هلاکت دو جلاد قتل عام سال ۶۷
خبرگزاری مهر وزارت بدنام اطلاعات:
رازینی از قضات بسیار قاطع در برخورد با جرایم امنیتی نقشی برجسته در خنثی سازی فتنهها چه در برخورد با گروهک مجاهدین و چه جواسیس بیگانه ایفا کرد.
رازینی در طول سالهای خدمت خود در دستگاه قضائی، همواره در خط مقدم مبارزه با گروهکهای تروریستی مانند سازمان مجاهدین و دیگر دشمنان داخلی و خارجی کشور قرار داشت.
نقش کلیدی در مبارزه با تروریسم و گروهکهای معاند آیت الله رازینی در دهه ۶۰ و در دوران اوج فعالیتهای ضدانقلاب، مسئولیتهای کلیدی را در سیستم قضائی بر عهده داشت و در بسیاری از محاکمات مرتبط با مجاهدین تصمیمات قاطعانهای اتخاذ کرد.
آیت الله علی رازینی از چهرههای برجسته و تأثیرگذار دستگاه قضائی جمهوری اسلامی ایران است که نقش مهمی در مبارزه با گروههای معاند، به ویژه سازمان مجاهدین خلق ایفا کرده است .
وی در دوران حساس پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مسئولیتهای کلیدی در دستگاه قضائی بر عهده داشت و به عنوان یکی از قضات شاخص در رسیدگی به جرایم امنیتی، به خصوص محاکمه و مجازات اعضای گروهک مجاهدین شناخته میشود.
او از همان سالهای نخست انقلاب، وارد فعالیتهای قضائی شد و در مشاغل مهمی همچون ریاست کل دیوان عدالت اداری، دادستانی، ریاست سازمان قضائی نیروهای مسلح و ریاست دادگاه ویژه روحانیت حضور داشت
یکی از مهمترین مقاطع فعالیت آیت الله رازینی، دهه ۶۰ بود؛ دورهای که سازمان مجاهدین خلق به اقدامات تروریستی، بمب گذاری و ترور مسئولان جمهوری اسلامی دست میزد.
دادگاههای انقلاب اسلامی نقش مهمی در رسیدگی به پرونده این گروهک تروریستی داشتند و آیت الله رازینی از جمله قضاتی بود که قاطعانه و بر اساس احکام اسلامی، مجاهدین و سایر جریانهای معاند را محاکمه کرد.
او در دوران ریاست بر دادگاه ویژه رسیدگی به تخلفات جنگ، نیز با قاطعیت به جرایم عناصر نفوذی و خرابکاران رسیدگی نمود و مانع از نفوذ و فعالیت دوباره آنها شد.
سابقه و برخی از مشاغل پیشین سردژخیم رازینی: عضو مجلس خبرگان ارتجاع، عضو شورای نمایندگان رهبری برای سرکوب دانشگاههای کشور با حکم خامنهای، رئیس کل دیوان عدالت اداری، رئیس دادگاه ویژه روحانیت با حکم خمینی و تنفیذ خامنهای، قاضی دیوان عالی کشور، رئیس کل دادگستری استان تهران، رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح کشور، رئیس دادگاه ویژه رسیدگی به تخلفات جنگ با حکم خمینی و تیرباران صدها تن از پرسنل نظامی ارتش که هوادار مجاهدین یا مخالف رژیم بودند .
وی به عنوان یکی از قضات مقتدر و متعهد به آرمانهای انقلاب اسلامی، در مبارزه با عوامل نفوذی و خرابکاران، از هیچ تلاشی فروگذار نکرد و همین امر موجب شد که بارها هدف سوءقصد دشمنان قرار گیرد.
رازینی در دیماه سال ۱۳۷۷، هنگامی که رئیس کل دادگستری استان تهران بود، مورد سوءقصد تروریستی قرار گرفت
اقدامات رازینی، قطعاً دشمنان امنیت کشور را خشمگین کرده و آنان را به چنین جنایت وحشیانهای واداشته است
خبرگزاری وزارت اطلاعات رژیم: اگرچه ضایعهای دردناک برای دستگاه قضائی و ملت ایران است! اما بیشک راه و مسیر این بزرگمردان عدالت، با قدرت و صلابت توسط دیگر قضات و مسئولان نظام ادامه خواهد یافت.
این ترور، نشانهای از عمق دشمنی بدخواهان نظام اسلامی با عدالت و امنیت ملی است، اما همان گونه که تاکنون دشمنان در اجرای نقشههای شوم خود ناکام ماندهاند، این بار نیز با ایستادگی ملت و اقتدار دستگاه قضائی، راهشان به شکست خواهد انجامید.
علی ربیعی معاون سابق وزارت اطلاعات، سخنگوی دولت آخوند روحانی و مشاور امور اجتماعی پزشکیان:
هر وقت روزنهای از امید و گشایش برای حل مسائل پدیدار میشود، بدخواهان ایران با خشونت و بهطور هدفمند و منافقانه اقدام به ترور با عملیات خونین همانند آنچه که امروز با ترور در قوه قضاییه اتفاق افتاد، میکنند
دژخیم اطلاعاتی علی ربیعی:
مردم ایران همواره تنفر خود را از این تروریستهای وابسته ابراز کردهاند. هوشمندی همگانی، این توطئهها را در ادامه روند همدلی ایرانیان خنثی میکند
حسامالدین آشنا، معاون سابق وزارت اطلاعات و مشاور آخوند روحانی رئیسجمهور سابق رژیم و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک:
از دهه ۶۰ تاکنون خطر سازمان مجاهدین از هر زمان بیشتر است.
جیسون برادسکی مدیر سیاست یوآنی روز شنبه ۲۹ دیماه در صفحه ایکس نوشت:
رازینی در سال ۱۹۸۸ در کمیسیون مرگ تهران حضور داشت که به اعدام هزاران نفر از مخالفان چراغ سبز نشان داد.
دو قاضی دیوان عالی ایران روز شنبه در تهران به ضرب گلوله کشته شدند و یک قاضی دیگر زخمی شد. اینها قضات بسیار مهمی با سوابق خونین بودند. قضاتی که کشته شدند محمد مقیسه و علی رازینی بودند. مقیسه توسط دولت آمریکا تحریم شده و روزنامهنگاران و کاربران اینترنتی را به سالها زندان محکوم کرده بود. او تنها در یک مورد، هشت کاربر ایرانی فیسبوک را به مجموع ۱۲۷ سال زندان محکوم کرد.
علی رازینی سمتهای متعددی از جمله دادستان دادگاه انقلاب تهران، رئیس کل دادگستری استان تهران، عضویت در مجلس خبرگان رهبری، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و دادگاه ویژه روحانیت را برعهده داشت. رازینی در سال ۱۹۸۸ در کمیسیون مرگ تهران حضور داشت که به اعدام هزاران نفر از مخالفان چراغ سبز نشان داد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس: رسانههای دولتی گزارش میدهند که مرد مسلح ۲ قاضی را در پایتخت ایران که مربوط به اعدامهای دسته جمعی سال ۱۹۸۸ بودند به ضرب گلوله کشت
یک مرد روز شنبه در تهران دو قاضی سرشناس جناح راست را در یک حمله نادر که هدف آن قوه قضائیه بود، به ضرب گلوله کشت
به گزارش رسانههای دولتی، این دو قاضی، محمد مقیسه و علی رازینی، ظاهراً در اعدامهای دستهجمعی معترضان در سال ۱۹۸۸ دست داشتند
به نظر میرسد که نقش رازینی در اعدامهای ۱۹۸۸ ممکن است او را هدف قرار داده باشد، از جمله تلاش نافرجام برای ترور او در سال ۱۹۹۹
در ژانویه ۱۹۹۹، حملهکنندگان موتورسواران، بمبی به سمت خودروی رازی پرتاب کردند که موجب زخمی شدن او شد زمانی که از کار خود به عنوان رئیس دستگاه قضائی تهران بیرون میآمد
به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، یک محافظ یکی از قاضیها نیز زخمی شد. مهاجم سپس خود را کشت
فردی که شلیک کرد هیچ پروندهای در دیوان عالی کشور نداشت و نیز مراجعه کننده به هیچیک از شعب این دادگاه نبوده است
هر دو قاضی از سوی فعالان و مهاجران به عنوان افرادی معرفی شدند که در اعدامهای ۱۳۶۷ مشارکت داشتهاند که در پایان جنگ طولانی ایران و عراق انجام شد
مجاهدین خلق عدد اعدامها را ۳۰ هزار نفر میدانند اما (رژیم) ایران هرگز اعدامها را به طور کامل تایید نکرده است.
سایت رکنا: ماجرای ۳ بار ترور آیت الله رازینی از سال ۷۷ تا امروز
در سال ۷۷ خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در عیادت از ایشان پس از ترور وی را شهید زنده نامید که این عنوان را در مورد افراد کمی به کار بردهاند
عامل ترور آیتالله رازینی به زندان منتقل شد و در طول تحمل حبس هنگامی که به مرخصی آمده بود از کشور گریخت.
آیتالله رازینی بار دیگر هنگامی که آماده مصاحبه میشد توسط خانمی هدف قرار گرفت که از طرف گروه مجاهدین مامور شده بود.
او با نارنجکی که ضامن آن کشیده دست خود را به مدت طولانی درون کیف خود نگاه داشته بود که همین موضوع آیتالله رازینی را به این فرد مشکوک میکند .
رازینی هنگامی که به سمت این زن میرود و میبیند نارنجکی را در دست دارد که ضامن آن کشیده شده، هر دو دست این مجاهد را میگیرد تا اهرم نارنجک رها نشود و در این هنگام این زن دستگیر میشود.
بهگزارش خبرگزاریهای حکومتی دو دژخیم رژیم اعدام و قتل عام در دفتر خود در دیوانعالی رژیم هدف گلوله قرار گرفتند .
دژخیم رازینی در اوایل دهه ۶۰ به عنوان دادستان ضدانقلاب مشهد مسئولیت دستگیری، اعدام و شکنجه مجاهدین و مخالفان رژیم را در استان خراسان به عهده داشت.
طی سالهایی که این دژخیم دادستان مشهد بود هزاران مجاهد در شهرهای استان خراسان توسط او به شهادت رسیدند.
سردژخیم رازینی در اسفند ۶۳به پاس جنایات و خوش خدمتیهایش، از سوی خمینی به سمت دادستان انقلاب مرکز جانشین لاجوردی جنایتکار شد و از این پس اعدام زندانیان در تهران تحت نظر و دستور او انجام میشد.
دژخیم محمد مقیسهای از آخوندهای نوپای روستای مقیسه در سبزوار بعد از انقلاب ۵۷ وارد دادستانی شد.
به علت شدت کینه، بیرحمی و شقاوتش در سال ۶۰ سربازجوی یکی از شعبه ها مخوف اوین شد و زندانیان را دسته دسته سلاخی و روانة میدانهای تیر میکرد.
محمد مقیسهای جنایتکار به علت شقاوتش در سال ۶۰ سربازجوی یکی از شعبه ها مخوف اوین شد و زندانیان را دسته دسته سلاخی و روانة میدانهای تیر میکرد.
دژخیم محمد مقیسهای در سال ۶۳ در لباس دادیار ناظر زندان، با اسم ناصریان وارد زندان قزلحصار شد و پس از انحلال زندان قزلحصار در سال ۶۵ در موضوع دادیار اصلی زندان گوهردشت به گوهردشت منتقل شد
چهرة اصلی ناصریان در جریان قتلعام زندانیان در زندان گوهرشت برملا شد. او مسئول اول اعدام صدها زندانی در گوهردشت است. هیات مرگ زندان با او تنظیم میکرد
ناصریان حتی از اعدام بیماران سخت نگذشت.
او در روزهای هشتم تا دوازدهم مرداد تلاش کرد تمام زندانیانی که مدت محکومیتشان تمام شده و به ملیکش معروف بودند را اعدام کند. به احدی رحم نکرد.