روزها و یادها هفته سوم مهر
۱۴ مهر ۱۳۸۵ شهادت مجاهد بزرگوار آیت الله سید محمد الموسوی القاسمی
در ۱۴ مهر ۱۳۸۵ مزدوران جنایتکار رژیم آخوندی آیت الله سید محمد الموسوی القاسمی را که از مخالفان سرسخت دخالت های رژیم ولایت فقیه در عراق بود، به شهادت رساندند.
[caption id="attachment_167181" align="alignleft" width="356"]

آن روز آیت الله قاسمی در حال وارد شدن به دفتر کارش در شهرک قا سم در نزدیکی حله بود که بر اثر انفجار یک بسته انفجاری هدایت شده از راه دور بشهادت رسید.
آیت الله قاسمی طی مصاحبه ها و بیانیههای متعددی نسبت به خطرات ناشی از دخالتهای رژیم ایران درعراق هشدار داده و ازحضور سازمان مجاهدین درعراق حمایت کرده بود.
از اینرو مورد کینه عمیق رژیم آخوندی قرار داشت و توسط عوامل آن مورد تهدید قرار گرفته بود، آیتالله قاسمی پیوندهای عمیقی با مجاهدین شهر اشرف داشت و از شهر اشرف بازدید کرده بود و همواره نمایندگان خود را برای رساندن پیامش به گردهماییها میفرستاد و مجاهدین را بر ادامه راهشان تشویق میکرد.
۱۴مهرماه ۱۳۶۰ ـ شهادت میلیشیای مجاهد خلق مریم قدسی مآب
در مهرماه سال ۶۰ نامها و چهرههای حدود صد تن ازمجاهدانی را میبینیم که در نبردهای مسلحانه با مزدوران مسلح دشمن، دلیرانه جنگیدند و با مجازات مزدوران خمینی در انظار مردم حماسهها آفریدند.
[caption id="attachment_167184" align="alignleft" width="356"]

درگوشهی از این تابلو، دانشآموزان و جوانان پرشوری را میبینیم که در صحنهی تظاهرات و درگیریهای مسلحانهی مجاهدین به تظاهرات پیوستند، وشعار مرگ برخمینی سردادند، جلادان هراسان رژیم که به دستور خمینی اعدامهای خیابانی را اجرا میکردند،
اما آن قهرمانان تا لحظه شهادت، خروش مرگ بر جلاد را سردادند. و قلهی دیگری از شکوه مقاومت را در سیاهچالهای خمینی ترسیم کردند.
درمیان این قهرمانان ، به نامهای فراموش ناشدنی بسیاری برمیخوریم که حماسه ها آفریدند از جمله، مجاهد قهرمان، مریم قدسیمآب از میلیشیاهای فعال بخش دانش آموزی مجاهدین در شهر اهواز بود.
او که هنگام شهادت بیش از ۱۶سال نداشت در تاریخ ۳مهر۶۰توسط پاسداران دستگیر و به زیر شکنجهها کشیده شد.سرانجام در تاریخ ۱۴مهر۱۳۶۰ پاسداران خمینی با شلیک ۱۷گلوله او را به شهادت رساندند.
تصویر پیکر غرقه در خون و شکنجهشده این نوجوان مجاهد خلق و سند مکتوب تیرباران او در سن ۱۶سالگی، تأثیر بسیار زیادی در افشای رژیم خمینی بجای گذاشت.
۱۴ مهر ۱۳۶۲ اهدای جایزه صلح توسط مجمع ائتلاف ملی هندوستان به مسعود رجوی
۱۴مهر ۱۳۶۴ مجمع ائتلاف ملی هندوستان جایزه صلح خود را به خاطر تلاشهای وقفه ناپذیر مسئول شواری ملی مقاومت برای برقراری صلح بین دو کشور ایران و عراق به ایشان اهدا کرد
[caption id="attachment_167190" align="alignleft" width="356"]

جایزه صلح مجمع ائتلاف هندوستان هر سال به یکی از شخصیتهای جهانی اهدا میشود،این جایزه ارزشمند توسط پرفسور فقید، راج بالدو رئیس هئیت صلح جهانی هندوستان و تئوریسین فلسفه تکامل اهدا شد.
۱۶ مهر ۱۳۷۹ قیام مردم عجب شیر
بعداز ظهر ۱۶مهرماه۱۳۷۹، هزاران تن از مردم عجبشیر، در استان آذربایجان شرقی، علیه رژیم آخوندی دست بهتظاهرات زدند. انتشار خبر اختصاص کد تلفن روستایی به عجبشیر آتش خشم مردم را ناگهان شعلهور کرد.
[caption id="attachment_167193" align="alignleft" width="356"]

در قیام مردم عجب شیر، ۱۰۰۰۰تن از مردم بجان آمدهی این شهر از زن و مرد و پیر و جوان روزهای متمادی تظاهرات کردند و علیه سران رژیم شعار دادند و با سنگ و چوب بهمراکز سرکوب و ساختمانهای دولتی حمله کردند.
همچنین جوانان دلیر عجب شیر، جاده بینالمللی مراغه-تبریز را به دفعات بستند. مردم عجب شیر دراین قیام شجاعانه در برابر نیروهای سرکوبگرکه از هوا و زمین و با استفاده از هلیکوپتر برروی مردم آتش میگشودند مقاومت کردند.
زنان دلاور عجب شیر نیز در قیام نقش فعالی داشتند، مقاومت همه جانبه مردم عجب شیر رژیم را وادار کرد که در وحشت از گسترش قیام،پاسداران و نیروی انتظامی خود را از خیابان ها عقب کشید و در استادیوم شهر مستقر کنند . دراین قیام دست کم ۴تن از مردم قهرمان عجبشیر به شهادت رسیدند و حداقل ۲۵۰تن از مجروحان در بیمارستان عجب شیر بستری شدند. و حداقل ۵۰۰ تن که عمدتاً جوانان بودند، دستگیر شدند. در قیام مردم عجبشیر، مردم دلاور سایر شهرها همچون بناب وملکان نیز به حمایت از مردم عجبشیربرخاستند و بازارها را تعطیل کردند.