کانون شورشی تدوام میلیشیای قهرمان ـ ساعت وصل
میهمان برنامه: پریا کهندل
دوم آذر هر سال، سالروز تولد «میلیشیا»ی مجاهد خلق است. میلیشیا نسلی از جوانان آگاه بود که با الهام از آموزههای مسعود رجوی به هواداری از مجاهدین بهپاخاسته بود. این نیروی آزاد شده از انقلاب ضدسلطنتی در ۲۰فروردین ۱۳۵۹ به دعوت انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه تهران، با برگزاری یک رژه بزرگ، توان سازماندهانه و عزم انقلابی خود را به نمایش گذاشت.
هدف میلیشیا، دفاع از آزادی و آگاهیبخشی به مردم در برابر دجالگریهای رژیم خمینی بود. این جوانان پرشور در برابر تهدیدها، کتککاریها و حتی گلولههای پاسداران ایستادگی کرده و مسئولیت تاریخی خود را در راه مبارزه با ارتجاع به دوش گرفتند. فعالیتهای آنان شامل فعالیتهای سیاسی، تبلیغی، عمرانی و سازندگی و نیز نظامی بود. هستههای ابتدایی میلیشیا در بین دانشآموزان شکل گرفت، اما بهسرعت به دیگر اقشار نیز گسترش پیدا کرد. دانشگاهها یکی از مهمترین اماکن فعالیت میلیشیا بودند.
در سالهای ابتدایی پس از انقلاب، میلیشیای مجاهد خلق در تلاش بود تا ماهیت حکومت خمینی را به مردم ایران نشان دهد. این نیروی پرشور با توزیع نشریات، برگزاری جلسات و فعالیتهای افشاگرانه هزینههای سنگینی پرداخت. هر نسخه از نشریه مجاهد که در خیابانها توزیع میشد، میتوانست به قیمت جان یا سلامت توزیعکنندگان تمام شود. از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۰، بیش از ۵۰نفر از اعضای میلیشیا توسط نیروهای رژیم بهشهادت رسیدند.