اهمیت تصویب شصت و هشتمین قطعنامه ملل متحد در محکومیت رژیم آخوندی ـ روی خط ایران ـ قسمت اول و دوم

روی خط ایران ـ اهمیت تصویب شصت و هشتمین قطعنامه ملل متحد در محکومیت رژیم آخوندی ـ قسمت اول ـ ۲۹آبان۱۴۰۰

گفتگو با پرویز خزایی نماینده شورای ملی مقاومت ایران در کشورهای نوردیک

این قطعنامه سرفصل مهمی بود در تاریخ مقاومت. من این افتخار را داشتم که پس از شهادت دکتر کاظم عضوی از هیئت مقاومت در نیویورک و ژنو شدم. آن شهید والاقدر سنگ بنای این کار را گذاشت که این رژیم بیشتر از سایر کشورها محکوم شد.

ما جز دو یا سه وقفه هر ساله ما دو قطعنامه محکومیت در کمیته سوم و مجمع عمومی علیه این رژیم داریم. امسال همه چیز یک کر هماهنگ ایجاد کرده است. دادگاه آنتورپ و دادگاه دژخیم نوری و ادامه پرونده شهید دکتر کاظم و بعد هم این قطعنامه که برای خودم یکی نکات داشت.

وقتی نگاه کردم به این رای‌گیری دیدم که ائتلاف در منطقه خیلی علیه رژیم وارد کار شده است. خیلی ها در این سالیان این دست و آن دست می کردند و یا رای منفی می‌داند ولی الان تعداد بیشتری رای مثبت دادند.

مثلا ترکیه که همیشه رای منفی می‌داد، امسال غایب شده بود که رای ندهد. من فکر می کنم این یک سرفصل تعیین کننده از تاریخ مقاومت است.

اینگونه در فاز پایانی رژیم آخوندی و در بزنگاهی بسیار خطیر در تاریخ ایران، خون‌ها و جان‌فشانی‌های مردم ایران و پیشتازانشان طی ۴دههٔ گذشته، در حال نتیجه دادن است و ضربات پیاپی به‌رژیم آخوندی امان نمی‌دهد. همان رژیمی که با نقض حقوق‌بشر، سرکوب، کشتار، شکنجه، قتل‌عام، ترور، گروگان‌گیری، آدم‌ربایی و جنایت می‌خواست و می‌خواهد مانع سرنگونی‌اش شود، اکنون همین جنایتها گریبانش را گرفته و خود عامل تسریع در روند سرنگونی‌اش شده است.

البته این همه به‌خودی خود به‌دست نیامده، بلکه مقاومتی هست که با جان‌فشانی و تلاش‌های طاقت‌فرسا و پرداخت سنگین‌ترین بها، اجازه نداده است که یک قطره خون بر زمین ریخته شده از مردم و جوانان ایران، هدر رود و دادخواهی از این خونها را به‌سکویی برای تحقق آزادی ایران، تبدیل کرده است.

روی خط ایران ـ نتایج سیاسی قیام آبان ۹۸ ـ قسمت دوم

گفتگو با دکتر کاظم کازرونیان

مطالب مرتبط

واکنش جنون آمیز حکومت آخوندی پس از تصویب قطعنامه ملل متحد علیه نقض فاحش حقوق بشر در ایران

هیئت انگلستان در سازمان ملل: قطعنامه محکومیت حقوق‌بشر رژیم ایران در کمیته سوم مجمع عمومی

لطفا به اشتراک بگذارید: