هشدار اعضای مجلس ارتجاع درباره پیامدهای تورم و بحران اقتصادی و افزایش نرخ ارز

اعضای مجلس ارتجاع در جلسه روز سه‌شنبه نسبت به پیامدهای تورم و افزایش روزانه نرخ ارز و بحران اقتصادی و معیشتی مردم هشدار دادند.

روح‌الله موسوی ـ مجلس رژیم ـ ۴ دی ۱۴۰۳

روح‌الله موسوی موضوع اقتصاد و معیشت و رفاه عمومی مردم به یک دغدغه دائمی روزانه و لحظه‌یی ملت عزیز و صبور ایران تبدیل شده است دغدغه‌هایی از جمله افزایش نرخ تورم بالای ۵۰ درصد افزایش حجم نقدینگی، کسری مداوم بودجه سالیانه، افزایش هزینه‌های جاری دولت، افزایش مداوم قیمت کالاها و خدمات، تغییرات مستمر نرخ ارز، کاهش ارزش پول ملی، کاهش قدرت خرید مردم کاهش نرخ اشتغال، کاهش رشد اقتصادی، کاهش سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کاهش بهره‌وری پس می‌طلبد که نجات اقتصاد کشور در اولویت اول حاکمیت و قوای سه‌گانه به‌ویژه مجلس شورای اسلامی باشد.آیا این اقتصاد بیمار اورژانسی و در حال مرگ قابل احیا شدن هست یا نیست.

روح‌الله موسوی: سالیانه حدود یک میلیون نفر نیروی جوان که عمدتاً تحصیل کرده می‌باشند به جمع متقاضیان بازار کار اضافه می‌شوند و در خوش‌بینانه‌ترین حالت فقط می‌توان امیدوار بود تا سالیانه حدود ۳۵۰ الی ۴۰۰ هزار شغل ایجاد شود تجمع این نیازمندان به شغل که امکان کار پیدا نمی‌کنند در سالیان اخیر لشکر عظیمی از بیکاران را به‌وجود آورده است.

بیش از ۹۰ درصد از بنگاههای صنایع تولیدی کمتر از ظرفیت اسمی خود فعالیت دارند.

تا کی باید شاهد نزول سطح رفاه در جامعه باشیم؟

ابراهیم زارع ـ مجلس رژیم ـ ۴ دی ۱۴۰۳

ابراهیم زارع: آیا می‌دانید بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان در حساب دستگاههای اجرایی کشور نزد بانک مرکزی رسوب منابع عمرانی داریم این آمار بر اساس آخرین اطلاعات بانک مرکزی ست ۵۰ همت منابع عمرانی داریم ولی هیچ آثاری از پیشرفت پروژه‌های عمرانی در روستاها برای رفاه عمومی و تجهیز زیرساختها نمی‌بینیم متأسفانه گزارش هفت ماهه دیوان محاسبات نشان می‌دهد سازمان هدفمندی یارانه‌ها ۳۵۰ هزار میلیارد تومان همکاران عزیز دقت کنید ۳۵۰ هزار میلیارد تومان از روش‌های مختلف نظیر تنخواه بانک مرکزی برداشت از حساب شرکت‌های دولتی و استفاده از منابع عمومی را بابت پرداخت مطالبات هدفمندی پرداخت کرده که این امر اکو سیستم مالی کشور را با بحران جدی افزایش سطح عمومی قیمتها مواجه کرده است این وجوه وقتی از بانک مرکزی خارج می‌شود مردم را گرفتار تورم می‌کند آیا می‌دانید بالغ بر۶۰ هزار میلیارد تومان وجوه سایر منابع یا فرابودجه‌یی دستگاههای اجرایی نزد بانک مرکزی داریم که هیچ نظارت و مدیریت نقدینگی از طرف وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه انجام نمی‌شود، چرا ارز حاصل از صادرات فرآورده‌های نفتی به‌صورت مستقیم و بی‌واسطه به حساب‌های ارزی نزد خزانه اداره کل کشور واریز نمی‌شود؟ از سال ۴۰۲ معادل ۳۱درصد منابع هدفمندی وصول نشده و این علت چیست؟ و باعث کیست؟ و منابع دست کی ست؟.

حسین صمصمامی ـ مجلس رژیم ـ ۴ دی ۱۴۰۳

حسین صمصامی: موضوع بحث من در ارتباط با ارز است و سیاست‌های ارزی ست که امروز ما جلسه غیرعلنی هم در خصوص این موضوع داشتیم.

کشور ما الآن در شرایط خاصی قرار گرفته به‌لحاظ مسایل سیاسی نظامی منطقه‌یی ببینید الآن جنگی که بر علیه ما ست جنگ اصلی جنگ اقتصادی ست.

متفکرین اش را جمع کردند که چگونه کشور را وارد جنگ ارزی بکنند که کردند و چگونه اقتصاد را با مشکلات معیشتی مواجه کنند که مردم را بریزند در خیابان و تغییر رژیم یا رژیم چنج اتفاق بیفته؛

اگر بخواهید یک کشوری را از بین ببرید مضمحل بکنید مردم را در خیابان بریزید بیایید پول ملی‌اش را تضعیف کنید خب ما چی‌کار کردیم؟ اگر ما بررسی کنیم سیاست‌های ارزی رو دقیقاً کاری کردیم که این آقایون می‌خواهند الآن که ما اینجا داریم برای شما صحبت می‌کنیم و رئیس کل بانک مرکزی اومده وزیر اقتصاد اومده سیاست رو اجرا کردند ارز را بالا بردند به بازار بورس ابلاغ کردند قیمت‌ها را افزایش داده‌اند حالا اومدند اینجا برای ما توجیه می‌کنند که چی؟ در ۱۸ آذر ۴۰۳ نرخ ارز در بازار بورس ۵۲۸۷۸ تومان در دو دی ۴۰۳ شده ۶۱۵۹۵ تومان این سیاست شکست‌خورده است.

لطفا به اشتراک بگذارید: