مصاحبه وحشت‌زده رئیس‌جمهور رژیم با تلویزیون ان.بی.سی آمریکا

مصاحبه وحشت‌زده رئیس جمهور رژیم  با تلویزیون  ان. بی. سی آمریکا

اعلام آمادگی برای مذاکره و غلط‌کردم‌گویی از هر گونه اقدام برای ترور ترامپ

سؤال ان.بی.سی:

دادستانهای آمریکا می‌گویند توطئه‌یی از سوی ایران برای کشتن ترامپ قبل از پیروزی او در انتخابات بود، آیا چنین طرحی وجود داشت؟

پزشکیان: این هم از همان نقشه‌هایی است که خارجی ها برای تغذیه ایران هراسی دنبال می‌کنند.

سؤال: شما می گویید هرگز توطئه ایران برای کشتن دونالد ترامپ وجود نداشته است؟

پزشکیان: به هیچ‌وجه هرگز

سؤال: آیا حاضرید قول بدهید که هیچ اقدامی علیه جان ترامپ صورت نگیرد؟

پزشکیان: ما از اول هم هرگز قصد انجام این کار را نداشتیم، ترامپ وعده افزایش تحریم‌های فشار حداکثری داده است

سؤال:  آیا پیامی برای او دارید؟

پزشکیان: از همان ابتدا آمریکا تلاش کرد ایران را سرنگون کند. من امیدوارم ترامپ به صلح در منطقه و جهان کمک کند نه برعکس

سؤال: آیا اکنون مایل به گفتگوهای مستقیم با واشنگتن و ترامپ هستید؟

پزشکیان: ما مشکلمان با گفتگو نیست مشکل در تعهدات ناشی از گفتگو و دیالوگ است

مذاکرات طولانی داشتیم و به تمام تعهدات پایبند بودیم. اما متأسفانه این طرف مقابل بود که به وعده‌ها و تعهدات خود عمل نکرد

سؤال: به نظر شما با توجه به شرایط فعلی حمله به ایران محتمل است؟

پزشکیان: امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد زیرا به ضرر همه بازیگران خواهد بود نه فقط ما

سؤال: ترامپ درباره احتمال وقوع جنگ گفته است هر چیزی ممکن است رخ دهد. ماکرون هم گفته ما به نقطه‌ای نزدیک می شویم که هیچ بازگشتی وجود ندارد با این توصیفات فکر می‌کنید این تنش به چه چیزی منجر می‌شود؟

پزشکیان: ما به‌دنبال تولید سلاح هسته‌یی نیستیم. اما آنها متهم می‌کنند که به‌دنبال ساخت بمب هستیم تا نوعی بهانه ایجاد کنند

سؤال: ایران همان ایرانی نیست که ترامپ دور قبل با آن روبه‌رو بود. نفوذ آن در منطقه به‌دلیل تلفات در میان متحدان و نیابتی‌هایش و سقوط دولت سوریه به‌شدت کاهش یافته است آیا این امر ایران را در موقعیت ضعیف تری قرار داده است؟

پزشکیان: من ارتباطی به این شکل نمی‌بینم در مقایسه با سال گذشته، در داخل کشور منسجم‌تر مشارکت بهتر امنیت قوی‌تر داریم

سؤال: آیا ایران نقشی در برقراری این صلح و آزادی گروگانها دارد؟

پزشکیان: ما هر کاری از دستمان بر می‌آید انجام می‌دهیم تا صلح در منطقه حاکم شود

برای آزادی زندانیان از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم

خامنه‌ای ۲۶ آذر ۹۹

قاتل سلیمانی و آمر به‌قتل سلیمانی باید انتقام شان را پس بدهند.

بایستی انتقام پس بدهند. هم آمر، هم قاتل، بدانند که در هر زمان ممکن هر وقت ممکن شد! ما دنبال امکانات هستیم، زمان وقت ممکن هستیم، اینها باید انتقام شان را پس بدهند.

 

اخبار سیمای آزادی-۱۷ دی ۱۴۰۲

دژخیم غریب‌آبادی معاون امور بین‌الملل قضاییه جلادان

معتقدم انتقام باید در بخشهای مختلف انجام شود

ترامپ، پمپئو و مکنزی

سه متهم اصلی پرونده قتل قاسم سلیمانی در دستگاه قضایی هستند

اینها باید مجازاتشان را متحمل شوند

حداقل مجازاتشان عدم احساس امنیتی است که دارند

حاج قاسم خدمات گسترده برای ‌نظام و منطقه انجام داد

اگر با داعش در عراق و سوریه نمی‌جنگیدیم

باید در ایران با آنها می‌جنگیدیم یک واقعیت است

غریب‌آبادی معاون امور بین‌الملل قضاییه جلادان در جلسه‌یی تحت عنوان مضحک همایش بین‌المللی «مــرد میــدان؛ حقــوق بشـر» گفت:

حاج قاسم سلیمانی خدمات گسترده‌ای برای ‌ نظام و منطقه داشت؛ این‌که اگر با داعش در عراق و سوریه نمی‌جنگیدیم باید در ایران با آنها می‌جنگیدیم یک واقعیت است. هم‌چنین محور مقاومت مدیون تلاش‌های حاج قاسم ‌ است.

اقدام آمریکایی‌ها در ترور سردار، نقض تمام قواعد منشور ملل متحد است.

غریب‌آبادی اظهار کرد: ما سه مسیر پیگیری قضایی در نظام ایران، قلمرو عراق و دیگری پیگیریهای بین‌المللی را طراحی کردیم. در فضای بین‌الملل هم تنها مرجعی که صالح است دیوان بین‌المللی دادگستری است.

به نظر من این فرآیندها طولانی شده است اما در دو سال گذشته سعی کردیم روند را تسریع کردیم. معتقدم انتقام باید در بخشهای مختلف انجام شود. ترامپ، رئیس جمهور وقت آمریکا، پمپئو، وزیر خارجه پیشین آمریکا و مکنزی، رئیس پیشین سازمان تروریستی سنتکام، سه متهم اصلی این پرونده هستند، حداقل مجازاتشان عدم احساس امنیتی است که دارند و می‌بینید سالیانه چقدر برای حفاظت از اینها هزینه می‌شود، اما اینها باید مجازاتشان را متحمل شوند.

 

اخبار سیمای آزادی-۶ اسفند ۱۴۰۱

زوزه‌ها و تهدیدهای تروریستی سرکرده هوافضای سپاه خامنه‌ای:

منطقه روی گسل حوادث هست و ما اگر مراقب نباشیم

اگر قوی نباشیم همین حوادث به داخل ایران کشیده می‌شود

 

پاسدار حاجی‌زاده:

ما انشاالله بتوانیم ترامپ را بکشیم پمپئو را همین مکنزی

و همین فرماندهان نظامی که این دستور را دادند آنها باید کشته بشوند

ما الآن قادر هستیم تا فاصله ۲ هزار کیلومتر ناوهای آمریکایی را بزنیم

اروپاییها احترام خودشان را حفظ کنند

پاسدار حاجی‌زاده سرکرده هوافضای سپاه پاسداران ۵ اسفند ۱۴۰۱

«یک جورهایی منطقه روی گسل حوادث هست و ما اگر مراقب نباشیم اگر قوی نباشیم خب همین حوادث به داخل ایران کشیده میشه بسیاری از این جنگها اصلاً سرمنشأ آن این بوده یک جوری این ناامنیها را بکشانند بیایند داخل ایران.

ما الآن قادر هستیم به لطف الهی تا فاصله ۲ هزار کیلومتر این دو هزار کیلومتر هم به احترام اروپاییها انشاالله اروپاییها احترام خودشان را حفظ کنند تا دو هزار کیلومتر ناوهای آمریکایی را می‌توانیم بزنیم حالا کجا میشه؟ یک قطاعی بکشید از سواحل ایران اقیانوس هند دریای سرخ دریای مدیترانه خب پس این ناوگان هم به چه دردی می‌خوره؟ این موشکی ست که در خارج از جو قادر هست مانور انجام بدهد قادر هست جابه‌جایی انجام بدهد در جهات مختلف یعنی موتوری داره که تازه توی ۳۰۰-۴۰۰ -۵۰۰ کیلومتری هدف روشن میشه».

مجری رژیم: و این چند برابر صوت هست چون ابر صوت است دیگه

حاجی‌زاده: خدمت شما عرض کنم که سرعتش خیلی بالاست (خنده) سرعتش بیش از ۱۲-۱۳ ماخ هست بیش از اینهاست

مجری رژیم: و احتمال می‌دهید کی رسانه‌یی بشه؟

حاجی زاده: رسانه‌یی شد دیگه

مجری رژیم: نه یعنی نشان بدهید

حاجی زاده: «حالا ما داریم فکر می‌کنیم چون ببینید این ما را توی آسمان بیرون جو باید بدهد دیگه ماندیم که این را چه جوری نشان بدهیم چون بیرون جو ما چی کار باید بکنیم ولی حالا اصلاً اصراری نداریم قبول کنند اصلاً قبول نکنند روز حادثه معلوم میشه چی هست (خنده).

حضرت آقا دستور دادند ما هم بلافاصله بچه‌ها آمدند پای کار و زدیم حالا بعضاً می‌گویند کشته کم بوده زیاد بوده ببینید اون شب اگر ما می‌خواستیم هزار نفر هم از اینها کشته بگیریم می‌توانستیم منتهی یک مشت سرباز بدبخت هستند که اینها خیلی کشتن اینها که هدف ما نبود ما انشاالله بتوانیم ترامپ را بکشیم پمپئو را همین مکنزی و همین فرماندهان نظامی که این دستور را دادند اونها باید کشته بشوند».

 

اخبار سیمای آزادی-۲۵ دی ۱۴۰۰

شرکت توئیتر حساب توئیتر خامنه‌ای را

به‌خاطر انتشار فیلم ترور ترامپ و پمپئو

برای همیشه بست

هشدار کاخ‌سفید و پنتاگون

و محکومیت انتشار فیلم ترور ترامپ و پمپئو

و انجام عملیات تروریستی در آمریکا

درباره آلترناتیو

و خشونت‌پرهیزی اصلاح‌طلبانه به سود نظام

مسعود رجوی-۳۰ تیر ۱۴۰۲

 

پخش اول ۲۲ شهریور ۱۴۰۲-بازپخش بعد از اتمام پخش جلسات شورا در ۳ مهر ۱۴۰۲

مسعود رجوی-۳۰ تیر ۱۴۰۲

در سال ۱۴۰۱ چنان‌که دیدیم صنعت آلترناتیوسازی مجازی پس از خوابی عمیق و ۴۰ ساله آمیخته با انکار تاریخ ایران در همان برهه، رواج پیدا کرد. اما دولت مستعجل بود. در بی‌خبری از قانونمندی‌های خدشه‌ناپذیر سیاسی و اجتماعی و تاریخی، ظن آن بودش که هستش دولتی!

آلترناتیو مثل یک ساختمان، آجرها و مصالح خود را می‌خواهد و قانونمندی خاص خود را دارد. با دود و دم و ادعا ساخته نمی‌شود.

کتاب قطور شهیدان آزادی سخن می‌گوید. هر چند که در سانسور قرن، بنا بر سرپوش گذاشتن است. از زندانها و اعدام‌های دهه ۶۰ و سربدارانش می‌گویند. ولی معلوم نیست چه کسانی بودند و چه می‌گفتند و چه می‌خواستند؟ اشباح بودند یا هویت مشخصی داشتند؟ خشونت‌گر و خشونت‌گرا بودند یا به دفاع از حقوق مردم‌شان و شرافت آرمانی و میهنی خود برخاسته بودند؟ چرا صد صد و هزار هزار جان فدا کردند؟ چرا؟ با کدام آرمان و کدام شعار؟ آیا راه آتشین آنها غلط بود؟ آیا باید تسلیم می‌شدند؟ آیا باید خواب و سراب اصلاحات می‌دیدند؟ آیا باید هیزم‌کش تنور جنگ ضدمیهنی با شعار فتح قدس از طریق کربلا می‌شدند؟ آیا باید به احضار ارواح محمدعلیشاه و رضا شاه می‌پرداختند؟! آخر بگویید زنگوله  سرنگونی را چه کسی و چگونه و با چه استراتژی و کدام تاکتیک می‌خواهد به گردن این رژیم درنده و وحشی بیندازد؟ از دورهٔ گذار بسیار شنیدیم اما نفهمیدیم چگونه باید از این رژیم گذر کرد؟ فقط فهمیدیم که باید ”مؤدب“ و عاری از ”خشونت‌“ باشیم!

ولی آیا این‌همانی قهر انقلابی با خشونت که چاقوکشی و دعواهای شخصی و قبیله‌ای را هم شامل می‌شود، منصفانه و عادلانه است و وجدان آدمی آن را می‌پذیرد؟ چگونه است که عملکرد آتشین امثال نوید افکاری، محسن شکاری، مجیدرضا رهنورد، مهدی کرمی و محمد حسینی را محکوم می‌کنند اما وقتی که آنها به‌شهادت می‌رسند برای عقب نماندن از قافله اشک تمساح می‌ریزند و حتی قربان‌صدقه می‌روند؟! لیکن در هر حال شلاق‌کش کردن مجاهدین و ارتش آزادیبخش ملی با برچسب خشونت‌گرایی برای کسب رضایت ملا ادامه می‌یابد.

البته بورژوازی و سوسیال رفرمیسم می‌تواند قهر انقلابی را که به‌گفته مارکس ”قابلة هر جامعهٔ کهنی است که آبستن جامعه‌یی نوین باشد“ محکوم کند و یا از آن بگریزد. اما انگ ”خشونت“ خواه و ناخواه رله کردن خواست رژیم است.

مهرنامه شماره ۲۳ -دی ۹۲

ابراهیم یزدی رابط خمینی با ”شیطان بزرگ“ قبل از مرگش صحبت با خمینی در مورد مبارزه مسلحانه قبل از پیروزی انقلاب ضدسلطنتی را بازگو کرد. یزدی گفت: ”ما راجع به جنگ مسلحانه صحبت داشتیم. در تیر ماه ۵۶ بعد از مراسم خاکسپاری شریعتی من به نجف رفتم و با ایشان صحبت فراوانی کردم. در آنجا ایشان با جنگ مسلحانه مخالف بود. علت را هم این می‌دانست که در یک درگیری مسلحانه، سازمانهای سیاسی- نظامی جلو می‌افتند، چرا که آنها تشکیلات دارند، اگر ما بخواهیم مبارزه را به این نقطه برسانیم آنها برنده می‌شوند و ما مجبور به تبعیت خواهیم شد“ .

مجدداً با تخطی عمدی از دستور زبان فارسی، آیا ”ارتجاع کردن“ به جای انقلاب کردن را می‌بینید؟ محصولش هم صرف مکرر در مکرر فعل ماضی و همان بازگشت به ماقبل خمینی است.

چه خوب بود اگر رژیم خمینی اصلاح‌پذیر بود و یا گذار از آن نیازمند قهر و آتش نمی‌بود. ولی مگر استراتژی رویارویی با این رژیم را ما ابداع و تعیین می‌کنیم؟ اگر ما اختراع کرده‌ایم باید به دور انداخت. ما فقط می‌توانیم قانونمندی و خط مشی را جستجو و کشف و فهم کنیم. ارتش آزادی با کانون‌ها و شهرهای شورشی از همین جستجو ناشی شده و نه از خواست و خوش آمد یا طبیعت ”خشونت‌گرا“ ی ما. اگر به خواست ما بود کاش از روز اول همه چیز با خیر و خوشی از سر می‌گذشت و شاه سلطان ولایت، خودکامه و خون‌ریز و آزادی‌کش نمی‌بود.

در سال ۱۴۰۱ هم‌چنین از وحدت و ”همه با هم“ بسیار شنیدیم. اما کمتر شنیدیم که راه و قانون وحدت و اتحاد را به ما بگویند. آخر برای وحدت باید تضاد حل کرد. باید از دل تضادها عبور کرد. کاری که ۴۲ سال است شورای ملی مقاومت ایران بی‌وقفه به آن مشغول بوده و سنگین‌ترین بهای خونین را هم پرداخته است. دعوت به جبهه همبستگی برای سرنگونی استبداد مذهبی برای استقرار یک جمهوری دموکراتیک و مستقل و مبتنی بر جدایی دین از دولت هم از سوی شورا در آبان ۱۳۸۱ منتشر شده و نیازی به تکرار نیست. فقط تأکید می‌کنم که کار ما موج‌سواری و میوه‌چینی و نان به نرخ روز خوردن نیست. والا زیر چرخ‌های ولایت خمینی که قدرت و سطوتش هزاران بار بیشتر از مدعیان کنونی بود، له و نابود شده بودیم. کار ما پیوند سیاست و شرافت است. مریم در آن اجلاس شورا چه خوب گفت که: هدف شورای ملی مقاومت نه کسب قدرت بلکه انتقال آن به مردم ایران است. طبق مصوبات شورا (در سال ۱۳۶۰) دولت موقت بایستی حداکثر طی ۶ ماه از طریق یک انتخابات آزاد، مجلس مؤسسان و قانونگذاری ملی را تشکیل دهد و وظیفهٔ انتقال حاکمیت تا آنجا که به دولت موقت مربوط می‌شود به‌محض تشکیل مجلس مؤسسان و قانونگذاری ملی پایان می‌پذیرد.

مرداد ۱۳۹۹

شورای ملی مقاومت به این تعهد وفادار است که هدفش نه کسب قدرت بلکه انتقال قدرت به مردم ایران است. طبق مصوبات شورا دولت موقت بایستی حداکثر طی ۶ ماه از طریق یک انتخابات آزاد، مجلس مؤسسان و قانونگذاری ملی را تشکیل دهد و وظیفهٔ انتقال حاکمیت هم تا آنجا که به دولت موقت مربوط می‌شود به‌محض تشکیل مجلس مؤسسان و قانونگذاری ملی پایان می‌پذیرد.

مسعود رجوی

۳۰ تیر ۱۴۰۲

 

لطفا به اشتراک بگذارید: