سینمای بازجوها، شکنجهگران و همکارانشان ـ پرونده
گزارشی مستند از توطئهها و دسیسههای رژیم آخوندی علیه مقاومت مردم ایران در پرونده
مدتی پیش در یکی از جلسات خامنهای اتفاقی افتاد که در فضای مجازی با تنفر بسیار مردم مواجه شد. داستان از این قرار بود که یکی از سلبریتیها یا هنرمندان حکومتی پشت تریبون رفت و به خامنهای اینطور گفت.
لیلی عاج ـ کارگران فیلم سرهنگ ثریا: «من از شما چفیه و انگشتر نمیخواهم. شما که لذت ادبیات و جادو کلمات را درک کردید در جهان پر تعارض و این جهان پر ابهام و پیچیدگیها به من نصحیتی هدیه بدهید و مرا پندی میهمان کنید. سپاسگزارم.»
بخشهایی از مصاحبه روزنامه فرهیختگان متعلق به ولایتی مشاور بینالمللی ولیفقیه ارتجاع با این کارگردان مزدور رژیم درباره فیلم سرهنگ ثریا و تاثیرات آن گویای واکنش اجتماعی نسبت به فیلمسازی رسوای رژیم و سپاه پاسداران علیه مجاهدین است.
روزنامه فرهیختگان: وزارت اطلاعات به شما کمک کرد؟
جواب: بله، کمک کردند که من ارتباط بگیرم. دسترسی به کسی ایجاد کردند که از مجاهدین جدا شده بود و سالهاست که داخل ایران است و خودش زیست مستقیم در اشرف داشته و اطلاعاتش بهروزتر بود.
خدا را شکر سازمان اوج که بینهایت مدیونشان هستم برای تولید اثر به من اعتماد کرد. اوج به من خیلی کمک کرد، یعنی من توانستم خانوادهها را ببینم و از بین خانوادهها رسیدم به ثریا و رفتم اشرف را دیدم. حالا قصه متولی داشت و مراحل دیگرش هم طی شد.
فرهیختگان: بازخوردهایی که از جامعه گرفتید چه بود؟ بخشی از جامعه سر لج افتاده و حتی با بدیهیات خودش هم عجیب و غریب برخورد میکند. مثلا همه از سازمان مجاهدین خلق بدشان میآید اما با فیلمی که علیه این سازمان افشاگری میکند، ممکن است برخورد خوبی نکنند. شما در چنین شرایطی این فیلم را ساختید. برخوردها با شما چگونه بود؟
برخوردهای بدی با من شد و خیلی از دوستانم در تئاتر را از دست دادم. برخی من را آنفالو کردند و جالب است که برخی از دوستان روشنفکر تئاتری من همزمان که آنفالو میکردند، زنگ میزدند و میگفتند ببین من آنفالویت کردم و فلانی و فلانی هم آنفالویت کردند.
فرهیختگان: نمیپرسیدید که سوای مواضع سیاسی متفاوت، کسی با مجاهدین هم دوست نیست؟
قبل از کار کردن سوژه منافقین، در تئاتر هم اینطور بود. وقتی ما اجرای صحنهای میرفتیم، منتقدی که خیلی کارهای کارگری من را دوست داشت، گفت آدم حکومت شدی و کار درباره ابراهیم هادی میسازی. گفتم من فکر نمیکردم سازمان منافقین سمپات پنهان داشته باشد. آن هم سازمانی که بچههای برخی پدر و مادرهای بدبخت را ربوده.
فضاحت فیلمسازی رژیم و واکنشهای اجتماعی نسبت دروغپردازیهای رژیم علیه مجاهدین آنچنان است که واکنشهای ایادی رژیم را هم برانگیخته است یک آخوندی حکومتی در توئیتی نوشته است.
لیلی عاج، کارگردان «سرهنگ ثریا» : بهدلیل کار کردن روی سوژه منافقین، روشنفکران تئاتری من را آنفالو کردند، برخوردهای بدی با من شد و خیلی از دوستانم در تئاتر را از دست دادم. یکی به ما بگه توی خانه سینمای خراب شده چه خبره؟