ناترازی در برق و گاز

از ابراز وحشت‌های رژیم صحبت کردیم، این روزها پزشکیان برای پیشبرد لایحه‌ی بودجه ۴۰۴ دولتش تلاش می‌کند با وسط کشیدن پای اعتراضات مردم از یک‌طرف اعضای مجلس  را  با ترس از قیام پای تصویب لایحه‌ی بودجه بکشونه و از طرفی با اشک تمساح ریختن، بودجه‌ی سال ۴۰۴  را  بودجه‌ای برای حل مشکلات معیشتی مردم نشون بده!!

پزشکیان در مجلس و صحبت در رابطه با بودجه‌ی ۴۰۴ رژیم گفت:

«الآن یک برادری آمد گفت مثلاً برق فلان جا را می‌خواهیم به‌جای گاز مازوت بدهند ما ناترازی در برق داریم در گاز داریم همین الآن بعضی از کارخانه‌ها  را  گازش  را  نمی‌توانند بدهند»

این زمینه‌چینی‌های رسوای پزشکیان به‌اسم حل مشکلات معیشتی مردم چه اهدافی  را  دنبال می‌کند؟ آیا واقعاً هدفی برای حل مشکلات معیشتی مردم دارد؟ خیلی مختصر و کوتاه به همین ناترازی برق و گاز بپردازیم.

علی‌آبادی وزیر نیروی رژیم گفت: «برق گران خواهد شد. بر اساس قانون مانع زدایی از صنعت برق، دولت موظف است دیگر نقشی در تأمین ریالی برق نداشته باشد و مردم باید برق موردنیاز خود را خریداری کنند»

در ۳ دهه‌ی گذشته زیرساخت‌های تولید، انتقال و توزیع برق در ایران فرسوده شده، کارشناس‌های حکومتی وضعیت زیرساخت‌ها  را  «کلنگی» توصیف می‌کنند، در همین تابستان ۱۸ هزار مگاوات ناترازی برق، زندگی مردم ایران  را  به‌شدت تحت تأثیر قرارداد، این در حالی‌ بود که ۱۸درصد برق تولیدی در خطوط انتقال و توزیع نیرو از بین می‌رود

در همین تابستان صادرات برق به سوریه و عراق در اوج قطعی برق در سراسر ایران همچنان ادامه داشت.

نیروگاه‌های ایران با سوخت مازوت کار می‌کنند و در شهرهای زیادی از ایران ازجمله شازند اراک میزان سرطان به‌شدت افزایش داشته که ناشی از سوزوندن مازوت در همین نیروگاه‌هاست؛ اما صادرات گاز ایران به ۷ کشور همسایه ازجمله عراق ادامه دارد، قرارداد آن که از سال ۱۳۹۶ منعقدشده،

روز ۸ فروردین ۱۴۰۳ به‌مدت ۵ سال دیگه تمدید کردن، قراردادی که  باعث می‌شه که۴۳ درصد برق تولیدی عراق یعنی ۱۵ هزار مگاوات از گاز صادراتی ایران تأمین بشه اما سهم مردم ایران قطع برق و مازوت ‌سوزی و سرطان و انواع بیماری‌ها و مشکلات دیگری ‌است 

اما موضوع از چه قرار است؟ رژیم آخوندی یک سیاستی  را  از ۳ دهه پیش شروع کرده به‌اسم خصوصی‌سازی؛ اما در عمل واگذاری بخش صنعت و تولید ایران به شرکت‌های بیت خامنه‌ای و سپاه پاسداران بوده؛ یعنی تمامی تعهدات دولتی نسبت به شرکت‌ها و صنایع و تولید  را  پس‌زده، شرکت‌ها  را  به پیمان‌کارهای چپاولگر خودی سپرده. بخش عمده‌ای از نیروگاه‌ها  را  هم به همین سرنوشت دچار کرده، یعنی این پولی که به‌اسم گران کردن برق و این‌که «مردم باید برق موردنیاز خودشون  را  خریداری کنند» به کیسه‌ی شرکت‌های سپاه و بیت خامنه‌ای می‌ریزه،

اما پول برق مزارع بیت‌کوین سپاه که مستقیم از نیروگاه‌ها با کابل‌های فشارقوی برق می‌گیرن  را  چه کسی پرداخت می‌کند؟ هزینه‌ی برق صنایع فولاد که دربست در اختیار سپاه قرار دادن  را  چه کسی می‌پردازه؟

این یک بخش از بودجه‌ی سال ۱۴۰۴ پزشکیان هست، بودجه‌ای که به بی‌شرمانه‌ترین صورت ممکن به‌اسم حل مشکلات معیشتی مردم، کسب درآمد از سفره‌های مردم ایران را هدف اصلی خودش قرار داده. البته این بودجه وجوه مختلف زیادی دارد که در برنامه‌های بعدی بیشتر به آن می‌پردازیم.

لطفا به اشتراک بگذارید: