گزارش از برگزاری جلسه در پارلمان انگلستان

پارلمان انگلستان

کنفرانس به‌مناسبت روز جهانی منع خشونت علیه زنان

«ایستادن در کنار زنان ایران در نبرد برای دموکراسی و مقابله با خشونت دولتی»

پیام خانم مریم رجوی و سخنرانی شماری از نمایندگان مجلسین عوام واعیان از احزاب مختلف انگلستان

 

خانم مریم رجوی

روز جهانی منع خشونت علیه زنان

روز رسوایی استبداد زن‌ستیز حاکم بر ایران است

که خشونت و تبعیض نسبت به زنان را با قوانین زن‌ستیز

و تحمیل نابرابری حقوقی، شغلی و اقتصادی رواج داده است

زنان نیروی تغییراند و این زن ایرانی است که سرانجام رژیم ولایت فقیه را سرنگون می‌کند

ما گفته‌ایم و تکرار می‌کنیم نه به حجاب اجباری، نه به دین اجباری و نه به حکومت اجباری

حمایت نمایندگان مجلسین عوام و اعیان انگلستان از احزاب مختلف

از مبارزه زنان ایرانی علیه رژیم زن‌ستیز آخوندی

و حمایت از آلترناتیو دموکراتیک شورای ملی مقاومت ایران

فراخوان نمایندگان پارلمان به دولت انگلستان

به لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران

روز سه‌شنبه ۶ آذر به‌مناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان، جلسه‌یی در پارلمان انگلستان با حضور شماری از نمایندگان مجلسین عوام و اعیان و فعالان سیاسی برگزار شد. این جلسه با هدف حمایت از زنان شجاع ایرانی و محکومیت خشونت و سرکوب سیستماتیک رژیم ایران برگزار شد.

در این جلسه شماری از نمایندگان از مجلسین عوام و عیان انگلستان، خانم دولت نوروزی نماینده شورای ملی مقاومت در انگلستان و شماری از شخصیتهای سیاسی و مدافعان حقوق‌بشر سخنرانی کردند.

سخنرانان از جمله عبارت بودند از:

اعضای مجلس عوام

سر راجر گیل از حزب محافظه کار

باب بلکمن-رئیس کمیته ۱۹۲۲ حزب محافظه‌کار در پارلمان انگلستان

جیم شانون

اعضای مجلس اعیان

بارونس اولوان

پروفسور لرد دیوید آلتون، رئیس مشترک کمیته بریتانیایی آزادی ایران

لرد جان اسپلار از حزب محافظه کار

لرد دالاکیا از حزب لیبرال دموکرات

بارونس ورما از حزب محافظه کار

بارونس فاستر اوکستون از حزب کارگر

لرد هکینگ از حزب کارگر

لرد مورو

هم‌چنین خانمها ندا ضابطی دبیر انجمن وکلای ایرانی مقیم انگلستان و آزاده ضابطی، رئیس انجمن وکلای ایرانی مقیم انگلستان

خانم دولت نوروزی نماینده شورای ملی مقاومت در انگلستان در سخنان خود گفت:

دولت نوروزی نماینده شورای ملی مقاومت ایران در انگلستان

بدون شک این رژیم تنها دشمن اصلی انسانیت، عدالت و دموکراسی در ایران نیست، بلکه این رژیم تهدیدی نهایی نیز هست، همان‌طور که آقای بلک‌من و سایر اعضای پارلمان به درستی اشاره کردند.

و ما می‌دانیم چرا، زیرا آنها در این زمان با تشدید موج اعدامها در ایران، به‌ویژه زنان، تنها در ۱۰۰ روز اول ریاست‌جمهوری به‌اصطلاح جدید رژیم ملایان، ۵۰۰ نفر اعدام شده‌اند، همان‌طور که لرد دالاکیا اشاره کرد.

هفده نفر از آنها زن بودند و این آمار در ۱۰۰ روز نخست آغاز به کار این دولت رخ داده است. این همواره یکی از سیاست‌های اصلی رژیم بوده است.

و ستون اصلی این سیاست، سپاه پاسداران است که نه تنها دشمن اصلی مردم ایران بلکه بزرگ‌ترین تهدید برای امنیت منطقه‌یی نیز به‌شمار می‌آید.

همان‌طور که خانم رجوی در سخنرانی‌های خود به‌خوبی اشاره کردند اکنون زمان آن فرا رسیده است که سیاست مماشات متوقف شود.

دیگر نمی‌توان جنایات این رژیم و مصونیت از مجازات آنها را تحمل کرد. میلیون‌ها ایرانی، به‌ویژه زنان شجاع این کشور، خواهان عدالت، پایان دادن به مصونیت و مورد حسابرسی قرار د ادن این رژیم برای جنایات علیه بشریت و نسل‌کشی هستند.

وقت آن فرا رسیده است است که ببینیم این جنایتکاران در دادگاه کیفری بین‌المللی محاکمه می‌شوند و زمان آن فرار رسیده است تا سپاه پاسداران در فهرست سیاه قرار گیرد و مکانیزم تحریم‌های بازگردانی فعال می‌شود.

بار دیگر از حمایت‌های بسیار ارزشمند شما سپاسگزاریم که برای همه ما، به‌ویژه زنان ایرانی، با ارزش است و به آنها پشتوانه‌ای می‌دهد تا علی‌رغم خطرات جدی برای جانشان، به مبارزه ادامه دهند.

ما می‌دانیم که جان آنها در خطر است، اما آنها به‌خاطر اراده و تعهدشان برای ایجاد تغییری بنیادین، برای دموکراسی و جمهوری دموکراتیک هم‌چنان ادامه می‌دهند.

لرد دیوید آلتون به‌عنوان رئیس مشترک کمیته بریتانیایی برای آزادی ایران گفت در روز جهانی حذف خشونت علیه زنان، با زنان و دختران شجاع ایران در مبارزه روزانه‌شان برای دموکراسی و مقابله با خشونت حکومتی همراه هستیم زنان شجاعی مانند مریم اکبری منفرد، با ۱۵ سال حبس تنها به‌دلیل مطالبه عدالت برای خواهر و برادران اعدام‌شده‌اش، نماد امید و مقاومت در برابر رژیم هستند

لرد آلتون تأکید کرد: هدف شورای ملی مقاومت بازگرداندن قدرت به مردم ایران از طریق برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه و ایجاد یک جمهوری دموکراتیک است از دولت انگلستان می‌خواهیم که سپاه پاسداران را به‌عنوان سازمانی تروریستی اعلام کند و شورای ملی مقاومت را به‌عنوان آلترناتیو دموکراتیک رژیم ایران به‌رسمیت بشناسد.

راجر گیل با اشاره به سرکوب آزادی و دموکراسی در ایران، گفت: «حتی کوچک‌ترین نشانه‌های آزادی در ایران سرکوب شده و گاه تا اعدام پیش رفته است. این سرکوب شامل زنان و کودکان نیز می‌شود و در دنیای متمدن غیرقابل قبول است». راجر گیل برنامه ۱۰ ماده‌ای خانم مریم رجوی را یک نقشه‌مسیر دموکراتیک توصیف کرد و خواستار پایان سیاست مماشات با رژیم ایران شد.

باب بلکمن بر اهمیت حمایت جهانی از مبارزات زنان ایرانی تأکید کرد و گفت: «زنان ایران روزبه‌روز تحت سرکوب بیشتری توسط رژیم آخوندها قرار می‌گیرند. اما آنها با شجاعت برای حقوق اساسی‌شان مبارزه می‌کنند».
او خواستار تحریم کامل سپاه پاسداران و مصادره دارایی‌های آن به نفع مردم ایران شد. بلکمن افزود: «رژیم ایران با اجرای اعدام‌های گسترده و سرکوب مخالفان دموکراتیک در دهه ۱۹۸۰، دست به نسل‌کشی زد و اکنون جهان را با تروریسم و برنامه هسته‌یی خود تهدید می‌کند».

لرد جان اسپلار رژیم ایران را تهدیدی برای صلح جهانی توصیف کرد و گفت: «رژیم با سرکوب، تروریسم و جنگ‌افروزی چهار دهه دوام آورده است. استراتژی درست، انزوای سیاسی، دیپلماتیک و اقتصادی و در نهایت سرنگونی آن توسط مردم ایران است.


جان اسپلار هم‌چنین تأکید کرد «انگلستان باید به‌طور رسمی و علنی از یک ایران آزاد، دموکراتیک و غیرهسته‌یی حمایت کند».

لرد دالاکیا گردهمایی «ایران آزاد» در پاریس را یادآوری کرد و با اشاره به پیام های کانون‌های شورشی از داخل ایران گفت: «پیام‌های مقاومت از هزاران ایرانی که با خطر شکنجه و مرگ ارسال شد، شجاعت و تعهد بی‌نظیر آنها را نشان می‌دهد. »
لرد دالاکیا افزود: «رئیس‌جمهور جدید رژیم ایران که به‌عنوان میانه‌رو معرفی شد، با ۵۰۰ اعدام و افزایش بودجه سپاه پاسداران نشان داد که واقعیت چیز دیگری است».

بارونس ورما با انتقاد از بی‌عملی سازمان ملل و دولتها گفت: «چرا سپاه پاسداران و رهبران رژیم ایران که زنان و دختران را سرکوب می‌کنند، هنوز تحریم نشده‌اند؟» او تأکید کرد که زمانگفتگو به پایان رسیده و اکنون وقت اقدام عملی است.

جیم شانون رژیم ایران را ریشه بحرانهای انسانی در خاورمیانه و جهان توصیف کرد و گفت: «سیاست‌های مماشات غرب شکست‌خورده‌اند؛ زمان آن رسیده است که رویکرد قاطع‌تری اتخاذ شود».

بارونس اولون گفت رهبری خانم مریم رجوی الهام‌بخش زنان ایرانی بوده و آنها را به نیرویی برای تغییر در کشورشان تبدیل کرده است. شورای ملی مقاومت ایران یک جایگزین دموکراتیک ارائه می‌دهد که بر رهبری زنان و حمایت شجاعانه مردان ایرانی استوار است. رژیم ایران از رهبری و تصویر خانم رجوی آن‌قدر هراس دارد که حتی حضور او در رسانه‌ها را تاب نمی‌آورد.

بارونس فوستر از سازمان ملل و دولتهای غربی به‌دلیل بی‌عملی در برابر جنایات رژیم ایران انتقاد کرد و خواستار تحریم‌های جدی‌تر شد.

لرد هکینگ مبارزه مقاومت ایران را مورد تمجید قرار داد و حضور مقاومت سازمان‌یافته ایران را منشاء امید برای آینده دموکراتیک در ایران دانست

رابرت وارد عضو شورای شهر کرایدون گفت: «اگر جایی باشد که بتوان بدون شک در سمت درست تاریخ قرار گرفت، آن مبارزه برای برکناری رژیم ملاها است». رابرت وارد خواستار اقداماتی شجاعانه‌تر از سوی دولت بریتانیا شد.

سایر سخنرانان نیز بر اهمیت حمایت از زنان شجاع ایران و لزوم اقدامات فوری علیه رژیم ایران تأکید کردند. سخنرانان خواستار پایان دادن به سیاست مماشات، تحریم سپاه پاسداران و حمایت از شورای ملی مقاومت ایران شدند.

لطفا به اشتراک بگذارید: