ویژگیهای قیام آبان ۹۸
قیام آبان ۹۸ صفحهی زرین و پرافتخاری برای مردم ایران بود و وحشتی را در دل حکومت آخوندی و شخص خامنهای نهادینه کرد که تا روز سرنگونی از کابوس تکرار آن گریزی ندارند؛ اما این قیام چه ویژگیهایی داشت و تفاوت آن نسبت به قیامهای قبلی چه بود؟
یکی از ویژگیهای این قیام استفاده از فضای مجازی برای هماهنگیها و به اشتراک گذاشتن تصاویر قیام مردم در شهرهای مختلف بود. تا جایی که رژیم مجبور شد با پذیرش خسارت یک و نیم میلیارد دلاری، کل اینترنت را قطع کند و بعد هم خامنهای گفت اگر ولیفقیه نظامش نبود حتماً خودش مسئول فضای مجازی میشد.
یک ویژگی دیگر قیام آبان ۹۸ سازمانیافتگی این قیام بود که بارها مهرهها و سران رژیم به آن اعتراف کردند. ازجمله حسن روحانی رئیسجمهور وقت رژیم، پاسدار شمخانی دبیر عالی شورای امنیت رژیم، آخوند ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت رژیم، رحمانی فضلی وزیر کشور وقع رژیم و پاسدار صفارهرندی و دهها مهره و کارگزار حکومتی به سازمانیافته بودن این قیام اعتراف کردند.
یک ویژگی مهم دیگر این قیام هم پاسخ آتشین مردم ایران به جنایتهای حکومتی بود. بیش از ۱۸۹۰ مرکز، نهاد، یا مراکز نظامی سرکوبگر و خودروهای آنها در آتش خشم مردم ایران سوخت. ضمن اینکه در آن قیام مردم نیروهای سرکوبگر را هم هرجا که گیر میآوردن اساسی گوشمالی میدادند.
در آن قیام برای اولین بار مناطقی تحت کنترل مردم قرار گرفت و برخی شهرها تا ۴۸ ساعت در اختیار مردم بود. نبردهای سنگینی بین مردم و مزدوران سرکوبگر رخ داد ازجمله در شهرهای شیراز، ماهشهر، اسلامشهر، شهریار، کرج، کرمانشاه و مناطق مختلف شهر تهران.
یکی دیگر از ویژگیهای مهم قیام آبان، پیشتازی، فرماندهی و جلوداری صحنههای قیام توسط زنان بپاخاستهی میهن بود. این حضور آنقدر پررنگ و تعیینکننده بود که بارها مهرهها و سران رژیم هم به آن اعتراف کردن. ازجمله پاسدار رمضان شریف سخنگوی سپاه پاسداران در این رابطه گفته بود: «خشونت بالا و سازماندهی و بهرهگیری از خانمها برای ایجاد درگیری اول، تجربه جدیدی بود»
اما آنچه سرنوشت مردم ایران را بهسوی رقم خوردن پیش میبرد و در این قیام هم نقش قابلتوجهی داشت این بود که؛
قیام آبان، زادگاه هزاران کانون قهرمان شورشی بود. در این قیام مردم بهچشم خودشان خط درست و اصولی مبارزه برای سرنگونی رژیم را بهچشم دیدن و این رهنمود که «تنها پاسخ شیخ، آتش است و بس» واقعیت دارد؛ چراکه در این قیام، کانونهای قهرمان شورشی بودن که مشعلدار راه نبرد و پیروزی شدن و جانهای پاکشان را نثار آزادی مردم ایران کردند. روند افزایش کمیت و کیفیت کانونهای شورشی و سراسری شدن ضرورت ایجاد کانونهای شورشی، ارتباط مستقیمی با قیام آبان دارد. در این قیام شهیدان مجاهدی از کانونهای شورشی در نبرد برای آزادی بهخاک افتادن ازجمله
مجاهدین شهید حسین امینی، محمدجواد رستمی، صادق عباسی کردنیا، جواد مختاری و تیمور مختاری از شهر کرمانشاه.
مجاهد شهید وحید اللهی از شهر سنقر
مجاهدین شهید محسن حسینی، مرتضی نوری و مریم نوری از رباطکریم.
مجاهدین شهید علی شاهسوند، موسی شاهسوند و محمود ولیاللهی از ورامین
مجاهد شهید سجاد رضایی از خمین
مجاهد شهید شبنم دیانی از معالیآباد شیراز
مجاهد شهید بهزاد معینیفر از اصفهان
مجاهد شهید حسین شهبازی از شهرقدس
و مجاهدین دلاور و قهرمان بهبهان. مجاهدین شهید احسان عبداللهنژاد مهرداد و محمود دشتینیا دو برادر دلاور از شهر بهبهان
شهیدانی که راه قیام را در هر کوی و برزن با خون خودشان باز کردند
بله اگر مبارزه برای آزادی امروز به درخت تنومندی تبدیلشده، نهالی بوده که بذرش در گلزار سرخ استراتژی مقاومت ایران کاشته شده و با خون شهیدان سرفراز مردم ایران رشد کرده و قطعاً نتیجهی چنین مبارزهای بهروزی مردم ایرانه . بیشک مردمی که اینطور با شجاعت و دلاوری پاسخ آخوندهای جنایتکار را دادن، پاسخ شغالان و روبهان فرصتطلب را هم با جوابی دندانشکن خواهند داد و رود خروشان خون شهیدان ضامن این پیروزی خواهد بود.