بی‌خانمانی در مناطق سیل‌زده - مجله اجتماعی، اقتصادی

مجله اجتماعی، اقتصادی شماره ۱۴۲ – بی‌خانمانی در مناطق سیل‌زده


مطالب این شماره مجله اجتماعی اقتصادی:

مهمترین اخبار اجتماعی اقتصادی و گزارشات: « بی‌خانمانی در مناطق سیل‌زده» ، «فاضلاب در شهرهای خوزستان نمودی از حاکمیتی تبهکار» و «زباله پراکنی توسط شهرداری»

اخبار مجله اقتصادی اجتماعی


وضعیت اسف بار مدارس در رژیم آخوندیبی‌خانمانی در مناطق سیل‌زده - مجله اجتماعی، اقتصادی


براساس آمار سازمان "همکاری‌های اقتصادی و توسعه"، میانگین سرانه دانش‌آموزی کشورهای دنیا، ۹۳۱۳ دلار آمریکاست. لوکزامبورگ با سرانه دانش آموزی ۲۱۱۵۲ دلار بیشترین سرانه دانش‌آموزی را داراست. در ایران سرانه دانش‌آموزی فقط حدود ۲۰۰ دلار رسیده که یک چهارم متوسط جهانی و قابل قیاس با برخی کشورهای آفریقایی‌ست. تازه این سرانه فقط به پرداخت حقوق معلمان اختصاص دارد که آنهم یک سوم خط فقر است.

اگر بخواهیم سرانه دانش‌آموزی ایران را با کشورهای منطقه مقایسه کنیم، به نتایج شگفتی می‌رسیم؛ حتی اگر از امارات، قطر و عربستان سعودی که علیرغم جمعیت پایین، بودجه آموزشی هنگفتی دارند، بگذریم، در مقایسه با دیگر کشورهای منطقه با درآمد سالانه پایین نیز وضعیت ما رضایت‌بخش و امیدوارکننده نیست.

برای نمونه ترکیه را در نظر می‌گیریم که هم از نظر جمعیت به ایران نزدیک است و هم از نظر جمعیت دانش‌آموزی. سرانه دانش‌آموزی در ترکیه، ۳۵۸۹.۲ دلار آمریکاست که این عدد ۵.۹۲ (حدود ۶ برابر) برابر سرانه دانش‌آموزی ایران است.

افزایش فقر معلمان ایرانبی‌خانمانی در مناطق سیل‌زده - مجله اجتماعی، اقتصادی


معلمان ایران بین یک سوم تا نصف خط فقر درآمد دارند؛ مبنا آخرین محاسبات خط فقر یا همان سبد معاش است که توسط کمیته دستمزد کانون عالی شوراهای رژیم صورت گرفته است.

وضعیت معلمان حق التدریس که دستمزد آنها ساعتی پرداخت می‌شود و صدها میلیارد تومان از دولت طلبکارند و همچنین معلمان آزاد بدترین دستمزدها را دارند. معلمان آزاد که بیمه آنها نیز پاره وقت به حساب تامین اجتماعی واریز می‌شود به طور متوسط فقط یک سوم خط فقر درآمد دارند؛ این درحالیست که از امنیت شغلی و قراردادهای مناسب نیز محرومند.

ناکافی بودن دستمزد معلمان و اشتغال مازاد آنها، چه به صورت ساعات اضافی تدریس و چه به صورت فعالیت اضافی در مشاغل نامرتبط عواملی هستند که در افول سطح کیفی آموزش موثر است.

کم کردن حقوق دانشجو معلمان بابت هزینه غذا


چه کسی ۴۵ درصد از حقوق دانشجومعلمان را بابت هزینه‌های غذا کم کرد؟

حمید رضا حاجی بابایی نماینده مجلس رژیم از شهر همدان اعتراف کرد که ۴۵ درصد حقوق دانشجومعلمان بابت هزینه غذا کم شده است. این درحالی است که این معلمان کمترین حقوق را دریافت می کنند.

افزایش ۲۹ درصدی شهریه مهدهای کودک


مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی رژیم با نام سید منتظر شبر با بیان اینکه در جلسه ٢٧ خردادماه کارگروه تنظیم بازار با حضور سازمان بهزیستی در مورد شهریه مهدهای کودک تصمیم‌گیری شده است تا شهریه مهدهای کودک ۲۹ درصد افزایش یابد.

...........................................

گزارش اول: بی خانمانی درمناطق سیل زدهبی‌خانمانی در مناطق سیل‌زده - مجله اجتماعی، اقتصادی


امروز به سراغ مردم بی خانمان در مناطق سیل زده می ریم مردمی که هنوز در این گرمای بالای ۵۰ درجه درزیر چادر ودرون کانکس بدون هیچگونه امکاناتی زندگی می کنند

بی خانمانی و نداشتن هیچ امیدی برای ساخت یک سرپناه از یک سو وازسوی دیگر وعده های پوشالی و سنگ اندازی کارگزاران رژیم، وضعیتی ست که بدتر ازسیل مردم رو، در چنگال خود اسیر کرده است .

به دیدارشون می ریم وحرفهاشون را می شنویم .با ما همراه باشید.

.........................................

گزارش دوم : مشکل فاضلاب در مناطق خوزستانبی‌خانمانی در مناطق سیل‌زده - مجله اجتماعی، اقتصادی


استان خوزستان در وضعیت اسفناکی بلحاظ بهداشتی بسر می برد. علاوه بر ریزگردها و آلودگی هوا که با گرمای طاقت فرسا، ضریب سختیِ زندگی رو، بالاتر می بره،

بوی مشمئز کننده تعفن فاضلاب در اغلب شهرهای این استان هم، مردم را بشدت آزار میده وخطر بروز بیماری، کودکان واهالی را تهدید می کند .

اما طبق معمول هیچ ارگانی پاسخگوی مراجعات مردم نیست. درهمین رابطه همکارانم گزارشی تهیه کردند که توجهتون را به آن جلب می کنم
...................................

گزارش سوم : مشکل زباله وبی عملی شهرداریبی‌خانمانی در مناطق سیل‌زده - مجله اجتماعی، اقتصادی


از شهرهای خوزستان به سراغ پایتخت وبه مرکز شهر تهران می ریم جایی که انباشت زباله وبوی تعفن اون مردم را بشدت آزار میده وزندگی در مناطقی از این کلان شهر رو هم با دشواری مواجه کرده است.

اما بازهم کارگزاران رژیم در شهرداری ومراکز بهداشت هیچگونه پاسخی به دردهای مردم نمی دهند. ازآخوندهای تبهکار وباندهای مافیایی در شهرداری ها که دردی جز چپاول وغارت دارایی‌های مردم رو ندارند، نباید انتظار هیچ عاطفه واحساسی نسبت به رفاه وآسایش مردم رو داشت .

درهمین رابطه به حرفهای مردم گوش کنید که چطور کارگزاران رژیم را مورد خطاب قرا می دهند

مطالب مرتبط

رشد اعتیاد در ایران – مجله اجتماعی، اقتصادی

«سیل فراموش شده!»
لطفا به اشتراک بگذارید: