«هراس عناصر رژیم از بازگشت ترامپ و سیاست اعمال فشار حداکثری »

ابراهیم اصغرزاده، از اصلاحاتچی‌های حکومتی با نگرانی گفت:

چه با ترامپ  چه بی‌ترامپ، زمان به ضرر ماست. ترامپ می‌تواند با اعمال فشار حداکثری و گسترش تحریم‌ها علیه نظام، مبادلات بانکی، تجاری و فروش نفت ما را قفل کند که این یعنی کسری بودجه زیاد و تورم بالا و سقوط قدرت خرید مردم، که نتیجه‌اش می‌شود تشدید نارضایتی عمومی و تسخیر مجدد خیابان به‌دست ناراضیان و نهایتاً برخورد قهرآمیز نظامیان با مردم معترض در خیابان و خارج شدن کنترل اوضاع از دست دولت

سایت حکومتی فرارو با عنوان ترامپ دنیایی خطرناک‌تر را به ارث می‌برد نوشت:

پیش‌بینی می‌شود که ترامپ در دور دوم ریاست‌جمهوری خود سیاستی سخت‌گیرانه‌تر از جو بایدن در قبال ایران اتخاذ کند. در دوره اول ریاست‌جمهوری‌اش، او با اجرای سیاست «فشار حداکثری»، متکی بر تحریم‌ها و سایر اقدامات، تلاش کرد تهران را به‌شدت تحت فشار قرار دهد.

بیشتر بخوانید : 

روزهای دلهره‌آور

«روزهای دلهره‌آور» عنوان سرمقاله روزنامه حکومتی ستاره صبح است که در آن با اشاره به‌روی کار آمدن ترامپ می‌نویسد:‌ «۶۳ روز دیگر بایدن در قدرت است و این مدت می‌تواند برای ایران دلهره‌آور باشد، تندروها حداقل این ۶۳ روز به‌خاطر مردم مشت‌هایشان را گره نکنند و صدایشان را هم بلند نکنند تا شرایط برای کشور و مردم بدتر از آنچه هست، نشود».

این مقاله سپس به سران نظام هشدار می‌دهد: «ایران باید بداند شرایط عوض‌شده و ترامپ آمده است. ...که مدافع سرسخت اسرائیل و مخالف جمهوری اسلامی است. پس هوا پس است. باید مراقب بود و رویکردها را تغییر داد».

همین تلاطم در حرفهای ضدونقیض امام‌جمعه‌های خامنه‌ای هم دیده می‌شود:

آخوند عاملی گماشتة خامنه‌ای در اردبیل می‌کوشد به نیروهای ترسیدة رژیم دلگرمی بدهد که «ترامپ مرد اقتصاد است و به همین جهت اهل جنگ نیست».

اما امام جمعة آبیک به او طعنه می زند که «برخی ذوق‌زده شده‌اند که ترامپ تاجر است و ما می‌توانیم با او معامله کنیم... در حالی که تحریمها بیشتر شده».

این همه تناقض در بالای رژیم برای چیست؟ جواب روزنامة حکومتی ستاره صبح: «هوا پس است».

 

 

لطفا به اشتراک بگذارید: