ژنرال جیمز جونز نخستین مشاور امنیت ملی رئیسجمهور اوباما در گردهمایی جهانی ایران آزاد ۲۰۲۱
ژنرال جیمز جونز : شورای ملی مقاومت، بهرهبری خانم مریم رجوی، که ارائهکنندهٔ یک آلترناتیو دمکراتیک و واقعی است ـ ۲۶تیر۱۴۰۰
باعث افتخار و سرافرازی من است که بهگردهمایی جهانی ایران آزاد امسال بپیوندم. خانم رئیسجمهور مریم رجوی، میهمانان گرامی، همهٔ نشانهها حاکی از آن است که ایران از یک تغییر بنیادین عبور کرده.
با سرافکندگی بسیار زیاد همهٔ توجیهگران این استبداد قرونوسطایی، ولیفقیه رژیم ایران، علی خامنهای، ارتقای یکی از وفادارترین و بیرحمترین دوستان خود، ابراهیم رئیسی را بهمقام ریاستجمهوری مهندسی کرد.
رئیسی از میان سلسلهمراتب رژیم، با کشتار وحشیانه و سرکوب ارتقا یافت. او امسال رئیسجمهور این رژیم شد که نتیجهٔ یک انتخابات نمایشی و یک روند طراحیشده و ساختگی بود. مردم ایران انتخابات رژیم را تحریم کردند، زیرا میدانند که این یک روند غیرعادلانه و غیردمکراتیک است و نتیجهٔ وحشتناکی خواهد داشت.
حتی آمار و ارقام اغراقشدهٔ رژیم، مبنی بر اینکه کمتر از ۲۰درصد از مردم در تهران رأی دادند، نشان میدهد که رژیم حتی از ذرهیی مشروعیت در میان مردم ایران برخوردار نیست.
این انتخابات همچنین پایانی بر این سناریوی دروغین بود که خود رژیم و توجیهگران غربیاش بهمدت بیش از ۴دهه بهخورد جهان میدادند که دادن امتیاز و چشمپوشی از زیادهرویهای آخوندها در ایران و خارج از ایران، ضرورت تقویت بهاصطلاح میانهروها در بین طبقهٔ حاکم است.
همانطور که میلیونها ایرانی در خیزشهای سراسری ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ شعار دادند، «اصلاحطلب، اصولگرا دیگه تمومه ماجرا»؛ فیالواقع، اگر گذشته مقدمهیی برای آینده است، سیاستی که تاکنون دنبال شده فقط باعث تقویت جنایتکارترین و افراطیترین جناحهای این رژیم و بهضرر مردم ایران و بهقیمت صلح و ثبات منطقهیی تمام شده است.
کانونهایشورشی و مبارزان سازمان مجاهدین در ایران باید بهخاطر کار مؤثرشان در داخل کشور در تشویق مردم ایران برای پسزدن این رژیم مورد تقدیر قرار بگیرند.
خانم رجوی، فراخوان شما برای تحریم انتخابات، با صدای بلند و رسا شنیده شد. با تحریم خود، مردم ایران بهخوبی روشن ساختند که بههیچچیزی کمتر از سرنگونی این رژیم مذهبی قرونوسطایی و همهٔ جناحهای آن راضی نمیشوند.
انتخاب رئیسی همچنین نشان داد چهقدر این رژیم ضعیف و سست شده است. طی این روند، خامنهای حتی نتوانست بهنزدیکترین افراد مورد اعتماد خودش، مانند علی لاریجانی هم اعتماد کند که بهمدت ۱۲سال رئیس مجلس رژیم بود. او همچنین رئیس شورای عالی امنیت رژیم بود و اکنون مشاور شخصی خامنهای و همچنین نمایندهٔ ویژهٔ خامنهای در مأموریتهای خارجی است
خامنهای فقط میتوانست بهکسی مثل رئیسی اعتماد کند. یک قتلعامکننده و قاتل روانی که در برخی از شنیعترین جنایات رژیم دست داشته است. در سال۱۳۶۷، رئیسی یکی از اعضای هیأت مرگی بود که ناظر بر اعدام و قتلعام بیش از ۳۰هزار زندانی سیاسی در سراسر ایران بود. قربانیان در گورهای دستهجمعی دفن میشدند و خانوادههای آنها اطلاعی از سرنوشتشان نداشتند. آنها بهخاطر اعتقادشان بهدموکراسی اعدام شدند و اکثریت قریب بهاتفاق آنان اعضا و هواداران گروه اصلی یعنی سازمان مجاهدین خلق بودند.
در اولین کنفرانس مطبوعاتیاش پس از انتخابات، رئیسی که در بین مردم ایران به جلاد۶۷ معروف است گفت، بهجنایاتی که علیه بشریت مرتکب شده افتخار میکند و باید بهخاطر حفاظت از رژیم، مورد تقدیر قرار گیرد.
نتیجهٔ انتخابات، اثباتکنندهٔ حقانیت چیزی است که مقاومت ایران طی چهار دههٔ اخیر گفته است. مبنی بر اینکه این رژیم رفرمپذیر نیست و هیچ میزانی از امتیازدهی سیاسی و اقتصادی رفتار آنرا معتدل نمیکند.
از هماکنون، نهادهای برجستهٔ حقوقبشر و متخصصان ارشد حقوقبشر سازمانملل، خواهان تحقیقات مستقل دربارهٔ نقش رئیسی در قتلعام۱۳۶۷ شدهاند. سکوت برای چیست؟
زمان آن فرا رسیده که بهفرهنگ مصونیت برای قتلعامکنندگان در تهران پایان بدهیم. دیگر کافی است. شرمآور و ننگین است که (حکومت) تهران ۳۰سال بعد از قتلعام۶۷ و قتلعام دستکم ۱۵۰۰تن از تظاهر کنندگان آبان۹۸ هنوز هم از مصونیت برخوردار باشد.
ما باید دست از مماشات با این رژیم مذهبی، در یک جستجوی بیحاصل بهدنبال «میانهروها» و «اصلاحطلبان» برداریم. این رژیم آدمکش قابل اصلاح و میانهرو شدن نیست و بالا آمدن رئیسی اینرا ثابت کرده است.
صعود رئیسی بهریاستجمهوری رژیم، یک بار و برای همیشه ثابت میکند که تغییر نمیتواند از درون رژیم صورت بگیرد، بلکه فقط توسط خود مردم میسر است.
پس وقتی کسی بهچشمانداز سیاسی ایران نگاه کند، بهطرز اجتنابناپذیری متوجه میشود که فقط دو نیرو در مقابل یکدیگر صفآرایی کردهاند. آخوندها و شورای ملی مقاومت و سازمان مجاهدین.
بهبیان دیگر، یک اپوزیسیون سازمانیافته و بسیار کارآمد وجود دارد، یعنی شورای ملی مقاومت، بهرهبری خانم مریم رجوی، که ارائهکنندهٔ یک آلترناتیو دمکراتیک و واقعی است.
این آلترناتیوی است که نه تنها از حمایت در داخل ایران برخوردار است، بلکه در حال کسب مشروعیت فزایندهٔ بینالمللی است.
آزادی، هم در داخل و هم در خارج از ایران در حال پیشروی است.
جامعهٔ بینالمللی باید از برنامهٔ ۱۰مادهیی خانم رجوی حمایت کند که خواهان یک جمهوری آزاد، دمکراتیک، غیراتمی و مبتنی بر جدایی دین از دولت در ایران است. مردم این کشور سربلند، شایستهٔ چیزی کمتر از این نیستند.
مطالب مرتبط
مایکل موکیزی وزیر دادگستری آمریکا (۲۰۱۹) در گردهمایی جهانی ایران آزاد ۲۰۲۱
سخنرانیهای گردهمایی جهانی ایران آزاد (قسمت دوم)