روزها و یادها- هفته دوم بهمن
۸ بهمن ۱۳۶۷ شهادت مجاهد خلق صفیقلی اشرفی و یاران پاکبازش به دست دژخیمان رژیم خمینی
در روز ۱۰بهمن۶۷ مطبوعات حکومتی گزارش دادند «۱۲عضو گروه عیاران» که از آنها با عنوان «قاچاقچی مواد مخدر و سارق مسلح» یاد میکرد، به دار آویخته شدهاند.
گروه «عیاران» عبارت بودند از مجاهد شهید صفیقلی اشرفی و همرزمان مجاهدش که پس از تحمل چند سال شکنجه، سرانجام در تاریخ ۸ بهمن ۶۷ به پیمان خود با خدا و خلق وفا کردند.
[caption id="attachment_204728" align="alignleft" width="356"]

مجـــاهــد شهید صـفـیقلـی اشرفی، در جریان انقلاب ضد سلطنتی دانشجوی دانشگاه تهران بود،در آن زمان با مجاهدین و آرمانهای مجاهدین آشنا شد و به تبلیغ این آرمان در میان پیروان اهل طریقت در سرخهحصار کرج پرداخت.
پساز خرداد سال وآغاز مقاومت انقلابی ، صفیقلی همرزمانش را تحت عنوان گروه «عیاران» سازمان داد و به عملیات متعددی، از جمله مصادره چند بانک دست زد و فعالیت گروه را گسترش داد،
در اواخر سال ۶۴ گروه ضربه خورد و صفیقلی بهاتفاق ۶۰نفر از همرزمان و یارانش از اهل حق، دستگیر شدند.
دوران زندان و تحمل شکـنـجـــههــای سبــعـــانه دژخیمان، نهتنها در عزم آهنین صفیقلی و یارانش خللی به وجود نیاورد،بلکه آنان را در پیمودن راه رهایی خلق و مقاومت انقلابی استوارتر و مصممتر نمود.
تا این که سرانجام رژیم ددمنش آخوندی در ۸بهمن سال۶۷، صفیقلی دلاور را به اتفاق مجاهدین شهید روحالله اشرفیان ۳۴ساله و کارمند بانک مرکزی تهران و احمد زنگی ۲۵ساله را در ملاعام، اعدام کرد
رژیم به منظور در هم شکستن روحیه مردم سرخهحصار آنان را که در میان مردم از محبوبیت زیادی برخوردار بودند در زمین چمن ســـرخـــهحـــصــار کرج به دار آویخت، در همان روز ۹همرزم مجاهد صفیقلی نیز در زندان حلقآویز شدند.یادشان گرامی و راهشان پر رهرو باد.
۳۰ژانویه ۱۹۴۸، برابر با ۱۰بهمن ۱۳۲۶، ترور مهاتما گاندی، رهبر و پیشوای استقلال هند
گاندی، رهبر و پیشوای سیاسی و اخلاقی هند در سال ۱۸۶۹ در یک از شهرهای هند در خانوادهای متوسط به دنیا آمد
گاندی پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود زیر نظر مادرش که بشدت مذهبی بود، برای ادامه تحصیل به لندن رفت.
[caption id="attachment_204727" align="alignleft" width="356"]

وی پس ازسه سال به وطن بازگشت و سپس در سال ۱۸۹۳برای وکالت یک کمپانی هندی به آفریقای جنوبی اعزام شد. این سفر مقدمه ورود گاندی به صحنه مبارزات اجتماعی و سیاسی بود.
زیرا وی در آفریقای جنوبی تحت تأثیر ستم و سرکوب ضدانسانیای که دولت نژادپرست سفیدپوستان آفریقای جنوبی علیه هندیان روا میداشتند قرار گرفت و به مبارزه برای احقاق حقوق هموطنان خود برخاست و در سمت رهبر و نماینده آنان قرار گرفت.
گاندی بر اثر این مبارزات چند بار به زندان افتاد،اما از سال ۱۹۱۹ به آرمان استقلال هند پیوست، این مبارزات در سال۱۹۳۰ به خودمختاری هند منجر شد.
اما گاندی به شیوه مبارزه مسالمت آمیز خود که از جمله با اعتصاب غذاهای طولانی همراه بود ادامه داد و بارها به زندان افتاد و در مجموع چند سال را در زندان به سر برد.
این مبارزات که ۲۹سال طول کشید، سرانجام در سال ۱۹۴۸، به استقلال هند انجامید.
۱۱ بهمنماه ۱۳۵۰، شهادت مجاهد کبیر احمد رضایی اولین شهید سازمان مجاهدین خلق ایران
مجاهد قهرمان احمد رضایی ، اولین شهید سازمان مجاهدین خلق ایران و یکی از درخشان ترین چهرهای انقلابی در تاریخ معاصر ایران است.
ایمان خلل ناپذیرش به آرمان مجاهدین و آزادی مردم و میهنش، او را در این مسیر، به نمادی برای جوانان آگاه و انقلابی مبدل کرد.
[caption id="attachment_204725" align="alignleft" width="356"]

احمد رضایی طی سالهای قبل از۵۰، مسئول ارزندهای در تشکیلات مجاهدین بشمار می رفت اما, اوج شکوفایی شخصیت انقلابی او بعد از ضربه شهریور ۵۰ بود که نقش ویژهای در بازسازی تشکیلات مجاهدین در خارج از زندان ایفا کرد.
در یکی از روزهای بهمن سال ۱۳۵۰، مجاهد کبیر احمد رضایی در حالیکه مزدوران ساواک شاه او را از هر طرف محاصره کرده بودند،
با طنین گلولههای آتشین سلاح خود, فریاد رزمآوری سر داد و آن هنگام که گلولههای سلاحش تمام شد,با انفجار نارنجک خود شماری از دژخیمان ساواک را به هلاکت رساندوخود نیز به شهادت رسید او گفته بود:
” ما با خون خود باید مسیر حق و عدالت و راه مبارزه را ترسیم کنیم .
“نبرد و شهادت قهرمانامهی احمد، تاثیر بسیار انگیزانندهیی در پیشبرد جنبش انقلابی مردم ایران برجای گذاشت.