دوم آذر -سالروز تأسیس میلیشیای مردمی در سال۱۳۵۸ -نقطهٔ عزیمت و سنگ‌بنای ارتش آزادیبخش ملی ایران

دوم آذر

سالروز تأسیس میلیشیای مردمی در سال ۱۳۵۸

نقطة عزیمت و سنگ‌بنای

 ارتش آزادیبخش ملی ایران

 

از پیام مسعود رجوی  به‌مناسبت سومین سالگرد تأسیس میلیشیا – رادیو مجاهد – ۲۶ آبان ۱۳۶۱

دردوم آذر  ماه ۱۳۵۸ میلیشیا به هدف پایه ریزی ارتش مردمی بنیان نهاده شد و این درست در زمانی بود که دجال گریهای باصطلاح ضد امپریالیستی خمینی برای انحراف و تباهی همه ی انرژی های فوران یافته ی انقلاب ، اوج گرفته بود و زمستانی بیرحم و ویرانساز از فریب و جهل و شرک در هیئت مهیب ترین استبداد تاریخ ایران می رفت تا همه ی جوانه های نو شکفته ی آزادی را در خاک این میهن یکسره بسوزد و بخشکاند .

اما علیرغم این همه چنین شد که ” میلیشیای مجاهد خلق “ همچون نونهالی که از آگاهی و آزادگی و توحید جان مایه  می گرفت ، ریشه در اعماق خلق فرو برده و سرافراز و سر سبز قد بر افراشت و بر شاخسارانش هزاران نوگل سرخ محمدی شکفت ، تا بر ساقه ی آزادی ثمر راستین استقلال را به بار و برنشاند و با خلق خویش از پیام بهاران خجسته سخن بگوید .

 ازآن روز هزاران خواهر و برادر میلیشیای مجاهد خلق در سرتاسر ایران همچون ارتشی انقلابی با نظم و انضباطی آهنین و حیرت انگیز پای در راه نهادند و در نخستین مرحله رویا روئی خویش با لشگریان فریب و جهل خمینی دجال ، عظیم ترین ترویج انقلابی و کار توضیحی توده ای در طول تاریخ ایران را با بذل بی مانند ترین فداکاریها و بردباریها و صبر و استقامت انقلابی به  انجام رساندند .آنان با نشر و توزیع میلیونها نسخه نشریات آگاهی بخش و میلیونها ساعت کار پر حوصله ی توضیحی در خانه ها ، مدرسه ها، خیابانها ، دانشگاهها و کارخانه ها و ادارات تمامی طلسم های فریب را در اذهان توده های خلق یک به یک گشودند و هزاران شعبده و توطئه را در دفاع از نیروها و مسیر راستین انقلاب  باطل و خنثی ساختند و کارائی نسل سرافراز انقلاب را با فروکشیدن تاریخی نقاب ۱۴۰۰ سالهی ریا وتزویر از چهره ی ضد خلقی و ضد خدائی خمینی و اسلاف تاریخی اش به اثبات رساندند. تا آنجا که در گرماگرم روز ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ – که به همت میلیشیای مجاهد خلق برای همیشه در تاریخ ایران به ثبت رسیده است – دژخیمان خمینی ، اذن صریح او را برای گشودن رگبار گلوله به روی مردم به آشکار ترین وجه از رادیو اعلام کرده و به اجرا در آوردند .

سپس با آغار مقاومت مسلحانه ی انقلابی ، واحدها و گردانهای ” میلیشیا “ شایستگی و کارآئی و شجاعت و فداکاری خویش را به نمایش گذاشتند و هر روز حماسه ی تازه‌ای در سراسر میهن خون گرفته ما آفریدند که روز تاریخی ۵ مهر ۱۳۵۰ یکی از برجستهترین جلوه های درخشان آن بود . حماسه ای که طی آن بیش از ۳۰۰ میلیشیای قهرمان دانش آموز در اوج فداکاری و افتخار جان باختند و با نثار خون پاک خویش ، شعار استراتژیکی مرگ بر خمینی را به مثابه ی اعلام انقراض اجتماعی و تاریخی ارتجاع خمینی و همه ی اسلاف تبهکار و فریبکار تاریخی اش به میان توده های مردم بردند.

همچنین باید از حماسه های پایداری هزاران میلیشیای مجاهد خلق در زندانها و شکنجه گاه های قرون وسطائی رژیم خمینی یاد کنیم که آنچنان سرسخت و استوار به راه و آرمان خویش وفادار ماندند که در بسیاری موارد علیرغم همه ی شکنجه های وحشیانه و قرون وسطائی جلادان خمینی . آنان حتی از پی بردن به اسم قهرمانان ما عاجزو درمانده گشتند .

پاسدار جعفری در ۱۳ آبان ۱۳۹۷ در یک فرار به جلو سیاسی در برابر تحریم نفتی رژیم آخوندها توسط ایالات متحده آمریکا، مختصری از طرح و برنامه خمینی برای گروگانگیری در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ را برملا کرد.

پاسدارجعفری سرکرده پیشین سپاه پاسداران -۱۳آبان ۹۷

پاسدار جعفری: «با رعایت طبقه بندی بسیار بالا قرار بر این شد که ... حرکت تظاهراتی را بر ضد آمریکا از سمت دانشگاه به سمت لانه جاسوسی  وهمین خیابان  شهیدطالقانی انجام بگیرد که تعداد محدودی از دانشجویان و مسئولین این دانشگاهها و سازماندهی که شده بود، فقط آنها میدانستند که قرار است درواقع به سفارت آمریکا این لانه جاسوسی حمله بشود. وقتی جمعیت به مقابل دانشگاه رسید با برنامه ریزی قبلی که انجام گرفته بود به همان تعداد محدودی که فقط میدانستند با فضایی که ایجاد شد، فضاسازی که ایجاد شد، و شعاری که داده شد، و جوی که در جمعیت ایجاد شد بصورت خودجوش بصورت طبیعی جلوه داده شد که این حرکت از دل جمعیت و همان لحظه چنین تصمیمی گرفته شده»

«اگر آمریکایی ها در این لانه جاسوسی باقی می ماندند بدون تردید انقلاب ما عمر چهل ساله نمیکرد و در همان دهه اول انقلاب کار انقلاب تمام بود ...اگر در ۱۳ آبان سال ۵۸ بساط لانه جاسوسی آمریکایی ها جمع نمیشد قطعا انقلاب ما به چهل سالگی خود نمیرسید».

از فردای ۱۳ آبان و گروگانگیری در سال ۱۳۵۸ ، حملات و توطئه های خمینی برای از میان برداشتن مجاهدین پس از کنار رفتن دولت بازرگان، بالا گرفت. مخصوصاً که قرار بود یکماه بعد رفراندم قانون اساسی ولایت فقیه صورت بگیرد. همان رفراندمی که مجاهدین آنرا برغم خمینی و حزب توده و ملی گراهای پوشالی، قاطعانه تحریم کردند.

البته رفراندوم قانون اساسی ولایت فقیه در روزهای ۱۱ و ۱۲ آذر ۱۳۵۸ به اجرا گذاشته شد و بعدش هم اعلام کردند ۹۹،۵ درصد شرکت کنندگان رأی مثبت داده اند.

راستی وقتی دیو استبداد و ولایت فقیه در زیر پرده دین تنوره میکشید، مجاهدین چه باید می‌کردند؟

جواب در کمتر از سه هفته در یک اعلامیه سیاسی-نظامی سازمان مجاهدین خلق ایران به تاریخ دوم آذر ۱۳۵۸ داده شد :

رژه میلیشیا در تهران – فروردین ۱۳۵۹

 

انتخاب خط تشکیل ارتش خلق به‌جای خط تشکیل حزب

مصاحبه با نشریهٔ ایرانشهر

 

مصاحبه برادر مجاهد مسعود رجوی

درج شده در نشریهٔ شماره  ۲۱ انجمنهای دانشجویان مسلمان - اروپا و آمریکا 

۱۸دی ۱۳۶۰

پیام به مناسبت دومین سال تاسیس میلیشا 

مسعود رجوی - اول آذر ۱۳۶۰ 

 

دژخیم علی ربیعی معاون وزارت اطلاعات آخوندها و وزیر کار در دولت روحانی ـ ۱۷مرداد ۹۷

من ۴۰ سال خدمت کردم در این ۴۰ سال بحرانهای زیادی دیدم. یادم است یک روز در تهران ۱۲۰۰۰ نفر میلیشیا در توپخانه رژه می‌رفتند. در هر شهری ۱۰۰۰ تا میلیشیا رژه رفتند ما آن‌روز رو گذراندیم من می‌دانم شرایط سختی پیش رویمون داریم. بخونید کتاب هنر فریبی که مرکز پژوهشها ترجمه کرده ما امروز داریم اعتمادمان رو تو جامعه از دست می‌دهیم نقاط اتصال مون رو داریم توی جامعه از دست می‌دهیم.

 

پاسدار احمد وحیدی وزیر کشور رئیسی وزیر دفاع و سرکرده سابق نیروی تروریستی قدس -  ۱۷ دی ۱۳۹۷

یک موقعی در همین تهران روزانه ۳۰۰ ترور انجام می‌شد

 

دوم آذر -سالروز تأسیس میلیشیای مردمی در سال۱۳۵۸ -نقطهٔ عزیمت و سنگ‌بنای ارتش آزادیبخش ملی ایران- ق ۲

 

 

 

 

 

لطفا به اشتراک بگذارید: