کنفرانس در پارلمان انگلستان «نقشهمسیر صلح: ایستادن در کنار قربانیان تروریسم و ظلم در ایران»
کنفرانس در پارلمان انگلستان
با حضور شماری از اعضای مجلس عوام
مدافعان حقوقبشر و نمایندگان جوامع ایرانیان
«نقشهمسیر صلح: ایستادن در کنار قربانیان تروریسم و ظلم در ایران»
بهابتکار انجمن متخصصان ایرانی در انگلستان، کنفرانسی در پارلمان این کشور با حضور شماری از نمایندگان مجلس عوام، مدافعان حقوقبشر و اعضای جوامع ایرانی مقیم انگلستان برگزار شد. سخنرانان در این جلسه، به بررسی وضعیت وخامتبار حقوقبشر در ایران تحت حاکمیت آخوندها پرداختند و ضمن فراخوان به لیستگذاری تروریستی سپاه خامنهای و اتخاذ سیاستی قاطع در قبال رژیم، همبستگی خود را با مردم ایران در مبارزه آنها برای آزادی ابراز کردند.
در ابتدای جلسه نغمه رجبی، که مدیریت آنرا برعهده داشت، با یادآوری شهادت دو تن از عمههای مجاهدش توسط دیکتاتوری آخوندی، زهرا رجبی شهید بزرگ دفاع از حقوق پناهندگان و افسانه رجبی، گفت: «ما امروز اینجا هستیم نه تنها برای بحث درباره بحران حقوقبشری جاری در ایران، بلکه برای اعلام همبستگی با کسانی است که هنوز زیر یوغ رژیمی رنج میبرند که برای مدت بسیار طولانی حقوق و آرزوهای اساسی مردم را سلب کرده است».
وی در پایان بر لزوم لیستگذاری تروریستی سپاه پاسداران و بستن سفارت رژیم آخوندی و همچنین حمایت از مبارزه مردم و مقاومت ایران و کانونهای شورشی تأکید کرد.
سر راجر گیل نماینده پارلمان انگلستان و معاون پیشین رئیس پارلمان در سخنرانی خود در این کنفرانس با تأکید بر حمایت از آرمانهای دموکراتیک مردم ایران، گفت: «ما رفتار رژیم حاکم را. کاملاً غیرقابل قبول میدانیم. من احترام زیادی برای مریم رجوی و برای فعالیتهای او قائلم. من او را زنی بسیار شجاع میدانم. لطفاً بدانید که ما کاملاً درک میکنیم که شما برای چه میجنگید. و تعداد بیشتری از ما در هر دو مجلس در کنار شما خواهند بود و در کنار شما خواهند ماند تا زمانی که این مسأله حل شود».
جیم شنون نمایندهٔ پارلمان انگلستان از حزب اتحاد دموکراتیک ایرلند رئیس گروه پارلمانی تمامحزبی برای آزادی بینالمللی مذهب در سخنان خود، گفت: «ما در این جلسه متعهدیم تا صدای کسانی باشیم که در ایران صدایی ندارند. تا آنها بدانند در سطوح مختلف، افرادی هستند که از آنان حمایت میکنند. این یک تراژدی بزرگ برای ایران است که روشنفکرترین افراد آن بهجای اینکه فرصت کمک به شکوفایی ایران را داشته باشند، زندانی یا اعدام میشوند. روزی خواهد آمد که ایران آزاد و شکوفا خواهد شد و با آزادی، دموکراسی و عدالت همراه خواهد بود و آن روز ایران میتواند در جهان پیشرو باشد. این اقدامات یک رژیم در حال فروپاشی است که آیندهیی ندارد. من بهطور خاص از افزایش نگرانکننده اعدامها متأسف و نگران هستیم. آمارها نشان میدهد که تعداد کل اعدامها تحت ریاستجمهوری جدید رژیم به ۴۶۱ نفر، از جمله ۱۵ زن، رسیده است. این یک افزایش ۷۵ درصدی نسبت به سال گذشته است. این اخبار. بیانگر این است که حتی رئیسجمهور جدید رژیم نیز رکورد بیشتری از اعدامها را در مقایسه با «جلاد تهران»، رئیسی، به ثبت رسانده است.
این ارقام بهوضوح نشان میدهد که تمامی جناحهای این رژیم ظالمانه متحدند و از مجازات اعدام بهعنوان ابزاری برای سرکوب مردم ایران استفاده میکنند».
جیم شنون با اشاره به سالگرد قیام۹۸، گفت: «اعتصابات و اعتراضات از قیام ۱۴۰۱ تا به امروز، بهرغم سرکوبهای بیرحمانه، ادامه همان جنبش ۱۳۹۸ است. این مقاومت نشان میدهد که مردم ایران برای یک تغییر واقعی تلاش میکنند و خواهان اصلاحات سطحی نیستند.
سالهای زیادی است که من از مبارزه برای حقوقبشر و آزادی در ایران حمایت کردهام؛ با همکارانم در پارلمان و با شورای ملی مقاومت ایران و با خانم رجوی و بهطور خاص برای پیشبرد برنامهٔ دموکراتیک ۱۰ مادهیی او همکاری داشتهام. این پلتفرم، همان چیزی است که ما دوست داریم روزی محقق شود. امروز نیز بسیار مفتخرم که دوباره در کنار شما ایستادهام و بهخصوص دولت خود را ترغیب میکنم که سپاه پاسداران را بلافاصله در لیست تروریستی قرار دهد.
راهحلی برای تهدیدات ناشی از این رژیم برای منطقه و جهان وجود دارد و امروز بسیار مفتخرم که با شما ایستادهام تا زمانی که ایران آزاد شود».
لوییز هیمز شهردار سنتجیمز سخنران دیگر این جلسه بود؛ وی با اشاره به سرکوب شدید و تبعیض علیه زنان ایرانی توسط دیکتاتوری آخوندی گفت: «من اینجا هستم چون از حقوق زنان حمایت میکنم و میدانم که آنها در ایران چقدر بهطرز وحشتناکی تحت ظلم و ستم قرار میگیرند. من اینجا هستم تا از این آرمان بسیار ارزشمند حمایت کنم و امیدوارم که دولت ما در میان طرفهایی باشد که به پایان دادن به حکومت ایران کمک کنند تا صلح برقرار شود.
در کنفرانس در پارلمان انگلستان، ایان استراچان رئیس انجمن داروسازان در استراکان با اشاره به وضعیت وخامتبار جامعهٔ متخصصان و پزشکان در ایران تحت حاکمیت آخوندها، گفت: «یکی از موارد ناراحتکننده در وضعیت ایران این است که منابع را برای مؤسسات حکومتی و امتیازات سیاسی یک یا دو نفر هدر میدهند، در حالی که این منابع میتوانست برای توسعه واقعی این کشور سرمایهگذاری شوند.
باید جلوی خفهکردن پتانسیل مردم را بگیریم.
شما میتوانید سهم بهسزایی نه تنها برای خاورمیانه بلکه برای جهان داشته باشید».
در جلسه در پارلمان انگلستان، دکتر الهه ذبیحی در سخنان خود نسبت به موج اعدامها از جمله احکام اعدام برای زندانیان سیاسی و زندانیان قیام هشدار داد، و تأکید کرد: «جامعه بینالمللی باید فوراً برای متوقف کردن اعدامها در ایران اقدامات بیشتری انجام دهد. فراخوان جهانی برای پایان دادن به اعدامها در ایران حمایت قوی فراحزبی در بسیاری از پارلمانها دارد».
وی بر لزوم ارجاع پرونده نقض حقوقبشر توسط رژیم به شورای امنیت و «اعطای مأموریت به دادگاه کیفری بینالمللی یا یک دادگاه بینالمللی برای تحقیق و پیگرد قانونی رژیم» بهخاطر جنایاتش تأکید کرد و افزود که بایستی به روابط دیپلماتیک با این رژیم پایان داده شود تا وقتی اعدامها و نقض حقوقبشر را متوقف کند و تمام زندانیان سیاسی و معترضان بازداشت شده را آزاد کند.
رعنا رحمانفرد در سخنرانی خود ضمن یادآوری اعدام عمویش مجاهد شهید نادر رحمانفرد توسط دیکتاتوری آخوندی به تهدید گسترش تروریسم رژیم در سطح جهانی اشاره کرد، و افزود: «رژیم ایران بزرگترین تهدید برای امنیت جهانی است و تمام مسیرها به حکومت تهران ختم میشود. قطعاً تنها راهحل این است که مرکز این تروریسم را هدف قرار دهیم و سر مار را بزنیم. این کار با لیستگذاری سپاه پاسداران آغاز میشود که اصلیترین ماشین کشتار رژیم ایران هم در داخل ایران و هم در سطح جهانی است».
در کنفرانس در پارلمان انگلستان، محمد سلیمانی با تأکید بر اینکه مماشات با آخوندها باعث هرج و مرج در خاورمیانه شده است، خواهان لیستگذاری تروریستی سپاه پاسداران توسط دولت انگلستان شد.
در این جلسه مهدی صفارمنش به تشریح وضعیت وخامتبار اقشار مختلف مردم ایران بهخاطر سیاستهای ضدمردمی و چپاولگری دیکتاتوری آخوندی پرداخت، و گفت: «وقت آن رسیده که از الگوهای بیثمر گذشته فراتر برویم و برای آیندهیی بهتر تلاش کنیم. با غلبه بر موانع، میتوانیم کشور خود را به سوی توسعه، عدالت و پیشرفت هدایت کنیم».
وی به لیستگذاری تروریستی سپاه، بستن سفارت رژیم، شناسایی حق مردم ایران برای مقاومت در برابر حاکمیت آخوندی و حمایت از برنامهٔ ۱۰مادهیی مریم رجوی فراخوان داد.