پشت پرده‌ی استعفای عبدالملکی ـ روی خط ایران

روی خط ایران ـ پشت پرده‌ی استعفای عبدالملکی ـ ۲۷خرداد۱۴۰۱

۲۲ بهمن ۱۳۵۷ دیکتاتوری شاه سرنگون شد. شاه خائن در ماه‌های پیش از سرنگونی‌اش مستمر نخست‌وزیر عوض می‌کرد تا آبی بر آتش گدازان قیام مردم ایران بریزد؛ اما شعله‌های قیام بالاتر گرفت و دیکتاتوری شاه را به زباله‌دان تاریخ فرستاد. 

اکنون خامنه‌ای نیز به‌سوی همین سرنوشت در حال حرکت است. او که با وعده‌ی «دولت جوان حزب‌اللهی» طرح یکدست کردن حاکمیت را چید و پیشبرد تا از سرنوشتی که در انتظارش است بگریزد؛ اما این روزها طنین شعارهای مرگ بر خامنه‌ای و مرگ بر رئیسی طرح خامنه‌ای ـ رئیسی را نقش بر آب کرد. 

حکومت آخوندی راه شکست‌خورده‌ی دیکتاتوری شاه را پیش گرفت؛ اما برای کم کردن هزینه‌ی این عقب‌نشینی به وزیر کار ابلاغ کرد تا استعفا دهد

عبدالملکی وزیر کار آخوند رئیسی در توییتر خودش استعفا‌نامه منتشر کرد و نوشت: «به‌منظور افزایش هماهنگی در دولت استعفای خود را از این سمت اعلام می‌نمایم»

این نمایش آن‌قدر مفتضح بود که صدای رسانه‌های درون نظام را هم درآورد. 
روزنامه حکومتی اعتماد نوشت: «استعفای وزیر ادعاهای بزرگ
روزنامه‌ی حکومتی شرق هم تیتر زد: «فشار از بهارستان، تغییر در پاستور» 
اما واقعیت چیست؟ این همان وزیری بود که وعده‌ی ایجاد یک‌میلیون شغل داده بود؛ اما روزی نبود که مردم او را هدف شعاری‌شان قرار نداده باشند. 

اما استعفای این وزیر چه مشکلی را حل می‌کند؟ آیا قیام و اعتراض مردم به گسترش فقر و بیکاری را از بین می‌برد؟ آیا درصحنه‌ی اقتصادی مشکلی حل می‌شود؟ این وزیر پاسدار تنها یک‌مهره در کلان سیاست حکومت آخوندی بود. مهره‌ای که توان سیاست‌گذاری نداشت، سیاست را خامنه‌ای مشخص کرده و آنچه در جامعه جریان دارد پاسخ مردم به سیاست‌های ضد مردمی اوست. اگر تعویض نخست‌وزیر دردی از دیکتاتوری شاه درمان کرد. تعویض وزیر هم مشکلی از  خامنه‌ای مرتفع خواهد کرد!!!

نبرد مردم ایران برای آزادی و رهایی از دست دیکتاتور نه با عبدالملکی شروع‌شده و نه با رفتن او پایان خواهد یافت. این مسیری است تا آزادی.

مطالب مرتبط

نگاهی به بحران دولت رئیسی جلاد ـ روی خط ایران

استعفای تحمیلی عبدالمالکی وزیر کار آخوند رئیسی، ترفند دیرهنگام!

لطفا به اشتراک بگذارید: