واکنش سران رژیم به تصویب قطعنامه شورای حکام

   اظهارات متناقض مقامات رژیم در برابر قطعنامه شورای حکام- از نمایش قدرت تا گلایه‌مندی

کمالوندی معاون سازمان انرژی اتمی رژیم:

بلافاصله بعد از اعلام قطعنامه ما اقداماتی را که باید انجام بد.هیم شروع کردیم.

ما داریم صحبت از هزاران سانتریفوژ می‌کنیم و نه صدها سانتریفیوژ به همه اینها تزریق گاز می‌شود.

کمالوندی معاون سازمان انرژی اتمی رژیم ـ ۲ آذر ۱۴۰۳

کمالوندی: بلافاصله بعد از اعلام قطعنامه ما ابتدا به‌صورت تلفنی بعد هم به‌صورت کتبی لیستی از اقداماتی که باید انجام بدیم و دستورش را آقای مهندس اسلامی داده بودند رو ما شروع کردیم که در واقع می‌شه شامل ظرفیت افزایش ظرفیت غنی‌سازی به شکل قابل توجه ما داریم صحبت از هزاران سانتریفوژ می‌کنیم و نه صدها سانتریفیوژ به همه اینها تزریق گاز می‌شه این ماشین‌ها نصب شده بود آماده بود.

ظهره‌وند عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس رژیم:

راهبرد فعال کردن مکانیسم ماشه را الآن در دستور کار دارند.

ظهره‌وند عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس رژیم ـ ۲ آذر ۱۴۰۳

مجری: تصویب این قطعنامه در این مقطع زمانی؟‌

ابوالفضل ظهره‌وند: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: ببینید قابل پیش‌بینی بود یعنی آقای گروسی توی شرایط خاصی آمد تهران ابراز این رو داشت که بتونیم تعامل فعال داشته باشند با تهران تهران هم الحق خوب برخورد کرد در گفتگوهایی هم که صورت گرفت از ایران انعطاف خوبی رو دریافت کردند به‌هرحال با یک دستاوردی هم به آژانس برگرده پیش‌بینی هم می‌شد که ایشون گزارش مثبتی رو بده لکن هم زمان و موازی با حضور ایشون در تهران و با عجله بریتانیا پیش‌نویس قطعنامه‌یی را آماده کرده بود به کمک دو کشوری که در چهار به‌علاوه هستند یعنی آلمان و فرانسه شدیداً تبلیغ می‌کردند که باید این قطعنامه به تصویب برسه آمریکاییها هم که خوب از برجام خارج شدند ولی خب پشتیبانی می‌کردند.

مجری: بعضی از رسانه‌ها عنوان می‌کنند که هدف قطعنامه ضدایرانی رو در واقع می‌گن که مقدمه‌چینی کشورهای غربی برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه در برجام است و عنوان می‌کنند که این موضوع قرار است در پس این موضوع اتفاق بیفته اصرار غربی‌ها برای صدور قطعنامه واقعاً آیا فعال سازی استفاده از مکانیسم ماشه هست؟

ظهره‌وند: ببینید این راهبرد را الآن تو دستور کار دارند یعنی پیش‌بینی کردند که این قطعنامه شش بندی رو پنج بندی رو که علیهایران صادرکردند حالا این بحث اسنپ بکی که می‌گن که قرار است در چارچوب اون قطعنامه سازمان ملل اگر ایران همکاری نکرده باشه در پایان ۲۰۲۵ چون همه‌اش نگرانی شون برای مهرماه سال آینده است که عملاً دیگه اون مسأله اسنپ بک از بین میره و دارند آخرین تلاش شان رو می‌کنند ببینند می‌توانند زمان بخرند که در چارچوب فشار بر ایران و مهار ظرفیت‌های ایران از جمله هسته‌یی به اهداف خودشون برای کنترل ایران برسند یا نه؟ دارند روی این کار می‌کنند.

عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رژیم:

یکی از فرصتها و یکی از اقدامات ما خروج از ان پی ان.پی.تی است.

ما برای هر نوع اقدامی دست خود را پر کردیم.

چون موضوع فنی است به آن اشاره نمی‌کنم.

کارشناس سیاسی رژیم:

اروپایی‌ها به‌دنبال این هستند که مکانیزم ماشه را فعال کنند.

مسعود براتی کارشناس مسایل سیاسی: اروپاییها به‌نظر من دارند یک مسیری را ترسیم می‌کنند که انتهای اون مسیر سال آینده مثل سال آینده خواهد بود یعنی سال دهم برجام که پایان قطعنامه ۲۲۳۱ را ما باید طبق متن برجام شاهد باشیم اما اروپایی‌ها به تبعیت از آمریکا به‌دنبال این هستند که فضایی رو ترسیم بکنن که قبل از رسیدن به اون نقطه یا مکانیزم ماشه رو فعال کنند علیه ایران که خوب یک مکانیزم یک‌طرفه و ناعادلانه‌ای بود که در برجام وجود داره یا این‌که با تهدید اون یک توافق جدید را بر ایران تحمیل بکنند که توسعه محدودیتها چه از نظر زمانی چه از نظر موضوعی علیه ایران حاصل بشه. من نظر این روند ادامه‌دار خواهد بود و ما باید این واقعیت رو بپذیریم.

عزیزی یکی از فرصتها و یکی از اقدامات ما خروج از ان پی ان.پی.تی است این تنها نیست به‌هرحال ما برای هر نوع اقدامی دست خودمون رو پر کردیم و بدون شک آماده‌تر هستیم این طور نیست که ما دست بسته باشیم. یکیش ان.پی.تی است. چون موضوع یک مقداری فنی است بهش اشاره نمی‌کنم.

این قطعنامه بخشی از یک پروژه سیاسی یا به تعبیر دقیق‌تر گام اول از یک سلسله اقداماتی است که اینها می‌خوان انجام بدهند. سؤالی که ما باید از خودمون بپرسیم الآن اینه که خب اون برنامه چیه؟ اون برنامه بزرگتر که ما باید این قطعنامه را در چارچوب این برنامه ارزیابی کنیم چیه؟

اینها دارند مقدمات عدم عمل به تعهداتشان را فراهم می‌کنند از دو مسیر یک مسیر آژانس و شورای حکام آژانس است یک مسیر هم مسیر اسنپ بک و در واقع قطعنامه ۲۲۳۱، من تصور می‌کنم مسیر آژانس را زودتر فعال کردن چون می‌خوان که حضور شما عرض بکنم احتمالاً یکی دو تا قطعنامه دیگه بدهند تا مثلا ژانویه مسیر اسنپ بک رو با یک تأخیری فعال خواهند کرد.

آخوند احمد خاتمی امام جمعه خامنه‌ای در تهران:

قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران که حقوق‌بشر را رعایت نکرده افتضاح است.

قطعنامه شورای حکام انرژی اتمی هم علیه ایران بوده است.

از سیاست خارجی نظام انتظار هست جواب کوبنده به این بیانیه بدهند.

آخوند احمد خاتمی امام جمعه خامنه‌ای در تهران ـ ۲ آذر ۱۴۰۳

قطعنامه ضدایرانی مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران که حقوق‌بشر را رعایت نکرده.

با این مصوبه باید بگیم افتضاح سازمان ملل خوانده شد. دیگر سازمان ملل چه رویی در برابر جهان جهانیان سربلند کنه که یک کشوری که از مظلوم حمایت می‌کنه علیه‌اش بیانیه داده بشه مسأله دیگر این روزها بیانیه شورای حکام انرژی اتمی، علیه ایران آمریکا بیانیه داده علیه ایران انگلیس بیانیه داده که البته سیاست خارجی فعال نظام اسلامی انتظار هست جواب کوبنده به این بیانیه بدهند.

آخوند شعبانی امام جمعه خامنه‌ای در همدان:
متأسفانه قطعنامه شورای حکام بدون توجه به سفر مدیرکل و نتایج این سفر صادر شده.

جمهوری اسلامی تعهداتش را انجام داده و بنای کشور بر تعامل سازنده است.

آخوند شعبانی امام جمعه خامنه‌ای در همدان ـ ۲ آذر ۱۴۰۳

حبیب‌الله شعبانی امام جمعه همدان: مستحضر هستید مدیرکل آژانس اخیراً سفر کرده با این‌که هنوز ایشون نتایج این سفر و ارائه نداده به آژانس اما متأسفانه این قطعنامه بدون توجه به سفر مدیرکل بدون توجه به نتایج این سفر علیه جمهوری اسلامی صادر شده جمهوری اسلامی تعهداتش را انجام داده مدیر کلی که اخیراً در کشور ما بوده اینا رو تأیید کرده دولت به‌صورت رسمی اعلام کرده بنای کشور بر تعامل سازنده است.

آخوند بی‌نیاز امام جمعه خامنه‌ای در کیش:

اگر قرار است ما حسن‌نیت انجام بدهیم و آنها قطعنامه علیه ما صادر کنند.ما نباید هیچ تعهدی به آنها داشته باشیم...

آخوند بی‌نیاز امام جمعه خامنه‌ای در کیش ـ ۲ آذر ۱۴۰۳

اگر قرار است ما خواسته‌های آژانس انرژی اتمی رو قبول کنیم اما اون ها خواسته‌های ما را قبول نکنند قابل پذیرش نیست و اگر قرار است ما حسن‌نیت انجام بدهیم و اوناها قطعنامه علیه اما صادر کنند توقع مردم ایران است اگر همراهی کامل با جمهوری اسلامی داشتند که داشتند اگر نداشتند ما نباید هیچ تعهدی به آنها داشته باشیم و آنچه را که جمهوری اسلامی نیاز بداند در غنی کردن اورانیوم و استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌یی و بدون توجه به خواسته‌های اونها انجام دهند....

پاسدار محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام‌:

اروپا با پیشنهاد قطعنامه ضدایرانی و تصویب آن در شورای حکام و تحریم‌های اخیر

قصد دارد ایران را به موضوع معامله با ترامپ در قبال اوکراین تبدیل کند

اما آنها بزرگترین بازنده آمدن ترامپ خواهند بود.

لطفا به اشتراک بگذارید: