وحشت از روزهای آینده ـ روی خط ایران

روی خط ایران ـ وحشت از روزهای آینده ـ ۲۳خرداد۱۴۰۱

توافق برجام، هیاهوی روزهای امضا توافق و جشنی که باند آخوند روحانی به راه انداخته بودند؛گذشت. جشنی که فقر بیشتر برای مردم و بیش از ۱۰۰میلیارد دلار پول برای حکومت در پس پشت خود داشت. 

سال ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶، سال پول‌ها و کلان درآمدها برای حکومت آخوندی بود؛ اما در همان سال‌ها رشد تورم بر حقوق‌ها پیشی گرفت. 
تا جایی که اعتراض به گرانی قیام دی ۱۳۹۶ را شعله‌ور ساخت.

اکنون نه خبری از توافق است و پول‌های بادآورده، حتی از چشم‌پوشی‌های نقض تحریم‌ها در سال‌های گذشته هم خبری نیست. نقدینگی به بیش از ۴هزار و ۶۰۰هزار میلیارد تومان رسیده‌ است. روز یکشنبه دلار برای نخستین بار در تاریخ ایران از مرز ۳۳هزار تومان گذشت. این شرایط تمامیت نظام ولایت‌فقیه را در وحشت فروبرده.

باند مغلوب در حضیض درماندگی هنوز به چشم‌انداز به فنا رفته‌ی برجام چشم دوخته است، روزنامه حکومتی آرمان نوشت: «نه آمریکا و نه ایران تا به امروز حاضر نشده‌اند مرگ برجام را اعلام کنند. این یعنی دو طرف هنوز تمایل به توافق دارند حتی اگر از شانس احیای برجام به‌شدت کاسته شده باشد»

روزنامه حکومتی اعتماد هم در وحشت از روندی که خامنه‌ای پیش‌گرفته نوشت: «بهتر است که تهران ضمن اینکه اقداماتی را که انجام داده است را ادامه می‌دهد، به نحوی مذاکرات پنهانی و غیر آشکار داشته ‌باشد. باید منتظر باشیم تا ببینیم قطری‌ها چه صحبتی با رابرت مالی داشتند ... بر این اساس باید از تشدید تنش خودداری شود، صلاح نیست که تنش در این شرایط بالا برود»

اما علت چنین وحشتی چیست؟ طنین فریاد مرگ بر خامنه‌ای در قیام اردیبهشت و خرداد مردم هنوز در جامعه منعکس می‌شود. بازنشستگان با شعار مرگ بر خامنه‌ای، اعتراضات مردم را به قیام‌ها گره‌زده‌اند، طی ماه گذشته هرروز ۱۰ تا ۱۵ حرکت اعتراضی جریان داشته و اکنون جامعه در شرایط انقلابی است و هرلحظه آبستن قیام است.

مطالب مرتبط

علت قیام‌های دو هفته آخر اردیبهشت ماه چه بود و این قیامها چه گستردگی داشتند؟ ـ روی خط ایران

فلاحت پیشه: قطعنامه شورای حکام «ورق پاره» نیست

لطفا به اشتراک بگذارید: