اجلاس رسمی پارلمان انگلستان ـ فراخوان به لیست گذاری تروریستی تمامیت سپاه پاسداران
اجلاس رسمی پارلمان انگلستان ـ بحث و گفتگو درباره وضعیت سیاسی و قیام در ایران
فراخوان به لیستگذاری تروریستی تمامیت سپاه پاسداران ـ۲۲ دی ۱۴۰۱
باب بلکمن نماینده مجلس عوام انگلستان
دولت انگلستان باید مشروعیت مبارزه مردم ایران علیه سپاه پاسداران را تأیید کند. انقلاب مردم ایران برای برقراری یک دولت دمکراتیک را بهرسمیت بشناسد.
آلترناتیو دمکراتیک ایران را که اهداف آن در برنامه ۱۰مادهیی خانم مریم رجوی تدوین شده بهرسمیت بشناسد.
باب بلکمن
پرونده نقض سیستماتیک حقوقبشر توسط رژیم ایران باید به شورای امنیت ارجاع شود.
به مصونیت سران رژیم ایران از مجازات پایان داده شود.
سفارتخانههای رژیم ایران باید بسته شود.
به مذاکرات با این رژیم باید بهطور رسمی پایان داده شود.
رئیسی از مسئولان اعدام ۳۰هزار زندانی سیاسی است. ۹۰درصد آنها از اعضا و هواداران سازمان مجاهدین بودند.
آلیسیا کرنز رئیس کمیته خارجی پارلمان انگلستان
انگلستان باید سفیر خود را از تهران فرابخواند و همه دستاندرکاران سرکوب و شکنجه را تحریم کند.
لیلیان گرین وود نماینده پارلمان انگلستان
انگلستان باید بیچون و چرا علیه اعدام معترضان در ایران موضعگیری کند. باید از رژیم ایران حسابرسی شود و سپاه پاسداران لیستگذاری تروریستی شود.
اجلاس پارلمان انگلستان درباره قیام ایران با درخواست باب بلکمن و حضور نمایندگان پارلمان از احزاب مختلف و نماینده دولت درباره قیام مردم ایران برگزار شد.
در این جلسه نمایندگان، دولت انگلستان را به لیستگذاری تروریستی تمامیت سپاه پاسداران و تحریمهای شدیدتر فراخواندند. در این جلسه همچنین با اشاره به جنایات رژیم آخوندی از جمله قتلعام ۳۰هزار زندانی سیاسی در سال۱۳۶۷ بر ضرورت حسابرسی از رژیم آخوندی و محاکمه سران آن تأکید کردند
باب بلکمن نماینده مجلس عوام انگلستان گفت: پارلمان انگلستان از وضعیت وحشتناکی که در ایران جریان دارد مطلع است. ما از دولت میخواهیم سپاه پاسداران را در لیست سازمانهای بینالمللی قرار بدهد. من همراه با همکاران بینالمللی کار کردم تا تحریمهای بیشتری را علیه رژیم ایران اعمال کنیم.
وی افزود: چندین ماه از اعتراضات گذشته است و این خشم مردم ایران از رژیم حاکم را نشان میدهد. مردم بهویژه زنان شجاعانه به خیابانها آمدند. این در شرایطی است که رژیم بیش از ۳۰هزار نفر را دستگیر کرده است. این رژیم مشابه رژیم نازی در آلمان است.
باب بلکمن در ادامه گفت: بعد از اینکه اعتراضات در ایران شروع شد بیش از ۷۴۰ معترض توسط این رژیم کشته شدند که از این میزان که گفته شده بیش از ۷۰نفر کودکان بودهاند. من تردید ندارم که مجلس تأیید میکند که این رژیم با این میزان جنایت نمیتواند ادامه بدهد. من از وزیر خارجه و مقامات مربوطه می خواهم هر چه سریعتر سپاه بیرحم این رژیم را نامگذاری کند. سپاه پاسداران دیگر چه کاری مانده بکند تا دولت ما آن را نامگذاری نماید.
باب بلکمن در پاسخ به سؤال نمایندگان گفت: رژیم ایران را باید بهخاطر اعمالش علیه مردم مجازات کرد. بعد از اعدام محسن شکاری به اتهام محاربه بدون دادگاه عادلانه و بدون وکیل مدافع خانوادهاش را تحت فشار قرار دادند. این داستانی است که تکرار میشود. در مورد مجیدرضا رهنورد هم تکرار شد.
کشتار گسترده توسط سپاه پاسداران شوکهکننده است ولی تعجب برانگیز نیست. رئیسی از مسئولان اعدام ۳۰هزار زندانی سیاسی است. ۹۰درصد از آنها از اعضا و هواداران اپوزیسیون اصلی ایران یعنی سازمان مجاهدین بودند. این نشان میدهد که رژیم ابایی از کشتار ندارد. این یک درگیری عمیق را بین مردم ایران و رژیم نشان میدهد. مردمی که خواستار دموکراسی هستند. مردم ایران حاضرند قیمت آزادی را بپردازند. انگلستان و جامعه جهانی باید از آنها حمایت کند.
باب بلکمن از دولت انگلستان خواست این اقدامات را انجام بدهد:
- از رژیم بخواهد که اعدام معترضان را متوقف کند.
-باید مشروعیت مبارزه مردم ایران علیه سپاه پاسداران را تأیید کند و رسماً انقلاب مردم ایران برای برقراری یک دولت دمکراتیک را بهرسمیت بشناسد.
- باید بهرسمیت بشناسد که مردم ایران یک آلترناتیو دمکراتیک دارند که هدفهای آن در برنامه ۱۰مادهیی خانم مریم رجوی رئیسجمهور منتخب شورای ملی مقاومت تدوین شده است. بیش از ۲۳۰تن از نمایندگان از همه احزاب از هر دو مجلس انگلستان در یک بیانیه مشترک در دسامبر ۲۰۲۲ توصیه شده است.
- پرونده نقض سیستماتیک حقوقبشر توسط رژیم ایران علیه بشریت را به شورای امنیت مللمتحد ارجاع دهد تا اقدامات الزامآور تصویب بشود و مصونیت سران رژیم متوقف شود.
- سپاه پاسداران را در تمامیت آن لیستگذاری کند تا اجازه ندهد پولهای سپاه در راستای سرکوب قیام استفاده شود.
ما همچنین باید سفارتهای رژیم را ببندیم. ما باید اقداماتی علیه ولیفقیه و رئیسجمهور رژیم ایران انجام بدهیم و مذاکرات و توافق با این رژیم را بهطور رسمی متوقف کنیم. هیأت حقیقتیاب باید به زندانهای ایران دسترسی پیدا کند.
آلیسیا کرنز رئیس کمیته خارجی پارلمان انگلستان با اشاره به جنایات رژیم آخوندی علیه مردم ایران و قیامکنندگان خواستار فراخواندن سفیر انگلستان از تهران شد.
وی تأکید کرد باید همه دستاندرکاران کشتار و شکنجه در ایران مورد تحریم قرار بگیرند.
نماینده پارلمان انگلستان به تروریسم و گروگانگیری رژیم آخوندی اشاره کرد و خواستار لیستگذاری سپاه پاسداران بهعنوان یک ارگان تروریستی شد.
لیلیان گرین وود نماینده پارلمان انگلستان گفت: تا بهحال ۴تن از دستگیر شدگان قیام بعد از دادگاههای نمایشی اعدام شدند. تعداد دیگری نیز در معرض خطر اعدام هستند. انگلستان باید بیچون و چرا علیه اعدام موضعگیری کند. همه احکام اعدام باید متوقف شود. دولت انگلستان برای حسابرسی از رژیم ایران چه اقداماتی میکند. چه زمانی سپاه پاسداران را در لیستگذاری تروریستی قرار میدهد.