چشم‌انداز کابینه آخوند رئیسی جلاد چیست ـ تیک تاک

تیک تاک ـ چشم‌انداز کابینه آخوند رئیسی جلاد چیست؟ ـ ۴شهریور۱۴۰۰

گفتگو با حسین میرداماد

امروز رئیسی در صحبتهایش گفت که ما در نظام جمهوری اسلامی هیچ بن‌بستی نداریم. به نظر شما آیا این نظام هیچ بن‌بستی ندارد؟

حسین میرداماد: می‌خواهند با سیلی کلمات صورت خودشان را سرخ نگه‌دارند. دولت رئیسی محصول بن‌بستهای نظام آخوندی است. خود این رژیم از آنجاییکه توان حل هیچ تضادی را در جامعه ندارد، و نمی‌خواهد هم حل کند.

بنابر این راه حل و راه برون رفت خود را در این رئیسی جستجو کرده است. یعنی دولتی به قول خودشان یکدستی بیاورند حزب‌الشیطانی خلص و پاسدار آخوندی که دیگر هیچ موی لای درز آن نرود. هر چه که خامنه‌ای گفت آنها اجرا کنند و بروند جلو.

این طرح نظام بود. طرح این بود که با آوردن رئیسی در مقابل قیامهای مردم ایران خط ببندد. بخصوص بعد از قیام آبان ۹۸ که زلزله به نظام آخوندی انداخت این را مهار کند. قبل از اینکه رئیسی بیاید و دولت خودش را معرفی کند قیام تشنگان خوزستان تمام کاسه و کوزه اینها را بهم ریخت.

این قیام نشان داد که رئیسی خودش بن‌بستی است بر بن‌بستهای این رژیم. یعنی اینکه نه تنها حلال مشکلات نیست بلکه عاملی است برای افزایش مشکلات. علاوه بر این همین امروز که کابینه خودش را معرفی کرده است از همین امروز تضادهایشان درآمد.

بطوریکه او سه حکم به محسن رضایی داد. سه حکم داد که دبیر اقتصادی، معاون اقتصادی رئیس جمهوری و دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا باشد. این در برابر محمد مخبر است بعنوان معاون رئیس جمهور مسئول تیم اقتصادی دولت است.

الان اول جنگ و دعواست. زیرا مخبر یک دستگاهی دارد و این یک دستگاه دیگر. روزنامه‌های باند خامنه‌ای ابراز نگرانی کرده‌اند. 

وطن امروز تلویحاً با اعتراف به شروع جنگ قدرت بین به «تیم اقتصادی» ؟! دولت آخوند رئیسی اشاره کرد و با بیان این‌که «به مشکل خوردن تشریک مساعی در تیم اقتصادی دولت» یعنی همان مخبر و از سوی محسن رضایی با «شائبه‌هایی در اشتراک وظایف وی با مخبر» به فوریت نسبت به پیامدهای آن هشدار داد و خواستار یک «هماهنگ‌کننده» بین این دو شده است.

این روزنامه در ادامه می‌افزاید: انتخاب محمد مخبر‌ دزفولی به‌عنوان «مسؤول هماهنگی تیم اقتصادی» در کنار یدک کشیدن عنوان معاون اولی رئیس‌جمهور، با توجه به سوابق مدیریتی، اجرایی و اقتصادی مخبر در سطح ملی، تیم اقتصادی دولت سیزدهم با یک صدا و سیاست‌گذار واحد در راستای حل مشکلات متعدد کشور گام برخواهد داشت.

با انتخاب محسن رضایی به‌عنوان معاون اقتصادی، دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و دبیر ستاد اقتصادی دولت، شائبه‌هایی در اشتراک وظایف وی با مخبر به‌وجود آمده است. این موضوع موجب نگرانی‌ها بابت به مشکل خوردن تشریک مساعی در تیم اقتصادی دولت است. تجربه نشان داده الزامی است هر چه زودتر برای سعادت دولت سیزدهم که در گرو رفاه مردم است، وظایف این ۲ از یکدیگر تفکیک و یک هماهنگ‌کننده واحد برای اقتصاد کشور مشخص شود.

مطالب مرتبط

تشدید جنگ قدرت در رأس رژیم بر سر کابینه رئیسی ـ تیک تاک ـ قسمت اول و دوم

مجلس ارتجاع در پایان نمایش شتاب‌زدهٔ بررسی کابینه رئیسی جلاد، ۱۸وزیر معرفی شده او را تصویب کرد

لطفا به اشتراک بگذارید: