بررسی بازگشت رژیم آخوندی به مذاکرات برجام ـ روی خط ایران ـ قسمت اول و دوم

روی خط ایران ـ بررسی بازگشت رژیم آخوندی به مذاکرات برجام ـ قسمت اول ـ ۱۵آبان۱۴۰۰

گفتگو با خسرو شکراللهی

اعلام روز ۸ آذر برای برگشت به مذاکرات برجام توسط رژیم آخوندی چه معنایی دارد؟

خسرو شکراللهی: اجازه بدهید حرف آخر را اول بزنم. به نظرم اعلام چنین روزی توسط رژیم آخوندی بعد از آن بیانیه‌ای که چهار قدرت بزرگ جهانی بعد از اجلاس جی ۲۰ صادر کردند و به رژیم هشدار دارند که زمان از دست می‌رود. پس از آن که رئیس اتحادیه اروپا علنا به رژیم گفت که زمان بر علیه شما کار می‌کند.

رژیم می‌گفت که ما به وین نمی‌رویم و می‌خواهیم در بروکسل با اتحادیه اروپا مذاکره کنیم که جوزف بورل اعلام کرد که مذاکره ای در بروکسل نخواهد بود و اگر به مذاکرات وین برنگردید زمان بر علیه شما خواهد بود.

تمام اعلام از هفته سوم مهرماه به این سو نشاندهنده یک اجماع جهانی علیه رژیم آخوندی در پرونده اتمی برای افزایش فشار روی رژیم آخوندی و روشن کردن این موضوع برای رژیم که این باج خواهیها را بگذارد کنار و کسی به این باج خواهی ها تن نمی‌دهد و حتی تهدید به افزایش فشارهای اقتصادی و حتی تهدید نظامی و بستن تمامی گریزگاهها برای رژیم.

بنابر این بخاطر بن‌بستی که رژیم آخوندی در آن گرفتار شده است و شرایط این چند ماه ناشی از در گل ماندگی و در محاصره بحرانهایی که گرفتار شده رژیم آمده و اعلام کرده که ما برای مذاکرات به وین می‌رویم.

بحران اتمی رژیم با وجود اعلام روز مذاکرات در وین، نه‌تنها روند کاهشی پیدا نکرده، بلکه مواضع علیه رژیم تشدید هم شده است.

در حالیکه رژیم و طرف‌های غربی اعلام کردند روز ۸آذر دور هفتم مذاکرات وین آغاز می‌شود، تنشها در زمینهٔ اتمی هم‌چنان بالا می‌گیرد.

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به نقض برجام توسط رژیم گفت: ما نیاز داریم در ایران به سطحی از بازرسی‌ها دسترسی داشته باشیم که با برنامهٔ اتمی و جاه‌طلبانهٔ رژیم ایران متناسب باشد. سخنگوی وزارت‌خارجه فرانسه هم هشدار داد رژیم ایران باید بی‌درنگ همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را از سر بگیرد، در غیراین صورت فرانسه و متحدانش در نشست بعدی آژانس علیه این رژیم اعلام موضع خواهند کرد.

سخنگوی وزارت‌خارجه آمریکا هم با اشاره به برنامهٔ موشکی و دخالت‌های منطقه‌یی رژیم گفت: بازگشت طرفین به برجام مبنایی برای مذاکرات مفید بعدی در مورد طولانی‌تر کردن و تقویت مفاد برجام و هم‌چنین نگرانی‌های منطقه خواهد بود.

در همین حال جیم بنکز عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا گفت: رذلهای تهران بهتر است متوجه باشند که هیچ کاهش تحریمی در چشم‌انداز نیست.

همزمان واشنگتن فری بیکن نوشت رهبران سیاست خارجی حزب جمهوری‌خواهان گفتند: رژیم ایران باید در نظر بگیرد که در بدو به‌قدرت رسیدن جمهوریخواهان در کنگره، هر توافق اتمی‌ای مرده است.

روی خط ایران ـ آیا افزایش حقوق کارگران باعث بالا رفتن تورم می‌شود؟ ـ قسمت دوم

گفتگو با زینت میرهاشمی سردبیر نشریه نبرد خلق و عضو شورای ملی مقاومت ایران

مطالب مرتبط

مقاومت ایران جایگزین شایسته‌ای برای رژیم آخوندی ـ روی خط ایران ـ قسمت اول و دوم

باتلاق برجام و طناب پوسیده مذاکرات

لطفا به اشتراک بگذارید: