خالصسازی در حکومت آخوندی تا کجا؟
با نگاهی به آنچه در ایران تحت حاکمیت آخوندها میگذرد، بهسادگی میتوان به نبردی که میان مردم و حکومت جریان دارد پی برد. برای همین خامنهای به دور جدیدی از تصفیه و قلعوقمع در درون حکمیت و حتی باند خودش پرداخت. آنچه امروز خالصسازی مینامند همان جریانی است که از نمایش انتخابات مجلس در سال ۱۳۹۸ و بعد ریاستجمهوری سال ۱۴۰۰ شروع شد
اما خوابهای پنبهدانهای یکدستسازی خامنهای به کابوسی در درون نظام تبدیل شد. جنگ در درون حاکمیت نهتنها متوقف نشد بلکه بالا گرفت و به درون باند خامنهای آنهم در سطوح بالای آن رسید.
سایت حکومتی اقتصاد نیوز نوشت: «الیاس نادران که در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس به نشانه اعتراض تحصن کرد و خواستار اعلام وصول استعفای خود شد، متن استعفای خود را منتشر کرد.»
اما الیاس نادران کیست؟ الیاس نادران از همان مهرههای باند خامنهای موسوم به اصولگرا است که یک بهاصطلاح پاسدار دکتر است که ۴ دور عضو همین مجلس رژیم بوده و از سال ۱۳۶۰ به عضویت سپاه پاسداران درآمده و از شکنجه گران زندانهای رژیم در دهه ۶۰ است که بارها توسط مجاهدین زندانی افشا شده است.
روزنامه حکومتی شرق جنگ درون باند خامنهای را اینگونه توصیف کرده: «تشدید خالصسازی یا رقابت درون خانوادگی؟»
روزنامه حکومتی همدلی هم نوشت: «خالصسازان بر روی پدال گاز میفشارند تا هرچه زودتر به مراد دل خود برسند. مراد دلشان کجاست؟هیچ جا! زیرا خالصسازی پایانی ندارد و آنقدر استمرار مییابد که دیگر کسی باقی نمیماند. البته که پروژه خالصسازی برای امروز و دیروز نیست. سالهای سال است که این پروژه کلید خورده»
سایت حکومتی خبر آنلاین بهنقل از محمد مهاجری از مهرههای باند خامنهای نوشت: « برابر اعلام وزارت کشور 28 درصد از نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم، رد صلاحیت شدهاند. افراد شاخصی که تاکنون اسامیشان اعلامشده، دقیقاً چهرههای منتقد دولت سیزدهم هستند و ظاهراً انتظاری هم جز رد صلاحیتشان نمیرفته است!»
واقعیت این است که خامنهای و نظامش در مسیر اضمحلال قرارگرفتهاند و این تلاش برای بهاصطلاح یکدستسازی و خالصسازی از قطع شاخ و برگ درخت پوسیدهی نظام گذشته و تبر به ساقهی آن میزند