وضعیت درهم شکسته اقتصاد رژیم آخوندی ـ تیک تاک ـ قسمت اول و دوم

تیک تاک ـ وضعیت درهم شکسته اقتصاد رژیم آخوندی ـ قسمت اول ـ ۲۷مهر۱۴۰۰

گفتگو با مهدی سامع مسئول کمیسیون صنایع شورای ملی مقاومت ایران

این روزها سندی در برخی از روزنامه‌های رژیم منتشر شده است که آنرا به سازمان برنامه و بودجه در دوران حسن روحانی نسبت می‌دهند آیا به این سند و ارقام مندرج در آن می‌شود استناد کرد؟

مهدی سامع: اجازه بدهید قبل از اینکه به این سوال شما جواب بدهم، این را بگویم که تصور کنید که شهری در محاصره سیل است و مسئولین آن شهر دنبال این هستند که دکور محل کار خودشان را عوض کنند یا به گلهای باغچه خودشان رسیدگی کنند.

حساب کنید در این شرایط رئیسی مستمر می‌گوید که همه چیز خوب می‌شود و هم گفتار درمانی دارد هم مسافرت درمانی. او دنبال این است که سانسور را در فضای مجازی بیشتر کند و اینترنت بیشتر کنترل شود.

از طرف دیگر دارایی مسئولین رژیم را نمی‌شود اعلام کرد و اگر کسی هم افشا کند مجرم است. با این اتفاقات می توان آن گزارش را واقعی تقلی کرد. حالا آن گزارش را سازمان برنامه و بودجه در زمان روحانی منتشر کرده است یا نه مهم نیست. مسئله مهم آن چیزی که در آن حول تورم و نرخ ارز تحلیل شده درست است. کارشناسان اقتصادی رژیم و کارشناسان مستقل هم همین هشدارها را دارند می‌دهند.

صرف نظر از اینکه این سند در برخی از رسانه‌های رژیم منتشر شده است. من به حرفهای یکی از کارشناسان اقتصادی رژیم البته نه از باند رئیسی استناد می‌کنم. منظورم مسعود نیلی است. 

روزنامه همدلی از باند مغلوب هشدارهای نیلی مشاور اقتصادی اسبق آخوند روحانی را انعکاس داده که او هم تهدید قیام و سرنگونی نظام را در اثر وخامت اوضاع اقتصادی و خشم مردم خطری قریب‌الوقوع دانسته و گفته است: «باید راهی پیدا کرد که مانع از وقوع سیل شد.

سیلی که می‌تواند همه ما را از بین ببرد. من هیچ زمانی را به اندازه امروز خطرناک نمی‌بینم. بنابراین ما از نظر تورمی در یک شرایط خاص هستیم و خدای ناکرده اگر این روند در مسیری بیفتد که انتظارات تورمی و واقعیت‌های اقتصاد هر دو به تشدید تورم منجر شوند، در مسیر بسیار خطرناکی قرار گیریم که من عمداً نمی‌خواهم به ادبیات رایج آن اشاره کنم».

تیک تاک ـ بن‌بست مذاکرات در رژیم آخوندی ـ قسمت دوم

گفتگو با احمد گل افشار

مطالب مرتبط

بن‌بست مذاکرات اتمی رژیم آخوندی ـ تیک تاک ـ قسمت اول و دوم

انزوای شدید سیاسی و بن‌بست تجارت خارجی

لطفا به اشتراک بگذارید: