کودکان کار قربانیان حکومت - مجله اجتماعی، اقتصادی

کودکان کار قربانیان حکومت - مجله اجتماعی، اقتصادی شماره۹۰

ماه بهمن رابا اوج گیری قیامها واعتراضها وتحصن ها پشت سر گذاشتیم و چناچه خودتون شاهد بودین ویا درخبرها شنیدین در هر گوشه ای از ایران این تجمعات اعتراضی برپا بود. و همینطورشاهد پیروزیهای چشمگیری در سطح بین المللی برای افشای غارتگری ها و جنایات این رژیم از سوی مقاومت ایران بودیم . امروز ابتدا به مهمترین اخبار اقتصادی و اجتماعی و سپس به گزارشات «چپاول در صنعت خودرو سازی » ، «کودکان کار« و «کردستان در امتدادفقر» می پردازیم

اخبار:


گرانی ۷۰ تا ۲۰۰ درصدی گوشت و رب گوجه


رئیس مرکز آمار رژیم: قیمت گوشت از آغاز سال از ۴۹ هزار تا ۸۰ هزار تومان متفاوت بوده است که قیمت‌های کنونی حکایت از افزایش ۷۰ درصدی آن دارد، اما گوشت تنها کالای سبد خانوار نیست و برای به ‌دست آوردن میزان تورم نقطه‌ای نیاز به معدل گیری از ۴۷۵ قلم کالا هستیم. وی افزود: با بررسی و میانگین گیری از ۴۷۵ قلم کالا به تورم ۳۹.۶ درصدی نقطه‌ای در دی ماه رسیده‌ایم. تورم نقطه‌ای برای کالا‌های خوراکی ۵۷.۵ درصد، غیر خوراکی‌۳۲ درصد و برای کالا‌های بادوام ۸۲ درصد بوده است. به گفته پارسا، رب گوجه فرنگی بیش از ۲۰۰ درصد و آب، برق و انرژی ۱۴ درصد افرایش داشته است.

غارت ۴۲ هزار میلیارد تومان یارانه اختصاص یافته به کالاهای اساسی توسط عوامل حکومتی


خبرگزاری حکومتی فارس در گزارشی اعتراف کرد: در نه ماهه امسال با واردات کالاهای اساسی با ارز ۴۲۰۰ تومانی، ۴۲ هزار میلیارد تومان یارانه به این کالاها اختصاص یافت و سهم بسیار اندکی به دست مردم رسید و مابقی در میان رانت‌جویان و گروه‌هایی که به این ارز دسترسی داشتند، توزیع شد.

استثمار شدید نیروی کار ارمغان حکومت آخوندی


یک کارشناس اقتصادی رژیم: متوسط افزایش حقوق کارکنان دولت در لایحه بودجه سال ۹۸، ۲۰ درصد است که نسبت بهGDP (تولید ناخالص داخلی) سهم حقوق‌ها به ۴ درصد کاهش می‌یابد؛ درحالی‌که در بسیاری از کشورهای دنیا این رقم بالای ۱۰ درصد است که این یعنی نیروی کار به شدت استثمار می‌شود.

ورشکستگی صنعت هوانوردی در حکومت ملاها


یک رسانه حکومتی به نقل از یک کارشناس اعتراف کرد: یا باید دولت دست از سر صنعت هوانوردی بردارد یا اگر بر نمی‌‌دارد به‌جای آنکه وبال گردن صنعت هوانوردی باشد به این صنعت کمک کند. اما اکنون کمک که نمی‌کند هیچ. وبال گردن هم هست؛ یعنی جلوی پیشرفت صنعت هوانوردی را گرفته است. در حقیقت، مدیران و سیاست‌گزاران این صنعت جلوی پیشرفت آن را گرفته‌اند. بارها گفته‌ام که امارات متحده عربی امسال حدود ۸۰ میلیارد دلار از صنعت هوانوردی درآمد داشته است. آن را با درآمد ایران از محل فروش نفت مقایسه کنید تا ببینیم با صنعتمان چه می‌توانستیم بکنیم. ترکیه، قطر و کشورهای کوچک اطراف را ببینید که از صنعت هوانوردی چه سودی می‌برند.

بیمارستان "نمازی شیراز" به غیراورژانسی‌ها خدمات نمی‌دهد!


خبرگزاری حکومتی ایلنا: پرستاران و کادر درمانی بیمارستان نمازی شیراز از عدم پرداخت کارانه‌های خود در ۷ ماه گذشته خبر دادند؛ طبق اظهارات این پرستاران، کارانه پزشکان این بیمارستان نیز در ۱۳ ماهِ گذشته، پرداخت نشده است.

به اسم راه اندازی پروژه و به کام غارتگران حکومتی


خبرگزاری حکومتی تسنیم به نقل از یک کارشناس اقتصادی رژیم اعتراف کرد ۸۵ هزار پروژه عمرانی نیمه تمام در کشور وجود دارد که اصولا مشخص نیست چند درصد پیشرفت در آنها صورت گرفته است. این عدم شفافیت در پروژه‌ها زمینه ساز فساد و سوء استفاده برای افراد سود جو است.

رد پای سیاست‌های چپاولگرانه انتقال آب در فاجعه سیل خوزستان


یک خبرگزاری حکومتی:عدم لایروبی کرخه مهم‌ترین دلیل طغیان آب بود. رودخانه کرخه به تالاب هورالعظیم می‌ریزد. چند عدد بیل مکانیکی کافی بود تا در طول دو تا سه هفته کرخه و رودهایی که به این رودخانه می‌پیوندد، لایروبی شود.کشاورزان می‌گویند ۸ شبانه روز پشت هم کار کردیم تا جلوی سیل را بگیریم. خیلی سخت بود؛ بیل مکانیکی‌ها و امکانات دولتی هم دیر رسیدند. در جاهای صعب‌العبور برخی امکانات به کار نمی‌آمد. ساعت‌ها در آب می‌ماندیم؛ بارندگی هم بود؛ نیمه‌های شب به آب زدیم که زندگی‌مان را آب نبرد!»

گزارش اول «چپاول درصنعت خودرو »


سیاست حداکثر غارتگری و انباشت سود در صنعت خودرو سازی آنهم از جیب مردم این روزها غوغا میکنه . و اصلا تعجبی هم نداره زیرا سهام عمده صنعت خودروسازی دست سپاه پاسداران و نهادهای وابسته به بیت خامنه ای است؛ که اینطوری به مردم زور می گن و یکه تازی میکنن ، و با بهانه های مختلف متقاضیان خودرو را سرکیسه می کنن و سر می دونن . از این چپاول در صنعت خودرو سازی گزارشی تهیه شده که توجهتون را به اون جلب می کنم .

گزارش دوم « کودکان کار قربانیان مضاعف نظام آخوندی »


امیر۱۲سالشه و نون آوره خونشونه ، مدتهاست آرزوها ورویاهای کودکیشو فراموش کرده. وهرروز توی خیابون های شهر باکیسه ای بردوشهای نحیفش، توی منابع زباله دنبال پیدا کردن جنسی برای فروشه .
بله دوستان: داستان زندگی امیر سرگذشت تلخ و درد آور زندگی ۷ میلیون کودک کار در میهن اسیرمون ایرانه که بدون هیچ آینده ای روزگار میگذرونن و هر روز و هر ساعت هم در دلهره به کمین افتادن یکی ازآسیب های اجتماعیند. همکارانم گزارشی از کودکان کار تهیه کردن که به دیدن این گزارش میریم

گزارش سوم « کردستان در امتداد فقر »


دربرنامه های قبل به کوههای سربه فلک کشیده ودشتها و آبادیهای کردستان رفتیم ونگاهی داشتیم به زندگی مشقت بار کولبران زحمتکش این دیار . وشاهدبودیم که این مردم زحمتکش با چه سختی و دلهره ای از پیچ وخم های کوهستان وزیر برق سلاح پاسداران بارهای سنگین خودشون را به شهرها می رسوندند.
امروز نگاهی داریم به شهرهای این دیارتا با وضعیت زندگی این مردم درشهرها آشنا بشیم و دردهاشون را از زبان خودشون بشنویم به این گزارش توجه کنید

خاموشی روستاهای جنوب خراسان – مجله اجتماعی، اقتصادی

چهل سال حرکت در امتداد خط فقر
لطفا به اشتراک بگذارید: