"ایران؛ رتبه یازدهم از ۱۲ کشور منطقه در درآمد سرانه"

احسان فدایی کارشناس حکومتی گفت: در میان کشورهای منطقه، ایرانی‌ها از بین ۱۲ کشور، با میانگین درآمد ماهانه ۲۲۷ دلار، رتبه یازدهم را دارند.

به گفته این کارشناس حکوتی حتی مردم فلسطین که به قول او نماد «جنگ‌زدگی و بی‌ثباتی» هستند درآمدشان ۳ برابر ایرانی‌هاست!

بر اساس داده‌های بانک جهانی و تحلیل کارشناسان، ایران در میان کشورهای منطقه از نظر درآمد سرانه جایگاه پایینی دارد. احسان فدایی، کارشناس حکومتی، اعلام کرده است که متوسط درآمد ماهانه مردم ایران حدود ۲۲۷ دلار است و این کشور در میان ۱۲ کشور منطقه، در رتبه یازدهم قرار دارد. به گفته او، حتی مردم فلسطین، که از نظر تاریخی با چالش‌های مداوم جنگ و بی‌ثباتی روبرو هستند، از نظر درآمد سرانه تقریباً سه برابر بهتر از ایرانی‌ها عمل می‌کنند.

طبق گزارش اتاق بازرگانی تهران، در حالی که کشورهای همسایه مانند قطر، امارات، عربستان سعودی و کویت از نظر درآمد سرانه در گروه اقتصادهای با درآمد بالا قرار دارند، ایران از سال ۲۰۲۰ به گروه اقتصادهای با سطح درآمدی متوسط-پایین تنزل پیدا کرده است. این تغییر عمدتاً ناشی از افت ارزش ریال و کاهش تولید ناخالص داخلی بوده است​

همچنین تحلیل‌های تاریخی نشان می‌دهد که اقتصاد ایران طی سه دهه گذشته در بدترین وضعیت خود قرار دارد  و در سال‌های اخیر وضعیت معیشتی مردم به وضعیت فلاکت بار و زیر خط فقر رسیده است.

تمامی این ها نشانه این است: 

ایران به عنوان بخشی از سیاست‌های منطقه‌ای خود، از گروه‌های نیابتی در کشورهای مختلف مانند عراق، سوریه، لبنان و یمن حمایت مالی و تسلیحاتی می‌کند. به گزارش نهادهای غربی و برخی منابع داخلی، این هزینه‌ها به میلیاردها دلار می‌رسد.

بنا به اعتراف بسیاری از سرکردگان رژیم  که میگویند این هزینه ها برای ایجاد امنیت برای کشور یعنی ترس از قیام مردم  ضروری است. آن‌ها معتقدند حضور منطقه‌ای ایران هزینه‌ای استراتژیک برای حفظ منافع بلندمدت امنیتی کشور محسوب می‌شود.  یعنی برای حفظ نظام ولایت فقیه تمامی پول های مردم ایران خرج تروریست میشود و این مردم هستند که باید قیمت این سیاست ضد مردمی را بدهند .

 

درآمد کشورها 

لطفا به اشتراک بگذارید: