تلسکوپ جیمز وب تصویر کامل‌تری از کهکشان‌ها داد

دانشمند مؤسسه کارنگی واشنگتن: ما در آستانه انفجار دانش خود از جو سیارات فراخورشیدی هستیم ـ ۱۹مرداد ۱۴۰۱

در حالیکه تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا نگاه خود را به مجموعه‌یی از بیش از ۵۰۰۰ دنیای جدید عجیب و غریب که وجودشان در کهکشان ما تأیید شده است، معطوف می‌کند، دانشمندان تصویر کاملتری از "حیات" آنها - از تولد تا مرگشان را ردیابی خواهند کرد.

تاکنون دانشمندان دریافته‌اند که سیارات فراخورشیدی - سیارات فراتر از منظومه شمسی ما - در اندازه‌ها و انواع مختلفی وجود دارند. تلسکوپ وب، با توانایی خود در آشکار کردن جزئیاتی که قبلاً هرگز دیده نشده از جهان با استفاده از نور مادون قرمز، احتمالاً بحثهای دهه‌ها در مورد چگونگی شکل‌گیری و مرگ سیارات را حل خواهد کرد.

از یک میلیون مایل دورتر، رصدخانه وب، ترکیب اتمسفر سیارات فراخورشیدی را اندازه‌گیری کرده و ساختار آنها را به‌صورت سه بعدی بررسی می‌کند. و می‌تواند تصویر بهتری از سیاره‌هایی مانند سیاره‌های خودمان - جهانهای کوچک، صخره‌ای، بالقوه قابل سکونت و آنچه برای ساختن آنها لازم است به ما بدهد.

یوهانا تسکه، دانشمند مؤسسه کارنگی واشنگتن که به همراه ناتاشا باتالها  در مرکز تحقیقات ایمز ناسا کار می‌کنند، رهبری یک تیم از کار تلسکوپ وب را بر عهده دارند. آنها گفتند: «ما در آستانه انفجار دانش خود از جو سیارات فراخورشیدی هستیم. "ما معلوماتی بیشتر از جرم یا اندازه آنها و این‌که آنها وجود دارند را خواهیم دانست.""ما شروع به حرکت ذره‌بین بر روی این سیارات کرده‌ایم."

 

مطالب مرتبط

مصاحبه اختصاصی سیمای آزادی با پروفسور جان متر

انتشار اولین تصاویر دریافتی از تلسکوپ عظیم جیمز وب توسط ناسا

 

لطفا به اشتراک بگذارید: