مسعود رجوی: دربارهٔ رد صلاحیت روحانی در خبرگان ارتجاع

رد صلاحیت رئیس‌جمهور قبلی ارتجاع توسط شورای نگهبان

فضیحت خالص‌سازی و ورشکستگی شعبده انتخابات خامنه‌ای

به‌رغم مجیزگویی روحانی برای خامنه‌ای و بازار گرمی هایش برای نمایش انتخاباتی اسفندماه، شورای نگهبان ارتجاع صلاحیت او را برای شرکت در انتخابات مجلس خبرگان ارتجاع رد کرد.

سایت آخوند حسن روحانی صبح سه‌شنبه نوشت: طبق اعلام یکی از مقامات شورای نگهبان، فقهای این شورا صلاحیت حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی برای نامزدی در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را تأیید نکردند. این موضوع از طریق وزارت کشور نیز به‌طور رسمی اعلام خواهد شد (سایت حسن روحانی ۴بهمن ۱۴۰۲)

***

 مسعود رجوی-۴ بهمن ۱۴۰۲

دربارهٔ رد صلاحیت روحانی در خبرگان ارتجاع

شغال عمامه‌دار ولایت، برادرش سگ زرد نظام (شیخ حسن فریدون روحانی)

را هم برای خبرگانش رد صلاحیت کرد

عنوان حجت الاسلام والمسلمین را رفسنجانی به شیخ حسن فریدون اعطا کرد

و جک استراو هم یک فقره دکترا به آن افزود!

در بیت‌العنکبوت خامنه‌ای می‌گویند: این‌که نمی‌شود ما بگیریم و ببندیم و بکشیم

بعد امثال روحانی که خودشان سر همین سفره بودند، حالا بیایند مخالف‌خوانی کنند

و ادای اپوزیسیون در بیاورند و بخواهند محصول کارهای سپاه و نیروی قدس را به جیب بزنند بعد هم که «آقا مرد» جای او را بگیرند!

واقعیت فراتر از جنگ گرگ‌ها و باندهای ولایت فرتوت این است که

دوران نمایشهای انتخاباتی هم در این رژیم به‌سر رسیده

و زمان، زمان قیامها و انقلابهاست

***

-پس از انتشار خبر رد صلاحیت روحانی سخنگوی شورای نگهبان ارتجاع برای نمدمال کردن رد صلاحیت آخوند روحانی و رفع و رجوع شوک وارده به اعتدالیون و اصلاح‌طلبان نظام که در تبلیغات برای خامنه‌ای برای جنگ غزه روی دست هم بلند می‌شدند، گفت: هنوز اسامی داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان رهبری به وزارت کشور اعلام نشده است، نتایج بررسیها تا پایان امروز به وزارت کشور ارسال خواهد شد (خبرگزاری ایلنا رژیم ۴بهمن ۱۴۰۲).

آخوند روحانی از وقتی که رد صلاحیت خود را بوکشیده بود بنای لغزخوانی را گذاشت و گفت دوره انتخابات گذشته است:

آخوند روحانی رئیس‌جمهور سابق رژیم ۲۷ دی ۱۴۰۱:

ما اگر از انتخابات پس کشیدیم یعنی به این نقطه اگر ما برسیم بگیم انتخابات دیگه تأثیر نداره. همانی که شما می‌گید و اکثریت جامعه هم همین عقیده رو دارند. الآن هم اگر بریم از مردم نظرسنجی کنیم از مردم بپرسیم حتماً اکثریت جامعه می‌گند آقا انتخابات اصلاً یعنی چی؟ گذشت دوره‌اش. اصلاً این دوره تمام شد. و بنابراین الآن زمان انتخابات نیست. بحث انتخابات اصلاً برای چی می‌کنی. بعضی‌ها عصبی میشند. ما با دوستانم مشورت می‌کردم برای این‌که ثبت نام کنم بعضی‌ها واقعاً آن‌چنان عصبانی می‌شدند که اصلاً تحمل نمی‌کردند این حرف من رو. می‌گفتند که آقا این چه حرفیه چرا با ما مشورت می‌کنی. برای چی می‌خواهی بروی ثبت نام کنی مگر تو امیدی داری. خب بله یعنی خیلی سخته خیلی سخته. و من اولین باری است که می‌بینم اقلیت حاکم با اکثریت مردم نظر واحد دارند. این اولین باره. اقلیت حاکم می‌خواهد انتخابات خلوت باشه کسی نره پای صندوق، اکثریت مردم هم نمی‌خواهند بروند پای صندوق. عین هم فکر می‌کنند. حالا اون ضد انقلاب هم می‌خواهد خلوت باشه. حالا هر کدوم به دلایلی با یک زاویه خودشون دارند می‌بینند. اون اقلیت حاکم میگه خلوت باشه یعنی که ما، بقای ما در خلوتی صندوق هست. صندوق شلوغ باشه یعنی ما نیستیم. یعنی کاملاً به این نتیجه رسیدند که انتخابات پر رونق پایان اون پیروزی این اقلیت هست. این را دیگر یقین پیدا کردند.

با بالا‌گرفتن جنگ گرگها در شعبده انتخاباتی، آخوند پژمانفر رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ارتجاع آخوند حسن روحانی را به پیگیری قضایی تهدید کرد. وی گفت: اگر روحانی و تیم وی بخواهند به جوسازی‌ها و فضا سازی هایشان ادامه دهند علاوه بر پیگیری قضایی از طریق رسانه نیز پرونده‌های تخلفات دولت قبل را به مردم اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

تلویزیون حکومتی در مصاحبه با کارشناسان خود به بی‌اعتنایی مردم به نمایش انتخاباتی رژیم اعتراف کرد.

تلویزیون رژیم ۲بهمن ۱۴۰۲

ما اینجا بگوییم اصول‌گرا، اصلاح‌طلب یا هر عنوان دیگری که این دوقطبی‌های این چنینی داشته باشند مردم از این دوقطبی‌ها گذر کردن ولی ما گذر نکردیم.

یک زمانی نظام جمهوری اسلامی این استعداد را این هنر را از خودش نشان می‌داد که اعتراض یک فرد را می‌خواهد اعتراض بکند به جای این‌که بگوید من رأی نمی‌دهم به جای این‌که بگوید من رأی باطله می‌اندازم اون که نمی‌دهد در عمل انجام بدهد اون را به رأی به طرف مقابل بیندازد و مجموعش این سبد را خود نظام بردارد این یک هنری بود استعدادی بود خارجی‌ها مسخره می‌کردند و حالا طعنه می‌زدند که آقا رقابت بین این اتفاق هم سال ۷۶ افتاد هم سال ۹۶ دو انتخابات که می‌گفتند رقابت بین عمامه سفید و عمامه مشکی.

به تعبیر آقای رئیس‌جمهور سابق خب اگر رقیب رئیسی رقیب رأی باطله باشد پسندیده نیست دیگه هم نرخ مشارکت می‌آورد پایین هم آسیب می‌رساند.

مسأله کشور فقط اصول‌گرا و اصلاح‌طلب نیست ما بررسی کردیم نظرسنجی ها سازمان توی این موضوع یکی از موضوعات همین بود حتی میزان اهمیت نظر اصول‌گراها و اصلاح‌طلب‌ها برای حضور مردم در انتخابات جز کمترین میزان عددی بودند که مردم نسبت به اونها توجه می‌کردند.

تو کشور ما اصول‌گرا و اصلاح‌طلب یک اسم است من نمی‌دانم واقعاً بعضی مواقع چه تفاوتی بین اینها است وقتی شما می‌گویید این یک هنری است که ما بین اینها دست به دست کنیم قدرت را و مردم بگویند به جای این به اون یکی رأی می‌دهیم من احساس می‌کنم یک جمع بسیاری بزرگتری از مردم را نادیده گرفتیم (تلویزیون شبکه یک رژیم ۲بهمن ۱۴۰۲).

آش انتخابات خامنه‌ای آن‌قدر شور شده که به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین رژیم ۲ بهمن، باند ورشکسته موسوم به جبهه اصلاحات هم در عین این‌که جرأت تحریم ندارد، اعلام کرد: با توجه به تصویب راهبرد انتخاباتی جبهه اصلاحات ایران در اول بهمن ۱۴۰۲، طبعاً اصلاح‌طلبان نمی‌توانند در انتخاباتی تهی از معنا، غیررقابتی و غیرمنصفانه و غیرمؤثر در اداره کشور و سرنوشت شهروندان شرکت کنند.

جبهه پوشالی اصلاحات تصریح و تأکید کرده است: البته این راهبرد به منزله قهر با صندوق و تحریم انتخابات نیست.(خبرآنلاین رژیم ۲بهمن ۱۴۰۲)

شهاب طباطبایی از باند مغلوب نظام

مجری: اونهایی که به‌صورت سنتی میان به اصول‌گراها رأی می دن تکلیف‌شون مشخصه هیچی

طباطبایی: اونام معلوم نیستن

مجری: نه بگذارید بروم جلوتر. چرا خود شما جریان اصلاح‌طلب جریان اعتدال گرا هر اسمی که بذاری جریان رفرمیسم، . مردم دیگه مثل سابق به شما اعتماد نمی‌کنند علتش چیه

طباطبایی: مردم به کلش مردم به کلش اعتماد نمی‌کنند ما هم جزیی از اون کلیم. خیالت رو راحت کنم

مجری: شما چیکار کردین

طباطبایی: ببین تو خیابون تو خیابون فرق من و شما برای مردمی که فحش می‌دهند هیچی نیست راحتت کنم

سؤال: 

طباطبایی: از ما میدونی چرا بیشتر بدشون میاد. میگن اینا دوباره میان یه قولی به ما می‌دهند. از شما که بیشتر خوششون میاد میگن اینها هر بار یه گندی میزنن بیشتر یا تعدادی را به ما اضافه کند. میزان کسانی که از جمهوری اسلامی بدش میاد بیشتر میشه اونها که از شما بیشتر خوشش میاد. براندازها من یه روزی توی یه جلسه‌یی دوستان اصلاح‌طلب بودن گفتم آقا خدایی نکرده در این کشور اتفاقی بیفتد. بین سید محمد خاتمی و سید احمد خاتمی شش تا تیره چراغ فاصله هست. الآن که معتقدم اولیش سید محمد خاتمیه اصلاً به سید احمد خاتمی نمی‌رسه.

 

 

 

 

لطفا به اشتراک بگذارید: