دردهای مردم و عدم پاسخگویی کارگزاران - مجله اجتماعی، اقتصادی
فرار کارگزاران رژیم از پاسخگویی به مردم
مجله اجتماعی، اقتصادی شماره ۱۴۷
مطالب این شماره مجله اجتماعی اقتصادی:
مهمترین اخبار اجتماعی اقتصادی و گزارشات: «دردهای مردم و فرار کارگزاران رژیم از پاسخگویی» ، «آوارهسازی در چابهار» و «کسادی شدید در بازار موبایل»
اخبار مجله اقتصادی اجتماعی
عدم تمدید دفترچه درمانی کارگران هفت تپه
در حالی که کارگران مجتمع نیشکر هفتتپه از مشکل تمدید نشدن دفترچه بیمههای خود و اعضای خانوادههایشان خبر میدهند، رئیس اداره تامین اجتماعی هفتتپه میگوید: کارفرمای هفت تپه هنوز لیست بیمه اردیبهشت ماه کارگران را ارسال نکرده

کارگزار رژیم در سازمان تامین اجتماعی به نام فردین خسروی گفت:میزان بدهیهای بیمهای کارفرمای این مجتمع به سازمان تامین اجتماعی بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان برآورد میشود. در رابطه با مجتمع نیشکر هفت تپه قرار شد حق بیمه فروردین تا خرداد ماه کارگران این مجتمع با یک دهم مبلغ حق بیمه پرداخت شود
با این حال کارفرمای هفت تپه از پرداخت این رقم کم هم کوتاهی کرده و تاکنون حق بیمه اردیبهشت ماه کارگران مجموعه خود را به تامین اجتماعی پرداخت نکرده است. در شرکت نیشکر هفت تپه بیش از ۴ هزار کارگر رسمی، قراردادی و موقت مشغول به کار هستند که به نقل از کارگران رسمی گفته میشود که جدا از مطالبات بیمهای در حال حاضر یک ماه حقوق خرداد ماه خود را از کارفرما طلبکارند.
تعطیلی ۷۰ در صد از واحدهای صنعتی درکهگلویه و بویر احمد
حداکثر ۳۰ درصد واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد فعال هستند. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی رژیم در یاسوج گفت که حداکثر ۳۰ درصد واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی این استان فعال هستند.

وی گفت بانکها برای تأمین منابع مالی و سرمایه در گردش بهانه وثیقههای سهل البیع از صنعتگران مطالبه میکنند که صنعتگران چنین وثیقههایی ندارند. از طرفی به دلیل گرانی و تورم سرسامآور، قدرت خرید مردم کاهش یافته که در نتیجه تقاضا برای محصول روز به روز در حال کاهش است.
وی تاکید کرد: دولت در پرداخت بدهیهای خود به بخش خصوصی ناتوان است و بجای تزریق نقدینگی، اسناد خزانه تزریق میکند، این اسناد برای دو سال آینده است که ناچار هستند با ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش قیمت این اسناد را بفروشند و این مساله باعث آسیب دیدن صنعتگران میشود.
مرگ ۴ هزار و ۵۷۳ نفر درتهران به علت آلودگی هوا
حناچی شهردار رژیم در تهران اعتراف کرد، شهردار لندن آمارهایی از وضعیت سلامت مردم لندن منتشر کرد که همان را در تهران نیز بررسی کردم متأسفانه سالانه ۵۷ هزار فوتی در تهران داریم.در روزهای آلوده به ویژه فاصله آذر تا دی به شکل معناداری آمار فوتیها تغییر میکند و این نشان میدهد آلودگی هوا ارتباط مستقیم با آمار فوتی دارد.
وی در ادامه با اعلام آمار مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا در تهران گفت: در سال ۹۴، بیش از ۴۵۷۳ نفر به دلیل استنشاق ذرات معلق ناشی از آلودگی هوا ایست قلبی کردند.
قلع و قمع ۱۱ مدرسه و سرگردانی ۸ هزار دانشآموز توسط بنیاد موسوم به شهید
مشاور مدیرکل آموزش و پرورش رژیم در شهر تهران با نام مسعود ثقفی در خصوص منحل شدن برخی مدارس شاهد گفت: یکی از این مدارس که در دوره دوم ابتدایی در منطقه ۲ تهران فعالیت میکرد، متاسفانه امروز پلمپ شد.
وی با اشاره به منحل شدن ۱۱ مدرسه گفت: مدتی است یکی از نهادها (که منظورش بنیاد موسوم به شهید وابسته به بیت خامنهای بود) و مالکیت حقوقی ۱۱ مدرسه در شهر تهران را دارد، حکم قلع و قمع این مدارس را گرفته است و اگر این احکام اجرا شود، ۸ هزار دانشآموز محصل در این مدارس سرگردان میشوند.
با توجه به اینکه شهر تهران به لحاظ فضای آموزشی جزو فقیرترین شهرهای کشور محسوب میشود، پلمب هر یک از مدارس، ما را با مشکلات عدیدهای برای سامان دادن به تحصیل دانشآموزان روبهرو میکند.
...........................................
گزارش اول: دردهای مردم و فرار کارگزاران رژیم از پاسخگویی
امروز به سراغ مردمی می ریم که در شرایطی زندگی میکنن که فاقد اولیه ترین امکانات زندگی اند و حتی برای یک رفت وآمد ساده با مخاطرات زیادی مواجهند .
و باید ریسک جان خودشون را هم بکنن . اما از اون طرف آنچه که می شنوند بی اعتنایی ووعدهای پوشالی کارگزاران رژیم است که هیچ اهمیتی به زندگی مردم نمی دن و از پاسخگویی فرار می کنند. باهم به دیدن این گزارش می ریم .
.........................................
گزارش دوم: آواره سازی در چابهار
امروز گزارشی داریم از بندر چابهار. بندری که حاشیه نشینی وکپر نشینی نمادی از فقر گسترده در این بزرگترین بندر تجاری در جنوب ایران است .

اما شقاوت آخوندی دراین بندر هیچ حد ومرزی را به رسمیت نمی شمارند وحتی داشتن یک سرپناه برای زندگی را هم بر مردم محروم این منطقه برنمی تابند و با بی رحمی تمام دست به تخریب این کپرها می زنند .
درهمین رابطه همکارانم گزارشی تهیه کردند که باهم می بینیم .
...................................
گزارش سوم : کسادی بازار موبایل
رکود و ورشکستگی اقتصادی پای خودش را به بازار موبایل باز کرده. و رمق این بازار پر فروش را گرفته.

گرانی روزافزون کالاهای اساسی و تورم بی سابقه ۵۰ درصدی وگرفتن مالیات بیش از حد فروشندگان، بازار این کالای پر رونق را با کسادی مواجه کرده است.
بازاری که البته به دلیل چنگ اندازی سپاه پاسداران بر آن سودهای کلانی به جیب آنان سرازیر کرده و دودش به چشم مردم رفته. به گزارشی در همین رابطه توجه کنید .
مطالب مرتبط
چهره فقر در اشکال گوناگون – مجله اجتماعی، اقتصادی
زبالهگردی آیینه حاکمیت غارتگر ولایت فقیه