می‌خواند و یا گریه می‌کرد گویا حس کرده بود متوجه شده بود که شب آخر عمرش است و من ازش سؤال کردم که چرا امشب برخلاف شرایط گذشته حالت خاصی داری شما گفت حالا دیگه این‌چنین است».

آخوند موحدی کرمانی رئیس خبرگان ارتجاع:

رازینی و مقیسه همواره مورد غضب و توطئه دشمنان به‌ویژه مجاهدین و اغتشاشگران و زخم خوردگان از نظام بودند

تلویزیون رژیم ـ ۳۰ دی ۱۴۰۳

رئیس مجلس خبرگان رهبری در پیامی شهادت دو تن از قضات دیوان عالی کشور را تسلیت گفت در پیام آیت‌الله موحدی‌ کرمانی آمده: « این دو شهید گران‌قدر سالیان متمادی از عمر خود را با خلوص و پشتکار در دستگاه قضایی کشور خدمت کردند و برای حراست از نظام اسلامی و دفع نقشه‌های دشمنان در مسند قضا خوش درخشیدند و برای همین همواره مورد غضب و توطئه دشمنان به‌ویژه منافقین و اغتشاشگران».

مصاحبه آخوند دژخیم مصطفی پورمحمدی

عضو هیأت مرگ در قتل‌عام ۶۷

و کاندیدای ریاست‌جمهوری رژیم در شعبده انتخاباتی خامنه‌ای

با تلویزیون حکومتی پس از هلاکت دو دژخیم اعدام و قتل‌عام

در روز شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳

مقیسه هنوز معاون رازینی بود در همان شعبه‌یی که رازینی بود

علت این‌که شهید شدند امروز باهم توی یک اتاق توی یک شعبه باهم کار می‌کردند

رازینی سه بار ترور شده یکبار توی دادگاه می‌خواست ترور بشود

اطلاعاتی که تا الآن به‌دست آمده انتخاب این افراد کاملاً جهت‌دار است

حالا آیا به او از بیرون هم خط مشخصی برای افراد خاص داده شده

یا به او گفتند ببین قضاتی که توی دادگاه انقلاب بودند سابقه‌دار بودند

و الآن به پرونده‌های این‌چنین دارند می‌رسند کی‌ها هستند

و مثلاً ترورشان کن حالا این چیزهایی است که باید در بیاید

دشمنان رصد می‌کنند کوچکترین رخنه‌یی و روزنه‌یی پیدا کنند ضربه بزنند

در هر فرضی ما نقطه کور داریم این جور نیست که صددرصد مطمئن باشیم

که بدون هیچ رخنه و روزنه‌یی هستیم

آخوند دژخیم مصطفی پورمحمدی عضو هیأت مرگ قتل‌عام ۶۷ ـ ۲۹دی ۱۴۰۳

«من از سال فکر می‌کنم ۵۳ با شهید رازینی آشنا شدم، وقتی طلبه شدم در مدرسه حقانی ایشون خوب سابقه بیشتری داشتند، شش سال از من بزرگ‌تر بودند و یک سال هم ظاهراً زودتر آمده بودند طلبه شده بودند، فکر می‌کنم هفت سال تو مدرسه از من جلوتر بود آقای قدوسی شهید قدوسی که آمد دادستان کل انقلاب شد سه نفر رو برای مدیریت مدرسه انتخاب کرد یکی‌اش ایشون بود یعنی جز طلبه‌های خوب مدرسه بود که برای مدیریت مدرسه حقانی پس از آیت‌الله قدوسی که دیگه نه شهید بهشتی نه آیت‌الله قدوسی نمی‌توانستند فرصت نداشتند مدرسه رو اداره کنند به این سه نفر سپرده شد تا سال ۶۵ که باهم مشهد بودیم من دادستان بودم ایشون رئیس دادگاه بود دیگه بعد که ایشون تهران آمد ودادستان تهران شد رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح شد رئیس دیوان عدالت اداری شد معاون پژوهشی آموزشی رئیس قوه شد قبلش فکر کنم رئیس کل دادگستری تهران شد مناصب مختلف سطوح مختلف قضایی رو ایشون طی کرد و واقعاً می‌شه گفت یکی از چهره‌های شاخص قضایی ست از جهت سواد قضایی فهم و شم قضایی تیز هوشی این‌که موضوع به‌راحتی بفهمه و کشف کنه حکم های روشن مستند و قاطع بدهد هیچ‌وقت نگران از حکم هایش نبود می‌گفت حکم خداست باید مجازات بشوند و معمولاً هم مؤثر بود یعنی خیلی آمدند می‌گفتند آقا این حکم تند و الآن ایشون می‌گفت ببین حکم من الآن سریع دقیق قاطع بدهم جلوی بسیار جنایتها گرفته می‌شه و همین جور هم بود.

حوزه‌هایی که ایشون قاضی بود و اون مناطق استان یا شهرهایی که ایشون قاضی بود چند تا حکم محکم و خوب و روشن و مستند که می‌داد جلوی کلی از جنایتها توی منطقه گرفته می‌شد همه جا می‌زدند می‌ترسیدند که من اصلاً می‌فهمیدم حکم سریع الحساب و حکم عادلانه و قاطعانه چقدر اثر مثبت اجتماعی داره خوب ایشون از این جهت فوق‌العاده بود آقای مقیسه رو من البته سال ۶۳ - ۶۴ فکر می‌کنم باهاش بیشتر از نزدیک آشنا شدم که اون موقع دادگاه انقلاب بود و فعال بود دادیار بود ایشون البته تا بعد دیگه محاکم عمومی آمد و بعد هم دادگاه تجدید نظر آمد و مثلا یک قاضی دادیار عالی شد، دادیار دیوان عالی تا پنج شش سال پیش هم که عضو دیوان عالی شد همین چند روز هم حکم رئیس شعبه‌اش رو گرفته بود ولی هنوز معاون آقای رازینی بود توی همون شعبه‌یی که آقای رازینی بود علتش هم این‌که شهید شدند امروز باهم توی یک اتاق توی یک شعبه باهم کار، ایشون عضو معاون بود آقای رازینی رئیس بود ایشون عضو معاون بود حکم اش برای ریاست شعبه دیگه خورده بود قرار بود برود شعبه دیگه که نصیبش شد ارتقاء درجه بسیار عالی شهادت خب آقای رازینی شخصیت برجسته‌یی است به نظر من فوق‌العادگی های بسیار زیادی داره مقام معظم رهبری هم اشاره کردند ایشان سه بار ترور شده یکبار تو دادگاه می‌خواست ترور بشه یک نفری ظاهراً همون‌جا به چه صورت اسلحه برده بودند ضد انقلاب که ظاهراً یا نارنجک موفق نمی‌شه.دفعه دوم که ترور شد سال ۷۷ دیگه پایش تقریباً می‌شلید عصا دستش بود هیچ هیچ به روی خودش نمی‌آورد همه کارهایش منظم می‌کرد.

مجری: آخه رسانه‌ها یک گمانه زنی‌هایی مطرح کرده بودند راجع به دست داشتن سازمان مجاهدین خلق در این حادثه تروریستی می‌خواستم از محضر شما بپرسم با توجه به آنچیزی که الآن اشاره کردید چقدر دست داشتن گروهک‌های تروریستی مثل منافقین توی این موضوع

پورمحمدی: حتماً دست دارند ولی ببینید دست داشتن بعضی وقتها مشخصاً طراحی می‌کنند تیمی‌ می فرستند، بعضی وقتها آدرس کلی می‌دهند، به سمپاتها و هوادارنشان پیامی‌هایی که تبادل میشه مثلا میگه من آنجا هستم میگه اه آنجایی؟ آنجا آدمهای عجیب خطرناکی هستند ضد ملی هستند فلان اگر می‌توانی یک کاری بکن ببینید یعنی یا به‌طور کلی یا مشخصاً بله دارند یک‌سره آدرس می‌دهند شعار می‌دهند بعد هم میگن همه رو به سزایشان می‌رسانیم فلان فلان تهدید اینها که که خب معلومه پس وقتی با این وضع هست که طبعاً اینها دنبال اند سؤال شما قبلاً کردید که آیا هدف بالاتر خوب معلومه یک هدفه یعنی طبیعی است که برای زدن نظام و ارکان نظام باید چهره‌های مؤثر یک نظام رو یکجا آنها رو از پا در آورد تا هم اون عوامل از صحنه خارج بشن و تأثیر گذاری باز بماند هم دیگران جا بزنند و بترسند راه اونا رو ادامه ندهند و بگن اگه بنا باشه محکم و قاطع بایستی سرنوشت این تیپی

مجری: آیا خلأ و حفره‌ای در حوزه امنیتی وجود داره در حوزه پیشگیری و رصد آیا ما مشکلاتی داریم مشکل کجا ست که این اتفاقات می‌افتد؟

پورمحمدی: ببینید قراره بزنیم و نخوریم؟ قراره با دشمنان بجنگیم، آسیب نبینیم بنا باشه سر قله بریم هیچ اتفاقی برامون نیفته کار بزرگ بکنیم هزینه ندیم همه جای دنیا همینه به‌هرحال یه اتفاقات طبیعی می‌افته و دشمنان رصد می‌کنند کوچک‌ترین رخنه‌ای روزنه‌ای پیدا کنند ضربه بزنند البته ما باید دقت خودمان را بالا ببریم اجازه ندیم حتی یک مورد هم اتفاق بیفته ولی این‌طور نیست که صددرصد بشه پیشگیری کرد این از اون چیزایی نیست که کسی فکر کنه حتماً قاطعانه و به‌صورت کامل می‌شه پیشگیری کرد هیچ اتفاق ضدامنیتی صورت نگیره .

خبرنگار: چهار دهه گذشته را که اگر مرور کنیم می‌رسیم به عدد بیش از هفده‌هزار شهید تروری که از مردم ایران بودند و از جمهوری اسلامی، در واقع می‌توانیم بگوییم مردم ایران و جمهوری اسلامی از قربانیان اصلی تروریسم هستند، حالا به‌خصوص سال‌های اولیه انقلاب اسلامی چهره‌ها شخصیت‌های برجسته انقلاب اسلامی که در اقدامات تروریستی گروهک نفاق به‌شهادت می‌رسیدند. می‌خواهم بروم سراغ یک موضوع مهم و تحلیل حضرت‌عالی را دریافت کنم. موضوع نفوذ و رد پای آن در تروریسم؟

پورمحمدی: ببینید کار اطلاعاتی یک کار بسیار جدی حرفه‌یی تمام دستگاهها، سازمانها و دستگاههای اطلاعاتی، یکی ازشگرد هایشان است یکی از راه‌ کارهاشان است، اصلاً نفوذ یکی از مهم‌ترین عوامل هم توی ضربه نظامی است هم توی ضربه‌های امنیتی است و ترور، یکی از کارهای راحت آسیب زدن و کم‌هزینه نفوذ است،ترورهای مستقیم خیلی هزینه داره، خیلی زحمت داره ولی نفوذ هم راحت‌تر است از جهت عملیات البته کسی را نفوذ دادن یه خرده سخته، یه خرده زمان‌بر است. در هر فرضی ما نقطه کور داریم این جور نیست که صددرصد عرض هم کردم مطمئن باشیم که بدون هیچ رخنه و روزنه‌ای هستیم. من عرض کردم در مقابل این حجم فعالیت‌های ضدامنیتی که اکثرش هم منتشر نمی‌شه چون خیلی جا عدد عملیات خنثی شده اگر معرفی بشه مردم می‌ترسند می‌گویند ای وای این همه بنا بوده عملیات توی کشور بشه

دژخیم پور محمدی -۳مرداد ۱۴۰۳

ما هنوز با مجاهدین تصفیه‌حساب نکرده‌ایم

باید به حساب تک‌تک آنها باید برسیم

ما متأسفانه به‌خاطر فضای روانی

یا جهالت و حماقت عده‌یی متأسفانه بدهکار شده‌ایم

ما به‌خاطر مجاهدین کلی تلفات دادیم، شکست خوردیم

من باید بیایم و جواب حقوقی بدهم؟

آخوند جنایتکار و دژخیم مصطفی پورمحمدی ـ ۳ مرداد ۹۸

سؤال: حاج آقا یک مسأله‌ای که در واقع به جمهوری اسلامی خیلی تهمت شدید و بزرگی زده، میشه و هم‌چنان هم ادامه داره و معمولاً هم رسانه‌های خارجی دنبال می‌کنند موضوع در واقع نفاقه. برخورد جمهوری اسلامی با نفاق هست. که اوجش در سال ۶۷ بعد از مرصاد هست. خب شما هم اطلاعات خارجی بودید هم در این ماجرا حضور داشتید خودتون توضیح بدید که به چه نحوی بوده. این شبهه را در واقع کمتر بنظرم پاسخ داده شده که اصل ماجرا چه بوده؟ چه اتفاقی افتاده اگر صلاح می دونید در موردش صحبت کنید .

مصطفی پورمحمدی: . تمام بوق‌های تبلیغاتی روی این قصه متمرکزه و آن دشمن خائنِ جنایتکار هم به‌عنوان ابواب جمعی و لشکر دشمن داره عملیات می‌کنه آنوقت انتظار است که حالا من در وسط میدان جنگ بیام از بحثهای حقوقی و نمی‌دانم مراقبت‌های حقوق شهروندی و انسانی و اینجاش اینجور شد اونجاش اینجور شد حرف بزنیم؟

عملیات نظامی هم علیه تون می‌کنم. دیگه دشمنی از این بدتر هم می‌شود؟ تمام دنیا چهره تون را تخریب می‌کنم، هیچ تخریبی تا امروز در این ۴۰ سال گذشته اتفاق نیفتاده مگر آن که منافقین پای اصلی آن هستند. ما با منافقین هنوز حسابمون رو تصفیه نکرده‌ایم ما این حرفها رو بعد از تصفیه حساب خواهیم زد.

ما کلی شهید دادیم، تلفات دادیم، شکست خوردیم. بعد من باید بیایم و جواب حقوقی بدهم که فلان خمپاره را اونجا اشتباه انداختم یا درست عمل کردم؟

. کسی که توی نقشه عملیاتی طرح فرار رو ریخته فردا هم قراره جماران رو بگیره، امام را بگیرد و بکشد و همه اطرافیان امام را بکشد، صدا و سیما رو بگیره مراکز حکومتی را بگیره و بهش نقشه عملیاتی داده شده که کجا برود و چه‌کار بکند. ما اینها رو سادگی بخرج بدیم بگیم که نه تو که تو خط مقدم نبودی تو پشتیبانی بودی. تو شنود می‌کردی تو تعمیر ماشین می‌کردیها اینجور باید صحبت کنیم؟ هر کسی که در خط دشمنه دشمنه دشمن رو باید چکارش کرد؟ باید با او جنگید. ما هنوز تصفیه‌حسابمون رو نکرده‌ایم. وقت این حرف‌ها نیست، وقت تصفیه‌حساب است. امروز هم منافقین خائن‌ترینِ دشمن این ملت‌اند و باید جواب بدهند، اول باید پای میز محاکمه بیایند و به حساب تک‌تک آنها باید برسیم. ما متأسفانه به‌خاطر فضای روانی یا جهالت یک عده و حماقت عده‌یی متأسفانه حالا ما بدهکار شده‌ایم؟ پاسخ باید بدیم؟ ما باید پاسخ بدهیم؟.

ما اصلاً در خصوص منافقین هیچ مشکلی هیچ پیچیدگی و ابهامی نداریم. الآن وقت جنگیدنه، وقت حرف‌زدن نیست. این موضوع مهم ماست. الآن وقت به‌حساب‌رسیدن است، وقت اینها رو زمین‌گیر کردن بحسابشون رسیدن و محاکمه‌کردن است، وقت این‌که دنیای جنایتکار طرفدار تروریستی رو که پشت سر اینهاست اونها رو زمین‌گیر کردن و سرجاشون نشوندنه وقت اینهاست

خبرگزاری حکومتی ایسنا:

هدف قرار گرفتن دو قاضی قوه قضاییه

آن هم در محل کار این دو فرد، نه در خیابان و نه در مکانی دورافتاده

نشان از برنامه‌ریزی دقیق و شناخت کامل از شرایط و محیط دارد

عامل این عملیات ظاهراً از کارکنان مجموعه بوده

بنابراین باید موضوع نفوذ را جدی گرفت

انجام این عملیات نوعی قدرت‌نمایی از سوی سازمانی تروریستی است

که نشان از توانایی آنها در نفوذ به مراکز حساس دارد

 

روزنامه حکومتی وطن‌امروز

روبیو تنها در ساختمان کاپیتول کنگره درباره ایران سخن نگفته است

سناتور در همایش‌های مجاهدین هم سخنرانی‌های متعددی داشته است

 

آخرین همایش مجاهدین با حضور کیت کلاگ برگزار شد

کلاگ در جمع مجاهدین گفت سال ۲۰۲۵ سال تغییر رژیم ایران است

و باید با فشار حداکثری در حوزه‌های اقتصادی دیپلماتیک و نظامی

فرصت «تغییر ایران به سمت وضعیت بهتر» را به چنگ آورد

فرصتی که همیشگی نیست

 

اتفاقی مانند رخداد ترور ۲ قاضی با سوابق جدی مقابله با جریان نفاق

اتفاقی است به‌منظور سفیدشویی خشونت علیه روحانیانی که به تعبیر روبیو

بر ایران امروز حکومت می‌کنند و نه مردم ایران

 

در نتیجه ۲ روز مانده به تحلیف ترامپ

مجاهدین ادعا خواهند کرد با این عملیات می‌توانند در نقشه ترامپ ایفای نقش داشته باشند

ترور شهیدان رازینی و مقیسه چه کار سازمان باشد و چه نباشد

یک عملیات هدفمند است

 

سایت حکومتی جهان نیوز:

رازینی و مقیسه نقش ویژه‌یی در برخورد با اقدامات مجاهدین

در دهه ۶۰ داشتند

رویکرد ضدتروریستی این دو قاضی و محاکمه مخلان امنیت

تا روز کشته شدن‌شان ادامه داشت

هفته گذشته نشستی در پاریس با حضور پمپئو لیزتراس و کیت کلاگ برگزار شد

که حضار آن اعضای مجاهدین بودند

 

از سال ۹۶ گردهمایی‌های مجاهدین بیش از دوره‌های قبل برجسته شد

علت آن حضور چهره‌های برجسته و اثرگذاری مثل بولتون، جولیانی و پنس بود

از آن سال تا امروز ایران سه دوره آشوب و اغتشاش را از سر گذرانده است

دیلی میل انگلستان، نوشت:

پس از کشته شدن دو قاضی دیوان عالی کشور، تصویری باور نکردنی از یک ایرانی شجاع که لحظاتی قبل از به دار آویختن با طناب بر گردن لبخند می‌زند، دوباره نمایان شد. عکس مجید کاووسی فر، ۲۸ ساله، آخرین لحظات قبل از اعدام این مرد را پس از محکومیت او و برادر زاده‌اش حسین به اتهام قتل قاضی مسعود احمدی مقدسی به تصویر می‌کشد. مجید و حسین کاووسی فر هر دو در اوت ۲۰۰۷ در ملأعام در مرکز تهران اعدام شدند.

دیلی میل افزود:

مجید در آخرین لحظات خود در حال لبخند زدن به برادر زاده اش در تلاش برای اطمینان دادن به برادر زاده اش دیده شد و آخرین سخنان او خطاب به مأموران پلیس این بود: «به نقطه‌ای رسیدم که تصمیم گرفتم هر بی‌عدالتی را ریشه‌کن کنم».

مجید کاووسی‌فر که به همراه برادر زاده‌اش حسین کاووسی‌فر به‌قتل این قاضی متهم شده بودند، در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۸۶ در ملأعام و در برابر چشمان دهها نفر، از جمله کودکان، اعدام شدند.

مقدسی یکی از چندین قاضی دادگاه بود که گفته می‌شود مسئول اعدام دسته‌جمعی مخالفان سیاسی در سال ۱۹۸۸ بوده است. در حالی که قاضی مقدسی در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۸۴ در حال خروج از ساختمان دادگاه در تهران بود، یک ضارب موتورسیکلت با دو گلوله اسلحه کمری به قاضی شلیک کرد و وی را کشت. ضارب بعداً مجید کاووسی‌فر شناسایی شد.

تصویر منتشر شده از کاووسی‌فر لحظاتی پیش از اجرای حکم اعدام، او را با لبخندی بر لب و طناب دار بر گردن نشان می‌دهد. این لبخند، نمادی از اعتراض به بی‌عدالتی و مقاومت در برابر دستگاه قضایی ایران تعبیر شده است.

او در تصاویر دیده می‌شد که با دست‌بند برای تماشاچیان دست تکان می‌داد و با طناب آبی که دور گردنش قرار داشت به دوربین می‌خندید.
تصویر دلخراش دیگری دختر جوانی را با لباس صورتی به تصویر کشید که در مقابل چشمانش کشته شدن مجید را تماشا می‌کرد.

همزمان، در حادثه‌یی جداگانه، دو قاضی دیوان عالی رژیم ایران، علی رازینی و محمد مقیسه، که به صدور احکام اعدام برای معترضان سیاسی مشهور بودند، در تهران مورد تیراندازی قرار گرفته و کشته شدند. این رخداد بار دیگر مسأله بحرانهای داخلی و نفرت عمومی از سرکوب‌گران قضایی را برجسته کرده است.

محمد مقیسه، یکی از این دو قاضی، پیش‌تر توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا به‌دلیل نقض حقوق‌بشر تحریم شده بود.

دیلی میل آنلاین-مجید کاووسی 

لطفا به اشتراک بگذارید: