مهاجرت یا فرار از کشور
در هر کشور و هر سرزمینی بالاترین سرمایه، نیروی انسانی است، چون عامل انسانی است که منشأ تمامی تغییرات در یک جامعه است. تلاش کشورها برای حفظ نیروی متخصص و حتی جذب نیروی متخصص است و تلاش میکند برای آنها زمینهای فراهم کنند تا به فکر مهاجرت نیفتند.
اما بنا به گفته رسانههای رژیم مهاجرت از ایران محدود به نخبگان و متخصصان نیست، بلکه کارگران، صنعتگران، دانشجویان و حتی دانشآموزان و هر کسی در توانش باشد قصد مهاجرت دارد.
«به این که بخوای مهاجرت کنی فکر کردی
بله به مهاجرت فکر کردم
یک پسر دانشجو: بله
بله
بله
-این چه حرف مسخرهایه معلومه صبح تا شب
بله
بله
بله
توی چه رشتهای چه رتبهای آوردی؟
تجربی ۷۳۲
رتبه ۲ کشوری گروه علوم انسانی
رشته ریاضی فیزیک رتبه ۹۶ کشوری
به مهاجرت فکر کردی؟
صد در صد
کدوم کشور؟
احتمالاً استرالیا
ایتالیا
فرانسه
اول اورپا اگه اروپا نه آمریکا کانادا
آمریکا کانادا
کانادا در بهترین حالت آمریکا
آمریکا و کانادا
کانادا و آمریکا
اطرافیانت چی میگن راجع به مهاجرت
میگن یه چیزی بخون که مهاجرت کنی
مادرم که خیلی موافقه این موضوع هست پدرم هم همینطور
اطرافیان تشویق میکنن
اونا همه نظرشون مثبته میگن باید مهاجرت کنی
خانوادهام پدر و مادرم راضیاند»
پزشکیان در این زمینه گفت که ۸۰ درصد دانشجویان به مهاجرت فکر میکنند، و وزیر علوم او خاطرنشان کرد که در چند سال گذشته ۲۵ درصد از اساتید دانشگاهها، کشور را ترک کردهاند.
فارغ التحصیلان دانشگاه و متخصصان ماهر ستون فقرات نوآوری و بهرهوری یک کشور را تشکیل می دهند در نتیجه معلوم میشود که فرار مغزها و متخصصان چه آسیبی به کشور وارد میکند
فایننشنالتایمز اطلاعات جدیدی در خصوص مهاجرت های ایرانیان به خارج از کشور منتشر کرده که بر اساس آن، ایرانیان بین سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ با افزایشی ۱۴۱ درصدی، سریعترین رشد نرخ مهاجرت را در جهان داشته اند. ۱۴۱ درصد یعنی که تقریبا در فاصله یک سال نرخ مهاجرت ۲.۵ برابر شده است و از ۱۱۰ هزار تن هم گذشته است.
این نشریه میافزاید بر اساس پژوهشی که انجام شده تنها ۱۶ درصد از افراد اظهار کردهاند که به مهاجرت فکر نمیکنند.
روزنامه حکومتی همدلی در این زمینه نوشت: متاسفانه این شرایط نگران کننده باعث شده تا کشور در زمینه فرار مغزها با مهاجرت بیش از ۲۰۰ هزار متخصص و چهره های علمی و تحصیل کرده طی دهههای اخیر روبرو شود و فرار مغزها بیش از هر برهه دیگری طی سالهای اخیر در ایران تشدید شده است
علت این بحران اجتماعی، رژیم آخوندی است که یک حکومت سرکوبگر است که هیچ راه امیدی برای مردم باقی نگذاشته است،
خبرگزاری حکومتی ایرنا به نقل از فاضلی یک جامعهشناس نوشت که نتایج یک پیمایش نشان میدهد که ۹۳.۶ درصد شرکت کنندگان با شیوه حکمرانی مخالف یا کاملا مخالف بودند، ۹۴ درصد هم عنوان کرند که آزادی و امنیت برای فعالیتهای اجتماعی وجود ندارد و ۹۰ دصد هم میگفتند که فساد در تمامی اقتصاد کشور وجود دارد.
اما باید که میهنمان را از آخوندها پس بگیریم و کشوری آباد و آزاد و پر از امید بسازیم!